Şimdi Ara

Adana Dershaneler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    YGS için şimdiden bi dershane arıyorum.Adana içi final dershanesi fiyatları nasıl bir bilgisi olan varmı ?
    Yada dershane önerecek olan büyüklerimden tavsiye bekliyorum.

• final en az 1000 en fazla 3500 sanırım 11.sınıfsan sınav olmuştur şimdiye ona göre alırlar 12.sınıfsan ygs puanına göre alıyorlar 4 yıldır adana finaldeyim üst düzey bir ögrenci degilsen finale gitme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük dersanelere yönel salla finali ışığı.
    Pi analitik,ekstrem,birey,doruk fena degil aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

final en az 1000 en fazla 3500 sanırım 11.sınıfsan sınav olmuştur şimdiye ona göre alırlar 12.sınıfsan ygs puanına göre alıyorlar 4 yıldır adana finaldeyim üst düzey bir ögrenci degilsen finale gitme

mesela 250 puan aldım ygs den ortalama ne kadara alıyorlar öğrenci ?
  • Belli bir aralık belirleyip fiyatı ona göre ayarlıyorlar geçen sene ortalaması 480 ve üzeri olanlar 1000 tlydi benimki 475di 1400e kaydoldum ama 250 puan aldıysan finale gitme çünkü çok fazla derece öğrencisi var onlarla ilgilenirken sana sıra gelmez
  • ışık tek geçerim.
  • Kötü bir öğrenci değilim ama hiç çalışmadım bu sene. Seneye bilgisayar mühendisliği için çalışıcam. bana final ve ya ekstrem dershanesini önerdiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Ankara Ortadoğulular dershanesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedininabisininkedisi

Kötü bir öğrenci değilim ama hiç çalışmadım bu sene. Seneye bilgisayar mühendisliği için çalışıcam. bana final ve ya ekstrem dershanesini önerdiler

Ekstreme sakın gitme 7-8 arkadaşım gitti hiçbiri doğru düzgün bir yer kazanamadı siemfen falan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

quote:

Orijinalden alıntı: kedininabisininkedisi

Kötü bir öğrenci değilim ama hiç çalışmadım bu sene. Seneye bilgisayar mühendisliği için çalışıcam. bana final ve ya ekstrem dershanesini önerdiler

Ekstreme sakın gitme 7-8 arkadaşım gitti hiçbiri doğru düzgün bir yer kazanamadı siemfen falan olabilir

femde düşünüyorum ama fiyatta önemli benim için
  • Varmı başka önerisi olan arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demokan01

ışık tek geçerim.

Ben gitmiştim pek tavsiye etmiyorum.
    Küçük ve aklına yatan dersaneyi tercih et.Büyük dersaneler pek sallamıyor öğrencileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

Orijinalden alıntı: demokan01

ışık tek geçerim.

Ben gitmiştim pek tavsiye etmiyorum.
    Küçük ve aklına yatan dersaneyi tercih et.Büyük dersaneler pek sallamıyor öğrencileri.

Bu sene fenbilimlerindeydim pek takmadılar açıkçası
  • Ben siemfene yazıldım harika bi dershane tavsiye ederim diğer dershanelerden farklı emin ol daha hiç reklam yapmışlığını görmedim fiyatta sınavda yaptıgın dereceye göre alıyolar mesela benim lys de yaptıgıma göre aldılar git bi konuş derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.