Bildirim
adana,eskişehir, antalya = zor seçim ??
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben olsam akdeniz yazardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıran kaç? -
Çukurova Üniversitesi kampüsü Dünyanın* en güzel kampüslerinden biri. Adanayı sevip sevmemene bağlı tercih. Eskişehir de fena olmayan bir kampüse sahip, Kent olarak daha öğrenci odaklı, sevecen bir yer, ulaşım ağı güzel. Akdeniz hakkında bilgim yok ama Antalya Antalyadır. Eğitim düzeyleri benzerdir, biraz daha şehir seçimine kalıyor seninkisi. -
Katip celebi yaz izmir miss gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6004. yüm. -
evet bende öyle düşünüyorum .ama seçemiyorum. hatta 6004. yüm bunlardan başka seçenek oluşturmalımıyım? -
Zaten oturduğun yerden seçmemelisin, gidip görmen lazım. En az 6 seneni orada geçireceksin. Kocaeli düşünebilirsin, İzmir Katip Çelebi düşünülebilir, Çok seçenek ve çok il var önünde. -
adana çok sıcak gitme -
o sıcağın olduğu ildeyim zaten :// :D -
Kaç oradan -
şehir olarak eshişehir iyi bence gittim gördüm baya begenmiştim ben. -
sıcak severim ben diyorsan adanaya gel. eğitimden sosyallikten yöne rahat ol ortam iyi burda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X