Şimdi Ara

ADANA ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİ *Güncel: 2 Altgeçit AÇILDI-Atilla Altıkat Köprüsü Sonunda YIKILDI/Foto-Video (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
35.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Setüstünün dönüşü otobandan oluyor ve bana çok garip geldi otobanı kullanmak. Adana'nın yolları o kadar garip ki Ankara'ya alıştıktan sonra.

Yalnız tek yön oldu diye gazlayıp gitmeyen, halen ters yönden gelenler var...
  • vaybe atilla altıkat yıkılmış çok duygulandım yıllarım geçti oralarda teyzemler yeni adana nın üstünde otururlardı.bayramda adanaya geldğimde iyice bir inceleyim oraları
  • Selam.Kardeşim çukurova üniversitesi'ni kazandı.Ben mersin'de yaşıyorum,Adana'ya daha önce arabayla çok geldim fakat hiç balcalı tarafına işim düşmedi.Benim size soracağım mersin'den otobana girince en kestirme,en kolay çukurova üniversitesi'ne nasıl gidebilirim.Sanırım Adana otobanında Balcalı'ya ayrılan bir yol varmış ama söylentilerle yola çıkmak istemiyorum.Bir de malum fotoları falan gördüm bilmiyorum belkide güzergahım üzerinde değil ama ister istemez tedirgin oldum.Bana en kısa yolu ve rahat yolu tarif edebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByZeR0

Selam.Kardeşim çukurova üniversitesi'ni kazandı.Ben mersin'de yaşıyorum,Adana'ya daha önce arabayla çok geldim fakat hiç balcalı tarafına işim düşmedi.Benim size soracağım mersin'den otobana girince en kestirme,en kolay çukurova üniversitesi'ne nasıl gidebilirim.Sanırım Adana otobanında Balcalı'ya ayrılan bir yol varmış ama söylentilerle yola çıkmak istemiyorum.Bir de malum fotoları falan gördüm bilmiyorum belkide güzergahım üzerinde değil ama ister istemez tedirgin oldum.Bana en kısa yolu ve rahat yolu tarif edebilirseniz sevinirim.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ tabelasını görünce döneceksiniz daha sonra ilk ışıklardan geri dönüş yaparak hiç bir yere sapmadan dümdüz 5 km devam ederek üniversiteye ulaşabiliyorsunuz

Bu kadar saçma bişey görmedim! evet set çift yönlü trafiğe kapatıldı ! üniversiteden b.yoluna giden otobüsler otobanı kullanarak meslek yüksek okulunun önünden şehre giriyor daha sonra güzergah aynı. yalnız üniverseden binip çeaşa gitmek isteyenler ne yapıyor onu anlamış değilim

• bi de şu beylikdüzündeki metrobüs inşaatı bitse. ortalık savaş alanı gibi. yol saçma sapan ilerliyor. günün her saatinde saç baş yolmamak elde değil.
  • Hazırlıklarımı yaptım.

Bu gece Adana-Konya-Antalya uzun yol yapacağız.

1 hafta ADANA'da yokum. Bayram ve Tatili birleştirdim. İzin yapacağım.

PASSAT'ı yıkattım, lastiklerine hava vurdum, 4,14 TL'den PETROTURK'ten % 100 GARANTİLİ (ne demekse) AKARYAKIT aldım. Kilometre sayacını sıfırladım. Cam suyunu tamamladım, bagajdaki fazlalıkları eve kaldırdım.

Laptopu yanımda götürüyorum. Sırf forumu takip etmek için.

Adana son 1 ay aşırı sıcaktı, bugün Dörtyolağzı Kavşağı ve Otobüs Şirketlerinin yazıhaneleri otogardan da kalabalıktı. Burası 5 metre genişliğinde bir yan yol ama araçlar park ettiğinden ve bir de ileride otobüs durağı olduğundan trafik SÜREKLİ TIKALI, SÜREKLİ...!!! Gelip görmeniz gerekirdi. Dayanamaz, duygulanır ve bu saçmalık, aptallık, gerizekalılık ve hırsızlığa başkaldırır, çığlık atar, kızar, ya da ağlardınız. Dörtyolağzı ve Müze kavşağını 5 yaşında bir çocuk bile LEGO oyuncak taşlarıyla daha düzgün ve daha işe yarar bir şekilde tasarlayabilirdi.

Konya'yı merak ediyorum. Bulvar ve altgeçit inşaatları vardı. İlginç olan Adana'daki bu 2 altgeçidi de yapan müteahhit Konya'lıydı...

İyi geceler.

Taner Göde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 26 Ağustos 2011; 23:14:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Hazırlıklarımı yaptım.

Bu gece Adana-Konya-Antalya uzun yol yapacağız.

1 hafta ADANA'da yokum. Bayram ve Tatili birleştirdim. İzin yapacağım.

PASSAT'ı yıkattım, lastiklerine hava vurdum, 4,14 TL'den PETROTURK'ten % 100 GARANTİLİ (ne demekse) AKARYAKIT aldım. Kilometre sayacını sıfırladım. Cam suyunu tamamladım, bagajdaki fazlalıkları eve kaldırdım.

Laptopu yanımda götürüyorum. Sırf forumu takip etmek için.

Adana son 1 ay aşırı sıcaktı, bugün Dörtyolağzı Kavşağı ve Otobüs Şirketlerinin yazıhaneleri otogardan da kalabalıktı. Burası 5 metre genişliğinde bir yan yol ama araçlar park ettiğinden ve bir de ileride otobüs durağı olduğundan trafik SÜREKLİ TIKALI, SÜREKLİ...!!! Gelip görmeniz gerekirdi. Dayanamaz, duygulanır ve bu saçmalık, aptallık, gerizekalılık ve hırsızlığa başkaldırır, çığlık atar, kızar, ya da ağlardınız. Dörtyolağzı ve Müze kavşağını 5 yaşında bir çocuk bile LEGO oyuncak taşlarıyla daha düzgün ve daha işe yarar bir şekilde tasarlayabilirdi.

Konya'yı merak ediyorum. Bulvar ve altgeçit inşaatları vardı. İlginç olan Adana'daki bu 2 altgeçidi de yapan müteahhit Konya'lıydı...

İyi geceler.

Taner Göde

Yolun açık olsun Taner abi. Kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim.

Bende Önümüzdeki Salı Adanaya geleceğim İstanbuldan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 26 Ağustos 2011; 23:19:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Teşekkür ederim dostum. Senin de yolun açık olsun,

Adana harbiden ÇOK SICAK. Bu yıl resmen RADYASYON tarzında bir ısı dalgası var, ZEMHERİR SICAKLARI'ndan da beter, Kurttepe'de olduğum ve burada RÜZGAR ESME GARANTİSİ olduğu halde yaprak kıpırdamıyor.

Cuma günü dönüş yoluna geçeceğiz. Aynı güzergahtan geliriz. Zamanımız olursa IVRIZ'a uğrarız. Cumartesi sabah işyerine gidebilirim, Adana'da olursan telefonlaşalım.

Selam ve sevgiler,

Taner Göde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 26 Ağustos 2011; 23:36:08 >

• sevgili Taner Göde meşhur şalgamcı Ali Göde ile akrabalığın varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Teşekkür ederim dostum. Senin de yolun açık olsun,

Adana harbiden ÇOK SICAK. Bu yıl resmen RADYASYON tarzında bir ısı dalgası var, ZEMHERİR SICAKLARI'ndan da beter, Kurttepe'de olduğum ve burada RÜZGAR ESME GARANTİSİ olduğu halde yaprak kıpırdamıyor.

Cuma günü dönüş yoluna geçeceğiz. Aynı güzergahtan geliriz. Zamanımız olursa IVRIZ'a uğrarız. Cumartesi sabah işyerine gidebilirim, Adana'da olursan telefonlaşalım.

Selam ve sevgiler,

Taner Göde

tanerim,saat 01.00 gibi esmeye başlıyor kuzeyden...malum kuyruk doğdu:)))))

• taner bey iyi yolculuklar.antalyaya gelince antalya trafiğine inanamayacaksınız.ben şok oldum.ismi büyük trafiği güdük bir şehir.izlenimlerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Selam.Kardeşim çukurova üniversitesi'ni kazandı.Ben mersin'de yaşıyorum,Adana'ya daha önce arabayla çok geldim fakat hiç balcalı tarafına işim düşmedi.Benim size soracağım mersin'den otobana girince en kestirme,en kolay çukurova üniversitesi'ne nasıl gidebilirim.Sanırım Adana otobanında Balcalı'ya ayrılan bir yol varmış ama söylentilerle yola çıkmak istemiyorum.Bir de malum fotoları falan gördüm bilmiyorum belkide güzergahım üzerinde değil ama ister istemez tedirgin oldum.Bana en kısa yolu ve rahat yolu tarif edebilirseniz sevinirim.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ tabelasını görünce döneceksiniz daha sonra ilk ışıklardan geri dönüş yaparak hiç bir yere sapmadan dümdüz 5 km devam ederek üniversiteye ulaşabiliyorsunuz

Bu kadar saçma bişey görmedim! evet set çift yönlü trafiğe kapatıldı ! üniversiteden b.yoluna giden otobüsler otobanı kullanarak meslek yüksek okulunun önünden şehre giriyor daha sonra güzergah aynı. yalnız üniverseden binip çeaşa gitmek isteyenler ne yapıyor onu anlamış değilim

teşekkürler dkerem2

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler dkerem2

Kerem baraj kapısından gidip setin üstünden balcalıya gidemiyormusun artık ?

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

quote:

quote:

teşekkürler dkerem2

Baraj kapısından üniversiteye gidiliyor. Üniversiteden baraj kapısına gelmek için otoban kullanmak gerekiyor... Tek bir yön (dönüş) kapalı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

quote:

quote:

teşekkürler dkerem2

Baraj kapısından üniversiteye gidiliyor. Üniversiteden baraj kapısına gelmek için otoban kullanmak gerekiyor... Tek bir yön (dönüş) kapalı yani.

Yeni oldu herhalde yakın zamanda gitmiştim 1 ay kadar önce o yoldan

• :@ anıl

üniversiteden set üzerinden çeaşa ve menderese gidemiyorsun otobandan girip meslek yüksekokulundan çıkman gerekiyor. şimdi o zman motorsikletler flanda otobana girecek ve daha büyük kazalar yaşanaccak hayırlısı...
  • quote:

:@ anıl

üniversiteden set üzerinden çeaşa ve menderese gidemiyorsun otobandan girip meslek yüksekokulundan çıkman gerekiyor. şimdi o zman motorsikletler flanda otobana girecek ve daha büyük kazalar yaşanaccak hayırlısı...

Olayın derinini biliyormusun peki ? Yol mu yapılacak ne yapılacak. Ben 9 Ağustos sabah 5 gibi geçtim o yoldan karşı yönden bir Allahın kulu gelmemişti şaşırmıştım sonra saate bağlamıştım demekki o zaman başladı
  • Merhaba arkadaşlarım,

Uzun bir süreden sonra önemli olduğuna inandığım bir gelişme ile konuyu canlandırıyorum. ALTGEÇİT İNŞAATI PLANLANAN ZİYAPAŞA BULVARI KAVŞAĞI sadece DOĞU-BATI istikametlerinde açılmıştı. Önceki sayfalarda ayrıntılı resimler var.

Şimdi 2 gün önce bu kavşak KUZEY-GÜNEY istikametinde de açıldı. Daha önce 50 metre ileride bulunan YAYA GEÇİCİ kapatılarak ZİYAPAŞA BULVARINI kesen TURHAN CEMAL BERİKER BULVARI arasındaki refüj açılarak atlgeçit olması gereken kavşak hemzemin geçit haline getirildi.

Dakika 1 Gol 1 --- Kavşak açıldıktan birkaç saat sonra büyük bir kaza meydana geldi. Habersiz, bildirimsiz, ilansız açılan ve trafik kurallarına göre tamamen YANLIŞ, EKSİK ve KUSURLU olan bir kavşak oldu.

"*KEŞKE*" altgeçitler hiç yapılmasaydı, Atilla Altıkat Köprüsü yıkılmasaydı, eskiden belki tıkanıyordu ama en azından akıcıydı ve işliyordu. Şimdi birisi 17 milyon TL alıp kaçtı, vergi veren vatandaşın parası çarçur edildi. BİR ALTGEÇİT NASIL OLMAMALI adında tez yazıp İnşaat Mühendisliği ya da Yol Yapım Mühendisliğinden yüksek not (Magna Cum Laude veya Summa Cum Laude) ile mezun olmak isteyenleri Adana'da misafir etmeye hazırım.

Resimler az sonra.

Taner Göde

• Bu kavşağa giren/çıkan ve gelen/geçen yaya/araç trafiği mensubu herkesi ÇOK DİKKATLİ olması için uyarıyorum. Çok büyük bir alan (yaklaşık 6 dönüm) ve burada ne yol çizgisi var, ne de belirgin bir düzenleme. Trafik ışıklarına altgeçitten ve yanyoldan araçlar geliyor ve altgeçide ve yanyola da araçlar gidiyor (DOĞU-BATI istikametinde). Yaya geçitleri çok uzun ve bir yayanın süresi içerisinde karşıya ulaşması zor. Mutlaka ortadaki refüjde beklemesi gerekecek.

• cidden planlama faciası bu düzenleme
    sanırım daha önce de demiştim bu sayfa içinde

bu kavşağı düzenleyen şehir bölge plancılarına ne desem az

üst kısımda tek şerit bırakılıp felç edilen trafiğe mi yanasın
    yıkılan üst geçitler ile yaya trafiğinin sakat edilmesine mi yanasın
    saçma bağlantılar ile trafik kazalarına davetiye çıkarılmasına mı yanasın
    yoksa resmen "boşa" harcanan 17 milyon liraya mı yanasın

17 milyon lirayı harcayacak daha mantıklı bir alan mı bulamamış acaba sevgili şehir bölge planlamacıları

ne desem boş yani gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.