Şimdi Ara

ADANA VE VİCUTCU KIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam krdşlerim ben 1.87 boyunda 93 kilo esmer vicutlu yakisikli acaip fit bir cocugum bu hikaye tamamen benim başımdan gecen adanada bizzat kendim sahit oldugum olaylar üzerine yazılmıştır, cbs falan demeyin, alay konusu olursunuz ben dürüst adamım bende yalan olmasss

evet arkdslar krdşlerim babamın çalıştığı eski ortağı diyo ki gel adanaya sana alemi yasaticam, bende iyi bilirim alemleri ;) hic sikinti yok topadım herseyi gittim adanaya ortakla beraber kaliyoruz tabi cok takmiyorum ortagi olayim turkiyenin ibizasi adanayi kesfetmek!

akradaslar sunu unutmayın tatildesiniz diye sporu bırakmak olmaz!! en yakın merdiven gym'e gittim dedim beni kayıt et etti. 50 tl aylık ama biz agizla 25 e hallettik ;) beyler orda olay baslıyor!!

155 kg bench basiyorum ODA NE?, KIZZZZ!!!. Kız fennaydı beyler esmer güzel vicutlu tass gibi adanali kiz kebap gibi ;) dedim ben bu kizla olurum, gittim yanına dedim squatta sana yardım ediyim, dedi ay piss sapık vs ben tabi dinlemem erkek adam kendi planını oynar kimseyi takmazzz! sonraki gun bi daha gittim 2-3 tane cocuk geldi dedi ; bak bu kiz bizim erhan abimizin kizi adam ol yigariz seni... dedim sen mi yigarsin ben mi aldım 50 kg dumbeli hepsini dövdüm kactim cunku 1.84 fit cocugum, kebapciya kactim erhan denilen adam geldi dedi sen ne ayaksın lan turist??!?!

beyler orda fena oldum aldım şişi bunu kovaladım eve kacti, 3-4 gün boyunca evinin önunde bekledim hala direniyor, polisi aramis beyler taktik verin?!?!?!

•  ADANA VE VİCUTCU KIZ

şu arkadaşmıydı
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    krdşm komiksin he, sen stendapa yönel
  • Vicutcu'dan sonrasını okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm bu ne yengemi şeyaptım hikayeleri gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Olm bu ne yengemi şeyaptım hikayeleri gibi

sürükleyici anlatım okudum ben
  • "biz ağızla 25 e hallettik" 'ten sonrasını okumadım. ağzınla adamları 25 tlye memnun etmişsin bari anlatma
  • Yaw he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

ADANA VE VİCUTCU KIZ

şu arkadaşmıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: DougH

"biz ağızla 25 e hallettik" 'ten sonrasını okumadım. ağzınla adamları 25 tlye memnun etmişsin bari anlatma

krdşm o turlu anladıysan sen cok mikili film izliyosun ;) bırak bence ;)
  • Beni tehdit etti ben de korkuttum de polise o da der ki abi tamam mokunu yiyyim. Sen de dicen ki kes lan! Öp ayağımı. O öpecek. Sen bi dövmeye başlayacan. Yek vuracan çift sayacan. O da vurma abi diyecek. Sem de adam olun diyecen sonra gülümseyerek zıplayacan havada donucaksın ekran kararacak jenerik görünecek yönetmen benim başrol de sen. Mutlu son.

• vicut dedin aklıma bu geldi
     ADANA VE VİCUTCU KIZ
  • 😘

• cbs falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.