Şimdi Ara

AdanaMu 2 Yeni Server daha...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [Arkadaslar bu konuyu açma nedenim sizlerin istediği şekilde bir MuOnline serveri hazırlamak.
    Şuanda oyunumuz açık Exp:300 bu orta seviye server olarak kalacak. Bunun yanına Zor ve Çok Kolay olmak üzere 2 Ayrı server daha eklemeyi düşünüyorum.

Benim Fikrim Zor Server için ;

Exp:50 MaxReset: 20

Donate , VIP , WCoins Vs Vs Satışı olmayacak.

Canavarlar Spotlar GlobalMu Spotlarının aynısı ( Elimde mevcut) Shoplarda buna eş degerde olacak.

Kolay Server için ;

Exp:5000 Kalıcı Point ve sınırsız reset.

Bildiginiz kolay serverlar gibi olacak ve Exp:300 ve Exp:5000 Serverinde Donate ve VIP Satisi olacak. Zor Serverde Satış olmayacak.

Sizlerinde fikirlerinizi dinlemek istiyorum. Bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim.

Eshine (Batu) Sende Balance Sistemi var demiştin karakterler ile ilgili o dosyaları bana gönderirsen Zor Server bölümündeki karakterlerin Balance ayarlarını ona göre ayarlayabilirim.

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar.

AdanaMu ADM Lee/b]

• zor server exp 50 maks. res. 20 güzel, wcoin için bi uygulama olacak mı? bc, vote gibi?
  • Önerilerinizi bekliyorum arkadaslar. Daha hiçbirşey için karar vermedim verdigim tek kararlar yukarıda yazıyor işte.
  • ADMLee kullanıcısına yanıt
    donatesiz server icin 100 exp veya 70 troj un dedigi gibide bc vote eventlardan felande wcoin olsa güzel olur gibi ?
  • zor sw için önerilerim:
    exp:50 drop 40
    resette puanlar kalıcı
    max 20 reset
    saat başı wcoin ve goblin coin
    bc ds vesaire eventlara katılanlara coin bonus
    party exp bonus
    spotlar şuanki adanamu sw spotları
  • dosyalar elimde olsa ben acicaktim :D tüm dosyalarim silindi benim konuda yaziyordu bunlar :(

global spot begenmedim normal 6-8 mobluk spotlar olsa iyi olur. global olcaksa global oynarim :D
  • Acilacak olan low sw Turkiyede mu online ın kaderini belirleyebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 Server Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    bence hayir. fazla oyuncu toplanmicak eminim. neden derseniz. adanamunun online sayisi 40-50. simdi bunu 3 e bölüyorlar ki bence mantikli degil. 1 server olmasi lazimki tüm oyuncular toplansin. vip wcoin satisi olsun. öyle bi server ariyor millet. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

bence hayir. fazla oyuncu toplanmicak eminim. neden derseniz. adanamunun online sayisi 40-50. simdi bunu 3 e bölüyorlar ki bence mantikli degil. 1 server olmasi lazimki tüm oyuncular toplansin. vip wcoin satisi olsun. öyle bi server ariyor millet. :)

Sıfırdan server kurulacağı için herkes toplanabilir bence,benim 300x olan serverdada charim var ama herkes sıkılmıs durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    benimde var, donatem de var ama bilmiyorum yani...keske 1 server olsa..
  • Batu 1 Server olunca Exp:50 Maxreset: 20 olunca Fun Server oynamayı seven adam gelip oynamıyor ve senin gibi gelip bana Fun Server aç Reset at abi diyorlar. Bunu söyleyen bir tek kişi sen degilsin. 3 Server yapma sebebimde Hem Zor oyunu seven adam gelsin oynasın hemde kolay server seven adam gelsin oynasın. Anlıyormusunuz. AdanaMu nun oyuncu sayısı 40-50 diye bir durum söz konusu degil. Oyunda kac oyuncu var bilmiyorum tek tek saymadım. Her aksam giriyorum degisik degisik adamlar görüyorum.

Öncelikle şu kafa yapınızı bi değiştirin be kardeşim. Reset at oyuna Exp:50 yap Max reset 20 yap gelip kasalım. Bu Muonline sadece ve sadece senin zevkin için degilki bu bencillik bence. Diger kolay serverda kasmayı isteyen adamların hakkını gasp etmek. Ben uzun uzun düşündüm ve dedim ki kendi kendime madem herkesin farklı bir oyun anlayısı var herkese göre server acarım. 3 Ayrı server. Oyuncu sayısını bölecegini düşünmüyorum.

Ozan ın söylediğine katılıyorum. Bu yapacagım proje gerçekten Türkiye deki MuOnline ın kaderi olabilir.

Herkes yazıyor çiziyor ya hani Donate satısı olmayan Zor server Vip satılmayacak parayla bişelere ulaşamayacaksın diyorsunuz ya hani emek harcayarak. Al sana öyle bir server diyorum. Göreceğiz bakalım bu şekilde bir server yapıyorum gelip oynayacaklar mı.

MuOnline ı kişiselleştirecekmi bizim milletimiz yoksa oyununa mı bakacak.

Lee Admini sevmeyebilirsiniz kişilik olarak onu sevmedigi için mi oyuna girmeyecek yoksa oyunun gerçekten kötü oldugunu düşündüğü için mi hep beraber görecegiz.

Şunu unutmayınki beyler. MuOnline Adminliği yapmak Öğretmenlik yapmak yada doktor olmak Hemşire olmak yada mühendis olmak gibi bişey degil. 12 yaşındaki cocukla cocuk olmak 60 yaşındaki Teyze ile onu derdini anlamak ve dinlemek. Bunun için büyük bir psikolojiye ihtiyacınız var.

Umarım sözlerimi yanlıs anlamazsınız. 2007-2014 yılları arasından beri MuOnline yönetiyorum. Sinirlerim ister istemez eskisi gibi degil lütfen konuyu açtığıma pişman etmeyin beni güzelce herkes fikirlerini yazsın ona göre güzel birşey cıkaralım.

Hepinizden güzel ve pozitif yorumlar bekliyorum. Çünkü bizim tek düşmanımız kendimiziz.

Kendimizi düzeltelim Lütfen.

Herkesin yorumlarını bekliyorum ( Sadece ve Sadece oyun nasıl olur öneriler dogrultusunda)

Lee

• quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Batu 1 Server olunca Exp:50 Maxreset: 20 olunca Fun Server oynamayı seven adam gelip oynamıyor ve senin gibi gelip bana Fun Server aç Reset at abi diyorlar. Bunu söyleyen bir tek kişi sen degilsin. 3 Server yapma sebebimde Hem Zor oyunu seven adam gelsin oynasın hemde kolay server seven adam gelsin oynasın. Anlıyormusunuz. AdanaMu nun oyuncu sayısı 40-50 diye bir durum söz konusu degil. Oyunda kac oyuncu var bilmiyorum tek tek saymadım. Her aksam giriyorum degisik degisik adamlar görüyorum.

Öncelikle şu kafa yapınızı bi değiştirin be kardeşim. Reset at oyuna Exp:50 yap Max reset 20 yap gelip kasalım. Bu Muonline sadece ve sadece senin zevkin için degilki bu bencillik bence. Diger kolay serverda kasmayı isteyen adamların hakkını gasp etmek. Ben uzun uzun düşündüm ve dedim ki kendi kendime madem herkesin farklı bir oyun anlayısı var herkese göre server acarım. 3 Ayrı server. Oyuncu sayısını bölecegini düşünmüyorum.

Ozan ın söylediğine katılıyorum. Bu yapacagım proje gerçekten Türkiye deki MuOnline ın kaderi olabilir.

Herkes yazıyor çiziyor ya hani Donate satısı olmayan Zor server Vip satılmayacak parayla bişelere ulaşamayacaksın diyorsunuz ya hani emek harcayarak. Al sana öyle bir server diyorum. Göreceğiz bakalım bu şekilde bir server yapıyorum gelip oynayacaklar mı.

MuOnline ı kişiselleştirecekmi bizim milletimiz yoksa oyununa mı bakacak.

Lee Admini sevmeyebilirsiniz kişilik olarak onu sevmedigi için mi oyuna girmeyecek yoksa oyunun gerçekten kötü oldugunu düşündüğü için mi hep beraber görecegiz.

Şunu unutmayınki beyler. MuOnline Adminliği yapmak Öğretmenlik yapmak yada doktor olmak Hemşire olmak yada mühendis olmak gibi bişey degil. 12 yaşındaki cocukla cocuk olmak 60 yaşındaki Teyze ile onu derdini anlamak ve dinlemek. Bunun için büyük bir psikolojiye ihtiyacınız var.

Umarım sözlerimi yanlıs anlamazsınız. 2007-2014 yılları arasından beri MuOnline yönetiyorum. Sinirlerim ister istemez eskisi gibi degil lütfen konuyu açtığıma pişman etmeyin beni güzelce herkes fikirlerini yazsın ona göre güzel birşey cıkaralım.

Hepinizden güzel ve pozitif yorumlar bekliyorum. Çünkü bizim tek düşmanımız kendimiziz.

Kendimizi düzeltelim Lütfen.

Herkesin yorumlarını bekliyorum ( Sadece ve Sadece oyun nasıl olur öneriler dogrultusunda)

Lee

Bence max reset olmamali, 65k stat uzerinden 25x exp olmali ve statlar resette kalicak sekilde yapilmali ki low serverin anlami olsun, party exp vesaire bu sistemlerle eventler yapilmali ki serverda muhabbet ortami olsun

• Arkadaslar Karakterlerin balans ayarlarını 32kk üzerinden yapacagım. 65kk üzerinden balans ayarı bozuluyor. Önerilerinize her zaman acıgım.
  • tahminen ne zaman açılır? bu da s8 mi olacak? aynı client üzerinden girilebilecek mi? Zeki Müren de bizi görebilecek mi? vs.. :)
  • Nisan ın ilk haftası gibi düşünüyorum. 1 Client içinde 3 farklı server girişi olacak. İstediginiz serveri sececeksiniz o şekilde.
  • 100+ oynasin bende baslarim. ozamana kadar kolay gelsn
  • :) :) Sen eksik kal Batu :D 99 Online olsun. ^^^^
  • Şuanda oynadığımız oyunda yaklaşık 35 kişiyiz guildim ve ben fun server arıyorduk.Fun serverında donate satışı olmadığı taktirde hepimiz adanamuya geçebiliriz.Nedenide gelirsek zaten normal server da donate satışı var ve adam oyuna başlar başlamaz donatesini alıp diger adamları eziyor.buda hoş birşey değil tabi.Ve şuan bu 35 kişi adanamuyu bırakıp yeni bir servera geçmiş kişiler.Şuan oynadığımız serverdan sıkılma nedenimiz ise kimsenin kimseyi kesememesi.o yüzden balance ayarı tutarsa ve donate satışı olmazsa(donate alan arkadaşların çoğu aynı kişiler ve bizim arkadaşlarla ortak düşüncemiz daha doğrusu oyunu bırakma sebebimiz ayrımcılık olmasındandır.Biz salak diyince banlanıyoruz.adam sülalemize kadar gidiyor uyarılıyor.)servera geleceğiz.Lee yi çok iyi tanıdığımdan düşüncesi gelirseniz gelin gelmezseniz cehenneme kadar yolunuz var şeklinde olacaktır.böyle düşünmezsen sevinirim abi.sana selam veren bi insani facebook tan silmek daha sonrada cevap vermemek nasıl bir sinirdir onuda anlamış değilim.Elin yabancısı bizim boktan olan ingilizcemizi bile 3 saat dinleyip bi kaç ayarlarını değiştirdi oyunu.ama bizim insanımız ne yazık ki hep kendini düşündüğü için karşısındakini takmama ve küçük görme gibi sorunlar yüzünden kaybediyor.Türk serverlarının tutulmamasının başlıca sebebi budur.Belki inanmazsın diye de fotoğrafları yolluyorum.eğer balance hakkında biraz daha detay istersen verebilirim abi.
     AdanaMu  2 Yeni Server daha...

AdanaMu  2 Yeni Server daha...

• 35 kisi belediye baskanligina adaylığını koysan kazanırsın. Seve seve dinlerler seni istersen farsca konuş.
  • Bu balans ayari muhabbetini de anlayabilmis degilim,ne yani bk ile mg ayni mi olucak,cok sacma.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.