Şimdi Ara

AdanaMu 2 Yeni Server daha... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntı yaratırsa sıkıntıları çözmekde bizim işimiz bakarız bir çaresine yapamayacagımız büyük bir sorun olursa sezon1 yada sezon2 baska versiyon bakarız.
  • Ex : 35
    Drop %40

Max reset yok

Gayet güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar okuyorum görüyoruz duyuyoruz. MuOnline oynayan arkadaslarımızın hepsi BizMu hey gidi günler diyor. Ama biriside cıkıp bu BizMu nasıl ayarlı bir serverdi Exp kac Drop kac shoplar nasıl vs vs vs gibi şeyleri buraya yazarsanız arkadaslarımızın eskiden oynamak istedikleri anıları canlandıracak bir oyun hazırlayabiliriz.

2 Server konusunda aceleci davranmak istemiyorum ince eleyip sık dokuyarak hazır hale getirecegiz. Zaten ülkemizde havalar ısınınca insanlarda bir MuOnline serveri acma hevesi geliyor herkes bahar geldiğinde havalar ısındıgında acar bizde acele etmiyoruz. Merak etmeyin güzel birşey cıkacak ortaya.
  • Fun server 9999 ve kalıcı point olursa daha güzel olur diye düşünüyorum . Bende fun servere geleceğim . Suan angels mu oynuyorum ve gerçekten çok dengesiz bir servermiş . Yani herşeyim full option full soket ama setsiz rf bile kesebiliyor . bk ölmüyor miss miss .

Soketli itemler için hasar indirgeme (dd) % lerinde ayar yapman gerekiyor . %90 çok fazla . sen daha iyi bilirsin ama benim kişisel görüşlerim bunlar . Sum ve elf seven bir kişiyim ve elfin düşük hasarlı olması bence çok hoş bi durum değil . pvp serverde elf sadece buff işine yaramamalı . veya sum öyle . Eğer çok iyi ve ince bi işçilikle denge sistemini tasarlarsanız bayağı tutar . Ve şuan türkiyede güvenebileceğim tek türk serveri sizsiniz . Donate almaktan korkmayacağım bir server . Ama inşallah 50- kullanıcı olmaz .

Party exp kesinlikle olmalı yani insan yanındakine parti atmaktan korkmamalı . Düşmanlık oluyor o zaman pekte huzurlu bir oyun olacağını sanmıyorum .
    Eskiden smyrna mu oynarken 3 sene önce şu soketsiz itemler vardi en fazla 380 lvl itemi :D sezon 4 . Ve çok eğlenceliydi . güzel bi kombinasyonla ve playerlikle donateli bkyı kesmiştim hiç unutmam . Aşırı eğlenceli dönemlerdi inşallah o hissi yakalarsınız . Bunlar benim kendi görüşümdür .

Şunuda ekliyeyim oynadığım smyrna mu 5000x ti galiba . drobu hatırlamıyorum ama kundun satılıyordu shopta ama +2 felan . Akşama kadar kundun atar 2 optlu set yapmaya çalışırdık hahahah. Ama soketli itemler çıktıgından beri bizim guardianların dragon setlerin bi öneminin kalmadığını düşüünüyorum . Black dragon seti hastası olarak .

Ve inşallah ancient itemi sık görebiliriz oyunda . Ayrı bi renk katıyor . Pot olarak SD set satılabilir . Eski server sezon 4 kafasıyla konusuyorum sezon 8 de nasıl olur bilmiyorum soketli itemler den dolayı ama en iyisiniz siz bilirsiniz . Benim fikirlerim bu kadar

Saygılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOLLLY -- 14 Nisan 2014; 20:47:32 >

• Party bonusu olmalıdır.
    Satılan son setler en fazla dragon seviyesinde olmalıdır.
    Oyunda zen değerli olmalı,jewellerin bile zenle ticareti olmalıdır.
    Bütün haritalarda bol spot olmalıdır ki arenada geçmesin bütün gün.
    Donate yerine sadece vip olmalıdır.
    Ve tabiki pvpde güçler eşit olmalıdır
  • Arkadaslar oyunda party Bonus olacak merak etmeyiniz. Fun Server adı üzerinde Fun server gibi olacak bol spotlar pvp ön planda savaslar vs vs . Zor acacagım serverda Donate Vip WCoins satısı olmayacak arkadaslar. Orada inanın bana herkes sefilleri oynacak diyebilirim. Drop düşük Zen zor bulunan bir server ama Party Bonus olan beraber parti yapabileceginiz bir server olacak. Zen degerli olacak. SmyrnaMu bilirim Sercan kardeşim oda benim cok eski oyuncularımdan ve kardeşlerimden birisidir. O serverinde özelliklerinden yararlanabiliriz. AngelsMu sahibi benim dosya aldıgım şirket ile aynı şirketten yani birebir dosyalarımız aynı fakat adam PVP ayarlarını bir türlü tutturamadı. Ona yardım etmek istedim ama sanırım burnu pek bi havalarda. Neyse iyikide etmemişim sonucda oradaki Türk kardeşlerim bizim oyunumuza gelecekler.

Bekelttiğimiz için özür diliyorum arkadaslar tam güzel birşey cıkartmak istiyorum.

• tarih verebilecek misin? ve ne aşamada şuan hazırlıklar? sanırım nisanı da devirecek açılış
  • Alper server açmak client ayarlamak 2-3 saatlik bir iş bu sorun degil. Ayarlar vs vs sistem ne satılsın satılmasın gibisinden ince ayarlar için 20 tane degişik server gezdim bakıyorum tek tek hepsinin bir ortası bir ayar cekip acıcaz. 1 haftadır rahatsızdım pek bakamadım oyun ayarlarına yatak döşek yattık bahar gribine yakalandık. Ama ölmedik Allah a şükür ayaktayız. En kısa zamanda bir tarih verilecek.
  • ADMLee kullanıcısına yanıt
    O serverin özelliklerinden yararlanabilirsek ve pvp ayarini sen tutturursan gerçekten çok iş görür . bi kere rf çok güçlü bu dosyalarda . elf damage az . summonner olmasa daha iyi . sadece canavar kesersin yani.. pvplerde goremiyorum o karakteri . gerçekten ayarlayabilirsen kral olur . Vallahi türk kalmamış bende 2 donate sahibi olmama rağmen bırakacagım oradaki karakterim dursun bi köşede . Güzelim türk serveri varken :)
  • Güzel türk serverı açılırsa server dolar bence.Biz takımımızı kurarız yine
  • Servrrde şöyle olsa iyi olur ex 50 drop 50 max reset yok reset Bask 1000 pt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ForqotteN kullanıcısına yanıt
    SmyrnaMu nun Kellepaca si olarak gelirim
  • Şuanda AdanaMu serverinde Elf haric bütün karakterler birbirlerini kesebiliyor. MG BK yı kesebilir. SM BK yı kesebiliyor BK MG ve SM leri RF leri kesebiliyor. RF BK yı keser BK da RF yi keser. Sum kullanmasını bilen bir oyuncu inanın bana süper iş yapar. Bizim oyunda CAstle Siege savasında gelip gören arkadaslar buradan söyleyebilirler Summoner olan Guild kaleyi kazanır. Sleep büyüsü ile adamları uyutup güzel bir strateji yapıyorlardı. Şuanda kendi serverimdeki PVP gerçekten güzel ve 65535 pointe göre. Bu ayarları ELF i güçlendirerek en iyi şekle getirmek istiyorum sonrası sizin PVP tecrübenize kalmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Arkadaslar okuyorum görüyoruz duyuyoruz. MuOnline oynayan arkadaslarımızın hepsi BizMu hey gidi günler diyor. Ama biriside cıkıp bu BizMu nasıl ayarlı bir serverdi Exp kac Drop kac shoplar nasıl vs vs vs gibi şeyleri buraya yazarsanız arkadaslarımızın eskiden oynamak istedikleri anıları canlandıracak bir oyun hazırlayabiliriz.

2 Server konusunda aceleci davranmak istemiyorum ince eleyip sık dokuyarak hazır hale getirecegiz. Zaten ülkemizde havalar ısınınca insanlarda bir MuOnline serveri acma hevesi geliyor herkes bahar geldiğinde havalar ısındıgında acar bizde acele etmiyoruz. Merak etmeyin güzel birşey cıkacak ortaya.

Merhaba Arkadaşlar
    Bizmu da adamına göre muamele yoktu ban atıp sonra açmak yoktu emeğe saygı vardı item satış vs yoktu bastır parayı al itemi bırak server de adam karakter değiştiriyor vs yoktu vs vs hile hurda yoktu adminin olsun gm olsun player e artistik yapma yoktu sevgi saygı vardı sanırım bizmu yu herkes bu yüzden seviyordu sohmet muhabbet güzeldi oyuna oyun oynamayı bırak sohbet için girenler vardı. sanırım insanlar eski günleri bu yüzden arıyor şimdiki oyunda kimsenin kimseye saygısı yok adama kızıyor gidiyor admine e veriyor parayı alıyor silahı seti :-) bu da admin in isine geliyor zaten :-) söylediklerim sadece oynadığım serverlerde gözlediklerimdir.
    iyi günler..

• ADMLee kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi elf içinde yapacagını söylemişsin inşallah güzel olur . Amacım elfin en güçlü olmasını istemek değil . Yani mesela BK yım ve elf beni kendi yetenekleriyle kesebilse gerçekten sevinir gider elf oynayasım gelir elfte kasarım biyandan . Ve uzun vsler olsun bunun içinde kırmızı pot yerine sd veya complex potlar güzel olur . Patlayan masterler ve uzun süren vsleri görmek muazzam bi duygu hiç değilse keseceğim diye umutlanıyor insan heyecan oluyor hahaha :) Yani anlatmak istediğim oyunda karaktere göre değilde pvpler tecrübeye göre kazanılsın . Daha hızlı pot basan ne biliyim mantıklı kombinasyonlarla adam kesme olsun . Gözünü seveyim şu Damage decrease olayını kıs bi zahmet %90 çok fazla yani miss vurma olayı çok hoş değil. Tamam bazıları ölümsüzlüğü seviyor ama gerçekten angelsmudan bu yüzden sıkıldım . RF gördümmü kaçmak zorunda kalıyorum . Full itemim var ezik bir rf daha seti yok 2 atıyor adalet mi bu biz birsürü para verip set almışız . Bir şeye yaramadıgını hissediyorum o an . Herneyse . Güzel bişeyler çıkacağa benziyor . İnşallah istediğimiz gibi olur . Kalabalık ve hoş sohbet olayı lazım.. Başarılar

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOLLLY -- 15 Nisan 2014; 16:40:16 >

• Hard sw da donate olmayacak, parasıyla char class değiştirme falan da olmamalı bence.

bunun yanında BK nın diğer karakterler üzerinde bir üstünlüğü (abartılı olmayacak şekilde) olması lazım çünkü oyunun orijininde bu var.
  • quote:

Şuanda AdanaMu serverinde Elf haric bütün karakterler birbirlerini kesebiliyor. MG BK yı kesebilir. SM BK yı kesebiliyor BK MG ve SM leri RF leri kesebiliyor. RF BK yı keser BK da RF yi keser. Sum kullanmasını bilen bir oyuncu inanın bana süper iş yapar. Bizim oyunda CAstle Siege savasında gelip gören arkadaslar buradan söyleyebilirler Summoner olan Guild kaleyi kazanır. Sleep büyüsü ile adamları uyutup güzel bir strateji yapıyorlardı. Şuanda kendi serverimdeki PVP gerçekten güzel ve 65535 pointe göre. Bu ayarları ELF i güçlendirerek en iyi şekle getirmek istiyorum sonrası sizin PVP tecrübenize kalmıs.

Güzel stratejiymiş gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

quote:

Şuanda AdanaMu serverinde Elf haric bütün karakterler birbirlerini kesebiliyor. MG BK yı kesebilir. SM BK yı kesebiliyor BK MG ve SM leri RF leri kesebiliyor. RF BK yı keser BK da RF yi keser. Sum kullanmasını bilen bir oyuncu inanın bana süper iş yapar. Bizim oyunda CAstle Siege savasında gelip gören arkadaslar buradan söyleyebilirler Summoner olan Guild kaleyi kazanır. Sleep büyüsü ile adamları uyutup güzel bir strateji yapıyorlardı. Şuanda kendi serverimdeki PVP gerçekten güzel ve 65535 pointe göre. Bu ayarları ELF i güçlendirerek en iyi şekle getirmek istiyorum sonrası sizin PVP tecrübenize kalmıs.

:D Vallahi inanın guildde 10 summoner oluyordu CS savasında adamları uyutuyorlardı Elite Guildi elemanları rakipleri sinir oluyordu. Hatta Summonerin MAster büyüsü var Adını tam olarak hatırlamıyorum onu yapınca Ekranın kararıyor ve sadece kendini görebiliyorsun. SUM gerçekten stratejik olarak iyi bir karakter Ayrıca Berserker yaptıkdan sonrada bayaa bir güçlü oluyordu. Şuanda dediğim gibi sadece ELF dmg sinde sorun var. Diger bütün karakterler birbirlerini kesebiliyorlar. Bir ELF e el atmam lazım okadar. Onuda sanırım Kullandıgı BOW veya CROSBOW larının attackSpeed lerini arttırdıgımda düzelecektir.

Uğur Sleep büyüsü gerçekten sinir bozucu :D oyunda Duello atıyoruz bazen oyuncularımızla orda bile uyutulunca sinir bozuluyor. :)))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

quote:

:D Vallahi inanın guildde 10 summoner oluyordu CS savasında adamları uyutuyorlardı Elite Guildi elemanları rakipleri sinir oluyordu. Hatta Summonerin MAster büyüsü var Adını tam olarak hatırlamıyorum onu yapınca Ekranın kararıyor ve sadece kendini görebiliyorsun. SUM gerçekten stratejik olarak iyi bir karakter Ayrıca Berserker yaptıkdan sonrada bayaa bir güçlü oluyordu. Şuanda dediğim gibi sadece ELF dmg sinde sorun var. Diger bütün karakterler birbirlerini kesebiliyorlar. Bir ELF e el atmam lazım okadar. Onuda sanırım Kullandıgı BOW veya CROSBOW larının attackSpeed lerini arttırdıgımda düzelecektir.

Uğur Sleep büyüsü gerçekten sinir bozucu :D oyunda Duello atıyoruz bazen oyuncularımızla orda bile uyutulunca sinir bozuluyor. :)))

Sleep büyüsünün uyutma süresini iyi ayarlamak lazım o yüzden. Hem işe yaramaz bir hale gelmemeli hem de 1dk dondurmamalı adamı. Yoksa her önüne gelen dondurur kazanır cs'yi.

• Big Turtle kullanıcısına yanıt
    Summonner oynayasım geldi yeminle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.