Şimdi Ara

AdanaMu 2 Yeni Server daha... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bk ile mg ayni olmicak elbette ama rf veya bk herkese tek atmicak.sm bk ya 1-2k kadar komik rakamlarda damage vermicek.Elf buff için yaratılmış olsada oda tek yemicek defansı olacak.en önemlisi rfnin def kırma özelliği kesinlikle düşürülecek aksi takdirde rf ilah olur
  • birde server ne kadar kişi barıdırabiliyor abi yani max players kaç?
  • 3 Oyun açma düşüncemiz var . Şuanda zaten 1 tanesi açık. 2 Tane daha ekleyecegiz bunlara. Şuandaki zaten orta derece server ve bunda Donate satısı var. Donate satışı olmayacak olan server Zor server tarafında. Diger 2 serverda donate satısı olacak eski sistemdeki gibi. Zor server da Donate VIP WCoins vs vs satışı olmayacak.

Not: Sana selam veren birisine cevap vermemek ve sonra facebookdan silmek derken neyi kastettin bilmiyorum ama Facebook adresimdeki MuOnline ile ekleyen kişilerin hepsini sildim. Neden biliyormusunuz. Çünkü artık oyuncular bana gelip şunu söylemeye başladılar. Lee Adminim sen ulaşılmaz olmalısın seni facebookdan ekleyip konusamasın playerlar. Sana Forumdan vs vs bir yerlerden ulassınlar. Facebookdan sildiğim kişiler bunu kişisel olarak düşünmesinler. Zaten AdanaMu nun Facebook Sayfasından bunu yazdım belirttim azıcık oradaki mesajları takip etmiş olsaydın nedenini anlardın (Türk insanının diger sorunuda araştırma yapmaması işte)

Bu arada bir sözüne daha acıklık getireyim sen adamlara salak diyormuşsun banlanıyormussun adam senin sülalene giydiriyormuş da uyarı alıyor mus. :)))

Bunu benim serverimde Kanıtla birisi senin sülalene küfürler etsin sen SS cek bana gönder ben gidip uyarayım sen birisine salak de seni banlayayım :)) Komik bir durum bu.
    Beni tanıyanlar ve sen cok iyi biliyorsun kardeşim bu sekilde bir durum söz konusu bile olamaz.

35 Kişiye gelince isteyen şimdi gelir başlar oyuna isteyen 2 Serveri açtığımızda.

Fun Server 65kk üzerinde olacak Şuandaki Balans ayarı kullanılacak. BK da Mg de Sum da DL de SM de ELF de birbirini kesebilecek şekilde ayarlı. Sadece Master Pointlerini dogru şekilde verip karakterde tecrübe sahibi isen sorun yok.

Zor server 32kk üzerinden olacak ve Balans ayarıda ona göre düzenlenecek. Normal server ve Fun Server 65kk üzerinden olacak ve isteyen Donate ve VIP alacak. Sadece ve sadece ZOR Serverda DONATE ve VIP WCoins Satışı olmayacak arkadaslar.

Oyunları acdıkdan sonra burada Donate satııs hani yoktu vs vs gibi sözler edilmesin. Sadece ZOR Serverda Satış yok.

Şunuda belirtmeden edemeyecegim elin yabancısı sizle ilgileniyor muşda biz cehenneme kadar yolu var diyormuşuz.

O zaman bende şunu diyorum Bilgisayarlarında oyuna giremediklerinde TeamViewer ile baglandıgım Vcredits_x86 ve X64 yüklemesini bilmeyen Bütün playerlar gelipde burada neden bunları acıklamıyorlar .

Ekran kartlarının driverini güncellemesini bilmez Lee Admin baglanır günceller. :)

Main.exe yi virüs olarak algılar adamın PC si Lee Admin TeamViewer ile baglanır düzeldir.

Main Windows 8 ile uyumsuzluk gösterir oyun acılır anında kapanır Lee Admin Teamviewer ile baglanır uyumsuzluk sorununu giderir. Bunları Playerlarım yapmasını bilmiyor ama şu saydıklarım hataları her zaman ben oyuncularımın bilgisyarlarına baglanıp düzeltmişimdir.

Oyuncularıma ilgili ve alakalıyımdır. Sadece gelipde saçma sapan sorular soranlara sinir oluyorum okadar.

Adam Selam yazıyor Aleyküm selam diyorum. Siz Adminmisiniz diyor Evet diyorum. aaaa hiç hayatimda muonline admini ile konusmamısdım diyor. :)))
    maksat muhabbet olsun diye yazdım adminim diyor.

Şimdi bu şekilde yazan insanlar yokmu sanıyorsunuz siz. Hepiniz mi sütten çıkmış ak kaşıksınız. :))

Gencler kendinizi azcık benim yerime koyun azcık Lee gibi düşünün banada hak vereceksiniz.

Hepinizi seviyorum ..

Önerilerinizi bekliyorum..

• sende çok iyi biliyorsunki abi bu serverda godofwar gibi gelenler çok oldu ve çok ayrımcılık yapıldı ayrımcılık yok diyorsan 35 kişi ya yalan söylüyordur yada aptallığından oyunu bırakmıştır.forumlarda konusu açılmış ss ler gönderilmiş.pk olduğu için 3 gün ban yiyor adam.ama başkaları arenada sabah akşam bekliyor adama laf yok neden biliyormusun abi.çünkü adam 3-4 tane donate almış.çünkü adam parasıyla oynuyor.hala ayrımcılık yok diyorsan toplarım bütün arkadaşları skype ye adamlar dertlerini anlatır abi madem sorunlarla sürekli ilgileniyorsun.benide yanlış anlama abi.serverı hala bizim server olarak gördüğümüzden ve oynamak istediğimizden gelip te buralara yorum atıyoruz.yoksa sende biliyorsunki o kadar çok pvp server varki.benim oyunu bırakma amacım 3 günlük bandı ssleri yollamıştım 2 sene evvel.konu kilit denip kapatılmıştı.facebook olayına gelince.S.a yazdım baktım arkadaşlarımda yoksun.beni tanıyorsundur abi ben 4 senedir senin facende ekliyim.ve toplasan 1 yıl oynamışımdır.askerlik iş vs. yüzünden giremediğimden.çarşı iznimde bile gelip sana nasılsın ne yapıyorsun abi diye hal hatır sorardım.keşke konunu linkini atıp silseydin abi.keşke a.s deseydinden kardeş silmem gerek böyle böyle deseydin.ulaşılması zor biri olmak istemen tamamen senin tercihin.herkes seni mu online admini diye eklemiyor,kimisi abisi gibi gördüğünden kimisi dost arkadaş olarak hal hatır sormak için ekliyor.servera geleceğiz elbette.35 kişiden fazlası gelecek emin ol abi çünkü şuan ki serverdan herkes balance yüzünden ayrılıyor.bende alliance guildle görüştüm ve onlarda seve seve katılacaklarını söylediler.kişi kişiye çeker.o yüzden max serverın kapasitesini yüksek tutmanı rica ediyorum abi.En kısa sürede görüşmek üzere.çalışmalar için kolay gelsin.

• Yılmaz. Sevgili kardeşim facebook dan silme nedenim belli zaten sizlerle kişisel hiçbir sorunum yok fakat bende insanım sonucda bende hata yapablirim ki zaten facebook dan silmekle dünyanın en büyük hatasını yapdım. teknoloji okadar ilerlemiş bundan bi haberiz . Biliyorsun ki her oyuncumda benim Cep tlfnum bulunmakda Lee adminin tlfnu herkesce bilinir. Peki ne oldu Whatsupp Line Tictoc Wiber vs vs kullandıgım için oyuncularım ordan ulastılar bana bu daha kötü bir durum yarattı cep tlfnum bir an olsun rahat durmadı günde 2 defa şarj eder oldum ve kararımdan vazgecdim bunuda yazdım facebook sayfamızda tekrar facebookdan ekleyin diye.

God0fWaR meselesine gelmek istiyorum. Belkide AdanaMu tarihindeki servera en büyük zararı olmustur yusufun. Adam kesme playerları bezdirme konusunda. Ama şunu söylemek istiyorum kurallarımızda player kesmek serbest Ks yapmak serbest. 35 kişi yalan mı söylüyor diyorsun ya tabikide yalan söylemiyordur. Bizlerde insanız sonucda hata yapmak insanlara mahsus bir durum ama ben hiçbir zaman adam 3-5 Donate set aldı diye banlamamazlık etmedim. Örnek vereyim .

BestLord isimli oyuncum 5 donate aldı ama gelip oyun içerisinde baska bir oyunun reklamını yaptıgı için tüm hesabını sildim.
    Warbalyoz isimli oyuncum bir gün içmiş sarhoş olarak gelmiş oyuna herkese ana avrat saydırmıs tabiki şişede durdugu gibi durmuyor bu adama zarar vermiş warbalyoz dada vardı bir 3 donate anlıyormusun. Accountunu sildm.

Spartacus isimli oyuncum vardı adam Donate set aldı 1 hafta sonra posttan herkese ana avrat küfürler etti ne yaptık accountunu sildik. AdanaMu da hiçbir zaman Donate almıs para vermiş diye ceza almama durumu olmadı olmayacaktır da. Yılmaz sen Adanalısın aynı mahalledeyiz neredeyse az cok beni biliyorsun senide cezalandırdım hatırlarsan sonra güzelce konustuk ve düzelttik sorununu bunlarıda unuttugunu sanma.
    Senin hesabına giripde oyunumuz için yanlış işler ceviren bir komşunun oğlu vardı hatırladın o zamanda seni oyundan uzaklaştırmak gerekliydi gelip güzellikle anlattın durumu geri oyunumuza kabul ettik tekrar. Geçenlerde yine geldin yine oyundasın.

FunServerin kapasitesini 1000 kişi de yapabilirim bu sorun degil. Oraya ne rakam yazacagıma baglı.

Şu sözünde haklısın Facebook konusunda beni ekleyen insanlar evet MuOnline admini oldugum için eklemiyorlar kardeş agabey olarak gördükleri içinde ekliyorlar inanın bana öfkeyle kalkıp zarar la oturmak buna deniliyor işte.

Lütfen bu konuda agabeyinizi affedin. Facebook adresim www.facebook.com/bilgekagan01 tekrar geri ekleyin.

Kurunun yanında yaşda yandı anlayacagınız.

Şunu belirtmek istiyorum. Arkadaslar 1 Client 3 Server olacak. Tek client ile giriş yapacaksınız 3 Server cıkacak karsınıza hangi tarafda hesap acmıssanız oraya giriş yapacaksınız.

Lee

• Arkadaslar radikal bir karar alabilir oyunumuzun adını bile değiştirebiliriz. Global bir isim olabilir. Bütün önerilere acıgız söylediğiniz gibi. AdanaMu ismi yerel bir isim oldugundan belkide bir önyargı olabilir. Söylediğim gibi her öneriye açığız arkadaslar.

Lee
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Arkadaslar radikal bir karar alabilir oyunumuzun adını bile değiştirebiliriz. Global bir isim olabilir. Bütün önerilere acıgız söylediğiniz gibi. AdanaMu ismi yerel bir isim oldugundan belkide bir önyargı olabilir. Söylediğim gibi her öneriye açığız arkadaslar.

Lee

Bence Turkiye ile ilgili bir isim olsun , server config i de onemli
  • Server Config derken neyi kast ettin ozan anlamadım tam olarak ?
  • Wcoin'i vote vererek kazansak daha iyi aslında :)
  • quote:

Server Config derken neyi kast ettin ozan anlamadım tam olarak ?

Exp spotlar ayarlar gibi seyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar şuanda Vote sistemi ile ilgili bir çalışmam var. Eski sisteme uyarlı bir Vote sistemi var elimde bunu WCoinC vermesi şeklinde ayarlayabilirsem Vote o şekilde olacak yok Vote sistemini o şekilde ayarlayamazsam. Her hafta Cuma Akşamı Vote TopList var Votenin Admin panelinde bunu Facebook sayfamızdan yayınlayıp herkes ne kadar kredi kazanmıssa o kadar WCoinC Accountlarına eklenecek GM lerimiz tarafından.

Vote olayını bu sekilde ayarlayacagız.

Spot Shop bunlar kolay işler. Sizler spotların shopların nasıl olması yönünde görüşlerinizi bildirin config işi kolay :)
  • Merhaba,

Parası olmayan arkadaşlarımız ne yapacak peki?

Bunu bir şekilde eşitlemek daha doğru olacaktır bence. Ayrıca, bir bakımada yukarda yazılan player bölme konusunda bence mantıklı.
  • Olmadı şimdi umut bu yazdıgın mesaj. Yukarıdaki yazdıgımız tüm mesajları okusaydın bunu yazmazdın. Zor Serverda Donate satışı olmayacak. O nedenle o serverda zaten herşey eşit olacaktır. Kim iyi item toplar kim iyi item kombinasyonu yaparsa o daha saglam olacaktır.
  • Exp 100
    Max Reset Sınırı olmasın veya Daha yukarda olsun
    Wcoind satısı olabilir
    Pointler kalıcı.
    Bence :)
  • exp 50 bence ideal fakat resetten sonra pointler silinmesin ve max reset 50 olsun.oyun zene dayalı olsun mesela bless soul satıcılarda satılsın normalfiyatlarında
    saat bası belli bi wcoin olsun. benim düsüncem bu yönde başarılar allah utandırmasın.
  • Bence max reset olmamali sonuc olarak 3 ay sonra basliyanla serverin ilk acildigi zaman basliyan arasinda fark olmalidir .ayrica max reset siniri yapildigi zaman online sayisinda ister istemez bir dusus yasanicaktir.Reset sinirlamasi olmamasi taraftariyim.

Ozellik Olarak Dusuncelerim ;

20-50x arasinda olabilir
    Jeweller orta duzeyde dusebilir
    oyunda paranin onemi olmasi lazim map degistirirken bile parayi dusunmesi gereksin.(su anda oynadigimiz serverda arena 15k para ile gidiliyor maplerin yuksekligine gore fiyatlar degisiyor.
    Wcoin Bc Ds buralardan kazanilabilir.

Ek olarak yeni serverlarda Bk nin gucunun azaldigini dusunuyorum su sebeple bk kasmak diger characterlere gore oldukça zor.Sumun ve rage gibi characterler yaninda eziliyor gibi goruyorum bununda onune gecebilirsek cok guzel olur
  • quote:

Olmadı şimdi umut bu yazdıgın mesaj. Yukarıdaki yazdıgımız tüm mesajları okusaydın bunu yazmazdın. Zor Serverda Donate satışı olmayacak. O nedenle o serverda zaten herşey eşit olacaktır. Kim iyi item toplar kim iyi item kombinasyonu yaparsa o daha saglam olacaktır.

Fun server için demiştim ben bunu. Sizi de anlıyorum sunucu parasını vs çıkartacaksınız ama ortada bir denge olmalı bence.
  • Server için önerilerim.
    Exp: 50~100 olsun.Pointler kalıcı olsun.Max reset 15 veya 20 olsun.
    Serverda ticaret önemli olsun.Yani rena ile ticaret olabilirse iyi olur.Daha sonra Jeweller zor bulunsun.Gold zor bulunsun.Gold önemli olsun.
    Shop larda Jewel/kanat/Özellikli,artılı item satılmasın.Adı üstünde zor server herkezde özelliksiz ve artısız item olsun.
    Kalplerden boxlardan ve medallerden Çok düşük ihtimalli Jewel ve yine cok dusuk ihtimalli(+4 Bone-Brass-Spirit) düşebilir.
    Golden kesmek zor olsun.Bi goldenı 4-5 kişi zor kessin.Bc veya Ds değerli olsun.Spotlar eşit ve adil olsun.
    Bk ve rf herkezi ezmesin.Sm sum ve elf oyuna dahil olsun.
    Oyunda adminin eventleri olsun.Beni bulun,at yarışı veya soru cevap eventi.

Şimdilik bu kadar.
  • KazuYA18 kullanıcısına yanıt
    +1

edit: exp 100-120
  • Max reset sınırı olursa server cabuk biter hele ki 20 falan olursa 2 haftaya sw biter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.