Şimdi Ara

AdanaMu 2 Yeni Server daha... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1dk normal, summ dondurmasına çözüm var, dost dayağı :)) iki yumrukla açılıyor, cs de dl ve summ u çok olan avantajlı herzaman. tabii kullanabilmek ve party lerdeki karakter kombinasyonu da önemli.

bak yine mu oynayasım geldi :))
  • Bilgehan öncelikle kolay gelsin, yeni gelişmeleri ve haberleri Yılmazdan alıyoruz. Senin server için angelsı bıraktık bekliyoruz. Bir de şu seneler öncesinden sözün olan donate seti halledebilirsek tadından yenmez.

Edit: Yazdığım mesaja nezaketende olsa cevap verme tenezzülünde bulunmadığın için teşekkür ediyorum. Ben dahil bu servera başlayacak kişileri vazgeçirdiğime sevinç duyarak, yeni serverında mutluluk ve başarı diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakirHerif -- 29 Nisan 2014; 13:01:32 >
  • Uxc zamanında dl'leri içerde bekletmiştik hep ölen summonla geri geliyordu
  • Summonerin Sleep büyüsü 5Dk süreliydi bunun süresini 1 dakikaya indirdim 5dk oldugunda gercekden çok sinir bozucu oluyordu. Şuanda Castle Siege de gerçektende strateji ile kale alınıyor yani sum uyutacak DL Summon yapacak ölenleri vs vs Summoner Weaknes ile vurus dmg sini %50 azaltırken ELF Summonerin Weaknes büyüsünü bozuyor yani kısaca her karakter CS de çalışıyor. BK nın ölümsüzlüğü RF ile son bulmus halde. RF nin Buff larıni alan Summoner den Sleep büyüsünü kısa sürede atlatıyor. 1 dakika sürmüyor yani 10-20 saniye gibi. Yani Castle Siege eventinde gerçekten güzel bir savas oluyor. Hele de oyuncularımızın kurdugu Skype sohbetlerine dahil oluyorum bazen herkes stratejisini belirlemiş ve güzel işleyen bir sistemde devam ediyor.

Yeni projeler ile ilgili herseyimiz hazır ayarlar bizim elimizde Wizzy veya Drakelv ikisinden birisinin online olmasını bekliyorum Forumdan PM attım kendilerine serverların kurulumlarıyla ilgili. Onlardan gelecek cevap ile serverlar acılacak ve sizlere haberdar edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Summonerin Sleep büyüsü 5Dk süreliydi bunun süresini 1 dakikaya indirdim 5dk oldugunda gercekden çok sinir bozucu oluyordu. Şuanda Castle Siege de gerçektende strateji ile kale alınıyor yani sum uyutacak DL Summon yapacak ölenleri vs vs Summoner Weaknes ile vurus dmg sini %50 azaltırken ELF Summonerin Weaknes büyüsünü bozuyor yani kısaca her karakter CS de çalışıyor. BK nın ölümsüzlüğü RF ile son bulmus halde. RF nin Buff larıni alan Summoner den Sleep büyüsünü kısa sürede atlatıyor. 1 dakika sürmüyor yani 10-20 saniye gibi. Yani Castle Siege eventinde gerçekten güzel bir savas oluyor. Hele de oyuncularımızın kurdugu Skype sohbetlerine dahil oluyorum bazen herkes stratejisini belirlemiş ve güzel işleyen bir sistemde devam ediyor.

Yeni projeler ile ilgili herseyimiz hazır ayarlar bizim elimizde Wizzy veya Drakelv ikisinden birisinin online olmasını bekliyorum Forumdan PM attım kendilerine serverların kurulumlarıyla ilgili. Onlardan gelecek cevap ile serverlar acılacak ve sizlere haberdar edicem.

Şuan saat başı foruma girmekteyim hepimiz seni bekliyoruz kaptan. Haberini gözlüyoruz.

Saygılar..

• Sevgili arkadaslar saat başı girin haber bekleyin benden güzel bir şey bu fakat şunu söylemek istiyorum. Bugün serverlerimizi online etmiş olsak bile şuradan bir tarih belirler bütün muonline oynamak isteyen arkadaslarımıza duyurur o zaman aktif ederiz oyunlarımızı. Bende sizler gibi beklemedeyim. IGCNetwork daki söylediğim 2 yöneticinin online olması onlara lisans parasını aktarmam ve Server özelliklerini belirtip server Client kurdurmam Websiteleri ayarlamam Ve Sitemizin index ayarları vs vs hani bugün ha deyince olacak sürede işler degil. Bu nedenle hepinizi anlıyorum yine buradan ve facebook sayfamızdan duyurularımızı yapacagız ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim hepinizden.
  • SUMMONER ıs yapmıo dıyen arkdas oyuna davet edıyrm senı ıstedıgın karakterle gec karsıma su tabunu yıkalım senın:) ZaZa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1542369

SUMMONER ıs yapmıo dıyen arkdas oyuna davet edıyrm senı ıstedıgın karakterle gec karsıma su tabunu yıkalım senın:) ZaZa

Sakin ol mehmet. Summonerin bizim oyundaki stratejisi farklı. Gücü farklı buda bizim ayarlarımızdan kaynaklı. Başka serverlarda baska adminlerin yaptıgı ayarlardan gördükleriyle yapılmıs bir yorum bence. Evet eskiden summoner ezik bir karakterdi fakat şuanda gerçekten herkesin kasmak istediği hatta Guild içerisinde olmazsa olmazlarından birisi olmustur. Bizim oyunumuzda karakterlerin güç dengeleri gerçekten şuanda iyi vaziyette bir el atma durumu sadece ve sadece elf için onuda söylediğim gibi Bow attack speed arttırdıgımızda dmg sini yükseltiriz gücü otomatik olarak artar ve adam keser hale gelir.

ZaZa sende takımı topla Castle Siege Videosu cekip burada arkadaslara izletelim gerçekten zevkli oluyor.

• ADMLee kullanıcısına yanıt
    65k da stratiji yoktur diye düsünüyorum, sayili ekip herzaman yener. RF desen vurdugu an kendisi ölüyor gerisi birbirini kesiyor, bence zaten sleep büyüsü fena sacmalik olmus mu onlinede webzen artik ne düsündüyse, ama öyle bisey de var globalde sleep 2-5 sn private lerde 10dk yana sinirsiz olanlari bile gördüm, mecbur switch atiyordun :D Elfe gelince gecen bi CS e katildim, en az 50 hero gördüm, 1 tane elf cikti :D cok üzüldüm gerci. Skype derken herkes küfür ediyor zevkli bi sekilde yani, lan sunu yap bunu yap oraya git, cok eglenceli oluyor, insallah yeni serverda balance isleri güzel olur.

saygilar.
  • quote:

Sevgili arkadaslar saat başı girin haber bekleyin benden güzel bir şey bu fakat şunu söylemek istiyorum. Bugün serverlerimizi online etmiş olsak bile şuradan bir tarih belirler bütün muonline oynamak isteyen arkadaslarımıza duyurur o zaman aktif ederiz oyunlarımızı. Bende sizler gibi beklemedeyim. IGCNetwork daki söylediğim 2 yöneticinin online olması onlara lisans parasını aktarmam ve Server özelliklerini belirtip server Client kurdurmam Websiteleri ayarlamam Ve Sitemizin index ayarları vs vs hani bugün ha deyince olacak sürede işler degil. Bu nedenle hepinizi anlıyorum yine buradan ve facebook sayfamızdan duyurularımızı yapacagız ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim hepinizden.

Yok zaten hemen online et demiyoruz . En uygun zamanda açman en mantıklısı . Herkesin beklediği ve takip etmeye başladığı zaman . Topluca giriş yapmak en hayırlısı . Yoksa kimsenin beklemediği bi zamanda açarsan ilk online sayısı bizim için çok önemli :) hayal kırıklıgı yaşarız . En iyisini yapıyorsun biz zaten seni bekleriz sen rahat rahat hayırlı bi şekilde aç . Geç olsun en temizi olsun .

Kolay gele

• Arkadaşım yaklaşık 5 senedir oynamıyorum en son KingMu ve Dialog mu da oynamıştım.Türk serverlerin eski tadı vermediğini düşünerek oyunu bırakmıştım.Fun serveri açtığında duruma göre bende katılabilirim.Kolay gelsin.
  • merhaba
    sezon6 düşünmüyormusun hocam
  • Yok. Sezon6 şuanda planlarımız dahilinde degil. Dosyamız Ex702 Plus. Zaten Season8 V3 güncellemesi yapılacak yakında o nedenle Season6 ya geri dönme şansımız yok ne yazıkki lisanslı dosya olduğu için.
  • Merhaba
    702 daha iyi, şöyle bir tablo veya liste yapsan nasıl olur hani server tanıtımı gibi onun üzerinden yorumlasak güzel olurdu yaw...
    tüm yazışmaları okuya okuya bir hal oldum :D herkes bişey öneriyor ama önerilenleri aklımda toparlamak güç, senin vereceğin özellikler üzerinden yorumlaması daha iyi olurdu.
    mesela:
    Season: EX702
    Exp: 35~75
    Drops: 30~65
    BC+DS... : +5 exp-drop+ Süprizler
    ben olsam bir iteme örneğin Blossom un drobunu çok düşük yapar, süpriz itemler koyardım (bir yerde gördümde :D)

bence iyi server yoktur iyi admin vardır :D bide ortam iyiyse boşver gerisini...

donate ve market olmaması çok iyi olur :::: ama pcpoint market, goblin point coinsler falan... mesela vote coins i gobline veya başka coinslere aktarabilsek...

yaw insan oğlu istekleri bitmez :D bende başladım yazmaya... hadi iyi şanslar...

• açılışla ilgili gelişme var mı ?
  • Şuanda açık olan 500X serverimizin yanına 50X ve 5000X olarak 2 server daha eklemeyi düşünüyorum. 50X serverda anlaşılacagı üzere zor bir server olacak. Exp düşük drop düşük. Spotlar öyle abartılmayacak rakamlarda canavar içerecek. Shoplarda görev itemleri satılmayacak. Jewel vs vs satılmayacak. GoldMedaller içerisinde veya box of luck lardan jewel düşmeyecek. ChaosCard lar içerisinde çok düşük ayarlarda yapılacak. Ve Spotlarda düşebilecek. BloodCastle da ve Castle Siege eventinde Belirli periotlarda Event zamanlarında jewel bulunabilecek. Parti Bonus olayı acık olacak. Parti yaparak birbirinizle yardımlaşacaksınız. HİÇBİR ŞEKİLDE DONATE SATISI WCOİNS KREDİ SATISI OLMAYACAK Spotları canavarları ona göre ayarlayacagız.

X5000 Server adı üzerinde Fun Server bol spotlu kolay bir server herseye kolayca ulasılabilecek bir server olacak.

X500 ve X5000 bu 2 serverda Donate Satısı olacak sadece.

• quote:

Şuanda açık olan 500X serverimizin yanına 50X ve 5000X olarak 2 server daha eklemeyi düşünüyorum. 50X serverda anlaşılacagı üzere zor bir server olacak. Exp düşük drop düşük. Spotlar öyle abartılmayacak rakamlarda canavar içerecek. Shoplarda görev itemleri satılmayacak. Jewel vs vs satılmayacak. GoldMedaller içerisinde veya box of luck lardan jewel düşmeyecek. ChaosCard lar içerisinde çok düşük ayarlarda yapılacak. Ve Spotlarda düşebilecek. BloodCastle da ve Castle Siege eventinde Belirli periotlarda Event zamanlarında jewel bulunabilecek. Parti Bonus olayı acık olacak. Parti yaparak birbirinizle yardımlaşacaksınız. HİÇBİR ŞEKİLDE DONATE SATISI WCOİNS KREDİ SATISI OLMAYACAK Spotları canavarları ona göre ayarlayacagız.

X5000 Server adı üzerinde Fun Server bol spotlu kolay bir server herseye kolayca ulasılabilecek bir server olacak.

X500 ve X5000 bu 2 serverda Donate Satısı olacak sadece.

fun sunucunuzun eski versiyon olmasında hala ısrarcıyım.

• Eski versiyon olması zor ihtimal umut. Çünkü 1 Client 3 Server olarak ayarlama yapılacak. Ayrı Ayrı Clientler ayarlamayı düşünmüyorum. Ama bilmiyorum şuanda okadar cok 97d serveri acan insan var ki inan bana açıp kapattıkları için yada açmasını beceremedikleri (hack hile saldırıya karşı) için eski versiyon açmak şuan için aklımdan geçmiyor. Sadece kafamda bir düşünce var her zaman hayranı oldugum 1.01e Sezon 2 versiyonu için birtane VPS alıcam denemeler yapıcam başarılı olursam onuda Online hale getirebilirim sadece bu kadarını söyleyebilirim.

• Mace of King seven arkadaslar sadece 97d de oldugunu sanmasınlar Ex702 Plus a uygun halde serverimizde bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 24 Nisan 2014; 2:43:09 >

• Bu ikinci fotoğrafta Boot'un altında Okul Diploması tarzında bir şey var, onun hakkında bilgi verirmisin? Pek fazla Ex700+ oynamadımda merak ediyorum Nedir? Ne işe yarar? Nerelerde kullanır?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.