Şimdi Ara

AdanaMu 2 Yeni Server daha... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacım bunlar büyü kitabı bir nevi silah da diyebilirsin. senin normal vuruşunun yanına birde bu kitabın vuruşu ekleniyor.
    oyunda 2 faklı kitap var biri muren box of magic diğeri ve daha gelişmiş hali scrool of Etramu var.
    5 farklı şekilde bulunuyor; hava su ateş toprak bide karanlık büyü kitapları var. bunları da aynı silah geliştirir gibi geliştiriyorsun ama biraz meşakatlı bir iş :D

taktığın zaman elementin simgesi ne ise senin karakterinin isminin yanında simgesi beliriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemaynak -- 24 Nisan 2014; 9:21:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemaynak

hacım bunlar büyü kitabı bir nevi silah da diyebilirsin. senin normal vuruşunun yanına birde bu kitabın vuruşu ekleniyor.
    oyunda 2 faklı kitap var biri muren box of magic diğeri ve daha gelişmiş hali scrool of Etramu var.
    5 farklı şekilde bulunuyor; hava su ateş toprak bide karanlık büyü kitapları var. bunları da aynı silah geliştirir gibi geliştiriyorsun ama biraz meşakatlı bir iş :D

taktığın zaman elementin simgesi ne ise senin karakterinin isminin yanında simgesi beliriyor.

Lee o zaman Su Elementini seçmiş yanında Dalga simgesi var

İlginç bunu bilmiyordum bak. Bir kaç defa Ex700+ oynadım adamların isminin yanında Lee'deki gibi dalga simgesi vardı merak etmiştim o ney diye marim buymuş

Eyvallah Bro

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Bu ikinci fotoğrafta Boot'un altında Okul Diploması tarzında bir şey var, onun hakkında bilgi verirmisin? Pek fazla Ex700+ oynamadımda merak ediyorum Nedir? Ne işe yarar? Nerelerde kullanır?

Güldürdün yasin

• Botun altındakiler Element ler Ateş su toprak tahta pardon Hava Hava. Rüzgar yani. Onların ve birde Darkness elementinin simgeleri onlar. Admin yazısının yanındaki de V veya D harfleridir. Gens sistemi dedikleri olay bu. Bir nevi Guildin genişletilmiş hali gibi düşünebilirsin. D ve V ler düşmandır
  • Gens olayını biliyorumda o Elementlerin simgesini merak ettiydim
    Aç artık şu oyunuda oynuyak ya valla son 1-2 aydır toplist sitelerinde gezinmekten sıkıldım

Aga bunların hepsi bilgisayarımın suçu be, benim yaptığım birşey yok
  • Yahu iyi hos diyorsunuzda zaten Fun Serveri 10 günde fulleyip bitireceksiniz girin 500x de takılın zaten aynı client ile giriş yapılacak farklı serverlar olacak o zaman acarsın Fun Serverin sitesinden bir account devam edersin hemde oyuna daha cabuk adapte olursun ne bekliyorsunuz ki bende bunu anlamadım simdi. Girin kasın abim 500X de şimdilik.
  • Tamam yahu niye kızıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Yahu iyi hos diyorsunuzda zaten Fun Serveri 10 günde fulleyip bitireceksiniz girin 500x de takılın zaten aynı client ile giriş yapılacak farklı serverlar olacak o zaman acarsın Fun Serverin sitesinden bir account devam edersin hemde oyuna daha cabuk adapte olursun ne bekliyorsunuz ki bende bunu anlamadım simdi. Girin kasın abim 500X de şimdilik.

serverinde sm ve mg haricindekileri 270-300 e kadar kastım hepsi aynı seviyede neredeyse iyi ayar çekmişin... lakin ileride nasıl olur bilemem... bk az cık daha iyi gibi
    çok fazla box spirit map düşüyor... bide bu custom item veren rabbit ile hediye paketi vardı o düşen itemler neydi ole yaw :D
  • @ ByCeLLaT kızmadım kardeşim

@lemaynak ayarlama gerçekden birbirine eş deger nitelikde. Full karakterlerle ben deneme yapıyorum ve full 65535 stats karakterler ile yaptıgım deneme sonucları bunlar. Sprit map Acheron için gerekli. box of luck dropu ayarlanılabilir. Haklısın bu konuda. Beyaz tavşanlar evet Tarkanda ve diger haritalarda cıkıyor birde Happy Hour zamanı var ki o zman daha degişik sürprizler oluyor oyun bunu kendisi ayarlıyor.
  • konuyu baştan aşağı okudumda. Mu Online ile ilgili ne çok bilmediklerim varmıs meğer. Arkadaşlarım Mu yu niye seviyorsun? diyorlardı. Eventler yok (genelde 97d oynadığımı gördükleri için) büyük savaşlar yok gel Knight oyna filan demişlerdi. Meğer bayağı katliam varmış :)

Şu üni yi bi kazanayım. Laptopu alır almaz ilk işim bu servere başlayacağım. Öğrenceğim bir ton birşey varmış.

7 yıllık pc malum s4 den sonrasında donuyor. Şuan başlayamıyorum.

Ama kim ne derse desin oyunun Kralı 97d 'dir. MAGUS SETTİR

EDİT: Fun server 9999x önerimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibayramlar -- 25 Nisan 2014; 21:18:49 >

• 97d nin kalbimizdeki yeri bir ayrı ama her zaman mazide kalamayız yenilikci olmak gerekli. 97d Flaming Set ve Mok larda benim unutulmazlarımdır.

İnşallah okulu kazanırsın ve aramıza katılırsın bekliyoruz senide bu büyük aile içerisine.

Exp:9999X ile 5000X arasında bir fark yok.
  • kardes sw ler şahane olacak bence 4-5 playeriz rahat fazlasıda olacak..
    hayırlı olur inşallah,sabırsızlıkla bekliyoruz : )
  • hocam beta yapacanmı..
    en az 1 ay öncesinden haber ver yabancı forumlarda.... madem global olcek
    Ragezone
    Hopzone
    Darksteam
    Rebirth

• Fun server açılsın gelirim.Fun server 97d olsaydi daha hoş olurdu.Ama arkadaş yenilikçi olalım diyor.Uyarız sıkıntı değil,türk serveri olsunda
  • açılış 2015 de diyebilir miyiz? :)
  • Yok yaw okadarda degil. Adamlar bir türlü skype gelmiyorlar. Ama benim lisans zamanı yaklasıyor bana gelip haber verecekler Seve Seve günün doluyor haberin olsun demesini biliyorlar :D :D o zaman yakalarım en kötü.
  • Oynayan oynar server acilip rayina otrduktan sonra. Hainler saldirmadikca sorun yok 😉

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi şahsi dusuncem var mu battlezonede yöneticilik yaparken tecrübelerim oldu yani fuun bölümünde yaklasik 800. 900 kisiye 1 easy 99999x reset basso 1000 pt web shopta full itemler SMS ile bütün ülkelerden alinabilsin 1 SMS 1 euro ve 100 kreşi gelsin vs vs vs bunlari Sence konusurum

2 normal ex 100 res basi bk480 SM elf 550 mg 700

3 hard ex 25 reset basi 500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterler eşit olsun, sm falan oynarken zevk alalım biraz
  • Karakterlerimiz zaten şuanda 65kk ya göre Balance ayarı süper. Herkes PVP de birbirini kesebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.