Şimdi Ara

AdanaMu 2 Yeni Server daha... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda 10 tane sw açılıp kapandı.Bekliyoruz hala Lee.
    Gelişmelerden haberdar et bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KazuYA18 -- 12 Mayıs 2014; 14:44:12 >
  • Merak etmeyin açacaz demişsek açarız. Lisans fiyatı hakkında problem çıktı gecikme o yüzden arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Forumda 10 tane sw açılıp kapandı.Bekliyoruz hala Lee.
    Gelişmelerden haberdar et bizi.

Bro 10 server açıldı kapandı demişsin ama hepsi aynı server resetlenip duruyor kendi çaplarında takılıyorlar

Not: Espri amaçlı yazdım
  • Sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyin bizden sorun varsa ben buraka gorusesurum ama.benim senle alakam aslq olqmaz sana saygi duyarim vede severim yardimci olmusundr

• quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

Bekleyin bizden sorun varsa ben buraka gorusesurum ama.benim senle alakam aslq olqmaz sana saygi duyarim vede severim yardimci olmusundr

Eyvallah kardeşim. Sende inşallah istediğin başarıya ulaşırsın. 97d gerçekten hepimizin anılarında kalan bir versiyon yaz tatilinde gelip serverinde kasmayı bile düşünüyorum.
  • Arkadaslar siteme saldırı yapanlar Muhawk elemanları degildir. Sorun kişisel bir sorun degil. Sorun şu Türkiye deki en büyük online sunucusu ben oldugum için arkadaslar bir mesaj vermek istemişler. Saldırı yapılamayacak sunuucu yok. Herkese saldırı yapılabilir buna bende dahilim bu ailenin içindeysen eger muonline alinesinin saldırılarada acık olacaksın hertürlü kötü sonuclarada acık olmalısın bu benim içinde gecerli. Her kötü sonuc bizi yada kendi adıma konusayım beni daha iyi yerlere getirmiştir. Geçmişde bu forumdan Website aldıgımda koyan kişiler tarafından saldırıya ugradım. Gittim yabancı brezilyalı website sağlayıcılarıyla irtibata geçtim sonucda kendimi geliştirdim. Sağlamını kurdum. Şimdi bugünkü bu olayda öğrenmediğim bilmediğim şeyleri öğrendim sunucumun daha nasıl güvenli olacağını öğrendim. Ne demiş Atalarımız '' Bir musibet bin nasihattan iyidir.'' Herkes şunu bilsin istiyorum bana yapılabiliyorsa şu DH daki herkese yapılabilir mesajıdır.

Herkes kendi güvenliğini üst safhada tutsun ve unutulmasın ki yarın öbür gün sizlere saldırılar geldiğinde Lee yaptı demesinler. Çünkü yapılan onca emek harcanan zaman uykusuz kalınan geceler var yapılan işin ucunda. Oyuncularım +14 e itemlerini basarken ki yasadıkları korkuyu bilirim o adamın o emeklerinin kişisel sorunlar yüzünden heba olmasını istemem. AdanaMu ya reset at reset at diye yüzlerce mesaj aldım işte sırf bu nedenden dolayı reset atmadım ne olursa olsun.
    Oyuna çok fazla reset atan arkadaslarımada bu konuda uyarı vermek istiyorum çok reset atmak insanların size olan güvenin sıfırlanması demektir.

Herkese başarılar diliyorum ve oyunlarda kılıcınız keskin olsun.

Lee

• Php icin GITHUB, .net icin MVC oneriyorum.

ayrica md5 kirilmasi kolay bir algoritma artik ozellikle kullanicilar basit sifreler kullaninca daha kolay oluyor.

hash^md5 + AutoGenerator ASCII ile DB inindilirse bile sifrelerin guvenli kalmaya devam eder.

Gecmis olsun...
  • Beyler madem biliyorsunuz şunu herkesin ve benim anlayacagım dilde anlatın insanlar kendilerini korusunlar. İnanın ASCII MASCII bişe anlamadım ne yalan söyleyeyim. Konuyu güzelce açıklayacak bir Videolu anlatım olursa nereden indirilir güzelce koyarsanız insanlara yardımcı olur. Ama buraya gelip onu yükle bunu yükle demekle kimseye bir yardımınız olmuyor söyleyeyim. Sadece post kasıyorsunuz yani. Anlatın be kardeşim. Herkes öğrensin.
  • son durum ne? 200 $ verdiniz mi ? :)
  • Tabiki HAYIR. :)
  • Amacim Spam degildi, Baslangic seviyesi bilgiler olduguna inaniyorum bunlarin, karisik geldiyse herhangi bir webci ye ufak paralara yaptirabilrsin.

https://github.com/
    http://www.php.net/manual/en/function.sha1.php

Sanirim 1-2 ay once soyledim Site ve Oyunda guvenlik sikintisi var diye, ama sende haklisin herkez biseyler yaziyor acaip pis bir ortam var burda kim dost kim dusman belli degil.

Kolay Gelsin.

• İnternet ortamında herkesin başına gelebilir bu tarz şeyler, bu yüzden büyük konuşmamak gerek. Önemli olan bu tarz olaylardan ders alıp yoluna daha sağlam devam edebilmektir. Bu temennilerle birlikte geçmiş olsun diyorum. Umarım birdaha yaşanmaz.
  • var mı bir gelişme gelicek 2 yeni server için ?
  • Cevaplar mısınız sorumu
  • Lisans ücreti olarak 1000$ ın tamamlanmasını bekliyoruz. 1000$ tamamlandığı zaman acılacak. Serverlerin lisansları 499$ her biri.
  • ADMLee kullanıcısına yanıt
    masallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

masallah

Yapacak bişe yok Batu. :)) 499$ oda müşteri olduğumuz için 699$ normalde ExSeason8 şuanda Season8 güncellemesi geldi servera fakat ben aktif etmiyorum. Beta sürüm olduğu için pek sevmiyorum. Orjinal Sezon8 sürümü aktif edilince o dosyayı kullanacagım.
  • Gerçektende bu isin en detayina inip emek harcayan adamsin seni kutluyorum iyi calismalar inşallah basarilli olursun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.