Şimdi Ara

AdanaMu 2 Yeni Server daha... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EShine

+1

edit: exp 100-120

+++1

100-150

Statlar Kalıcı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Max reset sınırı olursa server cabuk biter hele ki 20 falan olursa 2 haftaya sw biter

+++1
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

quote:

Orijinalden alıntı: EShine

+1

edit: exp 100-120

+++1

100-150

Statlar Kalıcı..

+++++1

100 exp
    kalıcı stat
    maks res 20

reset sadece lvl ile atılmaz. zen drobu düşürülür, her resette kanlanacak şekilde reset ücreti ayarlanır lvl 400 oldugunda dahi zenli item derdine düşersin zen toplarsın item satmak için çabalarsın. bunlar oyuncuyu oyuna bağlar. yoksa bağla helpere zırt pırt res at. yok öyle. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROJ -- 28 Mart 2014; 20:47:38 >
  • Kalici stata bende katiliyorum exp olarak 50 res siniri da 50 olsun her haftasonu pazar gunu +5 res artsin sinir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    20 falan olursa en azindan balance olur :) 50 reste yap bakayim balanceyi :)

50 restede balance olmaz. ha olur ama söyle olur. early game sm elf, mid game sm rf mg elf, late game bk rf sum bunuda kim isterki?

en iyi balance max 20-30k puan ile yapilir. ben kendim sezon 6 ep 3 de 22k puan max puan 10k ile süper bi balance yapmistim, kac kisiyle test etmistik sahitler. dosyalarim silinmeseydi adanamu ile paylasirdim ama malesef...

saygilar.
  • Kolay serverde kesinlikle donate olmali.Oynayacagimdan yada donate alacagimdan deyil ama soyle dusunun fun server full itemsiz oynanmaz adi ustunde fun server maksat pvp yani.Farkli acidan bakarsak donate olmayan fun serveri 30 kisi oynuyorsa donate olan fun serveri 200+ kisi oynar.Playerlerden tavsiye almaktansa en basarili serverlere bakip daha iyi sonuclar elde ede bilirsiniz cunki her kes kendi zevkine gore ayarlamak ister.Ayrica 3 servere gerek 2 server yeterli hard 80x res siniri yok her resten sonra pointler silinicek 350 point gelcek, easy server kesinlikle 9999x olmali basarili serverler bunun bir ornegi.En onemli noktalardan biride webshop, sms, paypal ve alisilmis bir website.webshop ve sms kesinlikle olmali cunki zamanla yabanci playerler gelicek cogu cogunun yasi -18 oluyor iste bu yuzdende webshop ve sms sart.Son olarak sitene bakmadim ama default lang olarak ingilizce olmali turkce seceneginide ekleye bilirsiniz.
  • Söylediginde haklısın zaten amacım bu sekilde bi server yaratmak suanda kendini kanıtlamıs bir kac serverda player olarak kasma kararı aldım sistemlerini ve ne yaptıklarını çözüyorum ondan sonra onlara benzer sistemler yapacagım. Webshop sistemini hallederiz Paypal VsVs buda hazırda lakin SMS sistemine ben yabancıyım bu zamana kadar hiç denemedim ve bunun nasıl yapılacagını bilmiyorum. Bilen arkadaslar var ise beni aydınlatsınlar onuda ekleyelim sisteme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADMLee -- 29 Mart 2014; 13:29:25 >
  • Lee aç artık ta başlayalım sabır kalmadı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç olsunda tam olsun Ozan. Gün vericem yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Geç olsunda tam olsun Ozan. Gün vericem yakında.

Haklisin gec olsun tam olsun. Ben de 7/24 kasamiycam is gucten dolayi ama turkiyede mu bitmemis diyebilmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee sana tavsiyem dmn webshopa kur cunki en guzel webshop yazilimidir ve nerdeyse webshoptan alinan itemlere butun ozellikleri ekleye bilir yani ancient +socket yeni ancient itemlerde dahil.Bu arada gerci tecrubelisindirde yinede bir uyari netden bulduklarini oyle hemen kurma biraz incele iis kullaniyorsan sikinti ola bilir.Sms cok basit bir olay eger yazilim bilgin fazla degilse veya zaman harcamak istemiyorsan dedigim webshopu satin ala bilirsin.Zaten webshopun kendinde sms paypal gibi secenekler paymentwalle gelicek var.Bir goz at derim http://epicmu.com/webshop/
    Sms olayini isehttp://www.paymentwall.com/ burayi biraz incele burdan kayit olucaksin sana bir kod verilicek Facebook App ID / API gibi webshopun gerekli yerlerinde ayarlamalari yapicaksin bu kadar basit.Basarili olmak istiyorsan kesinlikle webshopta socketli itemler olmali ve server acilmadan 10 gun once siteye grand opening diye yazicaksin ve forumlarda yerli/yabanci reklamini yapmalisin.

• Fikirlere Acigiz Demistiniz İsim Konusunda..Bence Global bir isim olmali MuAdana ismi Degismeli Diye Dusunuyorum Ben
  • arkadaş hayırlı olur inşallah , başarılar...
  • 10 Gün içinde 2 Serverimiz acılacak. Gidip yabancı serverlarda kasdık zaman gecirdik tabiki hepsinde degil. O söyledigimiz serverlarda oynamıs arkadaslardan durumun izahını aldık bir nevi uzak kaldık konumuzdan diyebilirizi fakat hedefimizden bir sapma olmadı arkadaslar 2 yeni serverimizi 5-10 gün içerisinde online yapacagız

Takipte kalın.

Lee
  • ADMLee kullanıcısına yanıt
    tutmucak...
  • O güzel düşüncelerini kendine sakla Batu. tutar tutmaz herşey senin istediğin gibi olmak zorunda degil. Şahsına mesaj atmadıgımız sürece yorumlarını kendine saklarsan memnun olurum sevgili kardeşim.
  • ADMLee kullanıcısına yanıt
    sadece düsündüklerimi söyledim
  • Bir tane de eski versiyon açın be
  • Gelecek yaz için Haziran ayında 1.01e Season2 açma düşüncem var Umut aklımda merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Gelecek yaz için Haziran ayında 1.01e Season2 açma düşüncem var Umut aklımda merak etmeyin.

1.01e sıkıntı yaratabilir bilgin olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.