Şimdi Ara

Adapey Taze Kaşar Peyniri 3x1000 Gr 341 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kilosu 115 civarına geliyor, daha ucuz kaşar görmedim.

paycell 300e 50 veriyor.

paycell
    Paycell Kart ile Trendyol’da 50 TL Hediye! - Paycell
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kart-ile-trendyolda-50-tl-hediye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aga böyle bahane mi olur, ucuz diye ne verirlerse yicez mi yani? mesela migrosta bugün peynirlerde indirim var. 1400gr içim kaşar 210tl ye geliyor. kilosu 150 yapar. mis gibi kaşar alın atın dolaba. böyle ne olduğu belli olmayan ürünlerden bin kat iyidir. 2 kuruş fazla verin ne yediğinizi bilin en azından.

• Alan var mı bilmiyorum ama ben daha önce aldım büyük kısmını yiyemedik. Değişik bi tadı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım tadı gayet güzel, sadece tost peyniri yazan ürünlerden uzak durun, kaşar peyniri iyidir.

• Takip 10 TL kuponuyla 289 TL’ye 3 kg kaşar iyi çıkarsa kasar olur kötü çıkarsa tost peyniri teşekkür ederim 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Temel gıdada bilmediğim ürünü yemem arkadaş. Yorumlar da çok kötü zaten uzak durun derim.

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt
    bilindik ürün, bugün aldığım Has mandıra kaşar, kilosu 250 tl, nasıl alacak vatandaş bunu ? kombo ile kilosu 100 lira altına geliyor, lor peynir fiyatına nerdeyse.

• Yorumlarda pek iç açıcı şeyler yazmamışlar almadım

• Tağşiş listesinde adı vardı sanırım dikkat edin

• Dilimli olanından aldım, tadı yok, saman gibi. Ayrıca dilimler birbirine yapışıyor. Bir daha alırmısın deseler, almam derim.

• Hileli listesinde yer almış daha önce..

Adapey Taze Kaşar Peyniri 3x1000 Gr 341 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 7 Mayıs 2023; 8:54:25 >
  • Arkadaşlar kahvaltılık ürünlerini ucuza almak istiyorsanız İstanbul da olanlar için Bayrampaşa Kuru Gıda Haline gidin derim. Fiyatları yarı yarıya indirimli alabilirsiniz. Her işletme perakende vermiyor ama aralarında perakende verenler var. Peynirden zeytine, yumurta dan sucuğa çok ucuza alma fırsatınız oluyor. Örnek: Muratbey kaşar peyniri kg fiyatı 175 TL. En pahalısı bu kaşar peyniri olarak.

• press-tij kullanıcısına yanıt
    ödemesini yapmıştır hükümete, yola devam.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

aga böyle bahane mi olur, ucuz diye ne verirlerse yicez mi yani? mesela migrosta bugün peynirlerde indirim var. 1400gr içim kaşar 210tl ye geliyor. kilosu 150 yapar. mis gibi kaşar alın atın dolaba. böyle ne olduğu belli olmayan ürünlerden bin kat iyidir. 2 kuruş fazla verin ne yediğinizi bilin en azından.

• O FİRMAYA GÜVENİP ÜRÜN ALMAK ÇOK AKILLICA DEĞİL.

• Sipariş vermiştim ancak yorumları okuyunca iptal ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.