Şimdi Ara

Adata 960GB SU630 3D Nand 2.5' SSD - 302.72 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
16
Favori
17.753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Bunları ne diye takıyorsunuz anlamıyorum beyler bırakın kendi kendilerine konuşsunlar. Ülkeyi bitiren bu tiplerin zihniyeti zaten. Teknik servislerin her şeye kullanıcı hatası deyip geçmesi yine bu adamlar. Neden? Haklarını aramayı bilmiyorlar. Sağmal ineği gibi sağılıyorlar sonra size gelip sen neden sağdırmıyorsun kendini diyorlar. En komiğide Helal Haram muhabbeti yapmaları yok mu? Vatanbilgisayar Teknosa paraları cukkalayıp belki çeklerini, kredilerini çatır çatır döndürüp, veya faizini kullanırken gıkları çıkmaz. Neden? Çünkü sağmal ineği. Acıtasyon yaptıkları gariban işçinin asgari ücretine yapılan zammından, yan haklarından, yatmayan-düşükten yatan sigortalarından hiç konuştuklarını gördünüz mü? Yok. "Böyle gelmiş, böyle devam eder" diyen zihniyetin eseri işte bu. O işçinin sözleşmesinde stoğu girilen ürünün fiyat kontrolü diye açıkca bir madde yoksa, "VE PATRONUN VERDİĞİ DİĞER HER TÜRLÜ İŞİ YERİNE GETİRMEK YAZIYORSA" o işçininde biraz beyni varsa kimse bişey yıkamaz ona siz hiç merak etmeyin. Neden? Ortaçağ derebeyi zihniyeti yok, Hukuk var.
    Ticaret ciddiyet gerektirir. Hataya yer yoktur. Yapmayacaksın kardeşim, işini düzgün yapacaksın. Gerekirse 15 kere kontrol edeceksin, sabah pas pas attırıp öğlen paket göndertip akşam fiyat girdirdiğin adam yanlış girersede gelip burda zırlamayacaksın. Patron olarak senin görevin işçinin işini doğru yapıp yapmadığını kontrol etmek. Asgari ücretle köle alıyım bende el ense yatıyım mantığıyla ticaret yapamazsın. Sen kredi kartı borcunu ödemediğin zaman pardon ya unutmuşum dediğin zaman banka ay öyle mi öyleyse hemen size geçirdiğimiz faiz kkv ccv ddvyi iptal edelim olur öyle insanlık hali diyor mu? EFT yaptığınız IBAN numarasını yanlış giripte bankayı aradığınızda ya "1 tuşa yanlış basmışım" dediğinizde ay hemen paranızı iade edelim hatasız kul olmaz XX Bey" mi diyorlar size? Komik adamlar komik komik yorumlar yapıyor. Herkes kendi hakkını savunsun. Sen savunmuyorsan sus, savunana laf etme!
    İşte bu hakkımızı savunuyoruz onlar nasıl kendilerini savunuyorsa :)
    Haksa benim hakkım
    Hakkım olanı istiyorum muadil göndersin onada razıyım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Tedarik edilememiş edin gönderin abi aynen katılıyorum :)

• Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Hayır adamlara kendimiz soruyoruz niye iptal ettiniz diye tedarik edilemedi diyor. Şaka gibi ya araya yok soran yok bi açıyorsun iptal edilmiştir. İyi de kardeşim ben de yarın açayım bi ilan olmayan bi malı satayım 129200 tane milletle eğleneyim tedarik edemedim diyip iptal edeyim. Reklam yapmak olsun maksat. Adamlar kanunla buna önlem almışlar malı satmayacaksan ilana çıkarma diye değil mi. Satıştan kaçınma kısmı bunun için yer alıyor kanunda. Biri gelip diyor ki çalışanı atarlar, öbürü diyor ki hırsızlık yaptınız. Çıldırmamak elde değil kendi paramızla mal alıyoruz gelmiyor bi de üstüne bu adamlarla uğraşıyoruz. Normal bir ülkede olması gereken bu ürünlerin şimdiye elimize geçmiş olmasıydı. Ama normal bi ülke olmadığımız için şimdi 3-4 ay en az bekleyeceğiz bi karar için. Sağolsunlar bu arkadaşlar sayesinde bugün bu durumdayız zaten. Satıcılar bu kafayla ürün satmaya devam ediyor sayelerinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Hayır adamlara kendimiz soruyoruz niye iptal ettiniz diye tedarik edilemedi diyor. Şaka gibi ya araya yok soran yok bi açıyorsun iptal edilmiştir. İyi de kardeşim ben de yarın açayım bi ilan olmayan bi malı satayım 129200 tane milletle eğleneyim tedarik edemedim diyip iptal edeyim. Reklam yapmak olsun maksat. Adamlar kanunla buna önlem almışlar malı satmayacaksan ilana çıkarma diye değil mi. Satıştan kaçınma kısmı bunun için yer alıyor kanunda. Biri gelip diyor ki çalışanı atarlar, öbürü diyor ki hırsızlık yaptınız. Çıldırmamak elde değil kendi paramızla mal alıyoruz gelmiyor bi de üstüne bu adamlarla uğraşıyoruz. Normal bir ülkede olması gereken bu ürünlerin şimdiye elimize geçmiş olmasıydı. Ama normal bi ülke olmadığımız için şimdi 3-4 ay en az bekleyeceğiz bi karar için. Sağolsunlar bu arkadaşlar sayesinde bugün bu durumdayız zaten. Satıcılar bu kafayla ürün satmaya devam ediyor sayelerinde.
    +Napıcaz be kamil,
    -İptal edelim
    +Çocuk olma
    +Tedarik edilemiyor deriz
    -Sen öyle san, sen öyle san :)
    1-) İlanı aç
    2-) 8 Saat yayında tut
    3-) Stok bitir
    4-) Yeniden stok ekle
    5-) Heriflerin cebinden göndermeyeceğin ürünün TL'sini al
    Bunları yaptıktan sonra kusura bakmayın abi rakamsal bir hata oldu diyemezsin :)

• ss leri pdf oalrak istiyor nasıl ekleyeceğim? siparişin ve gerekli diğer şeyleri ss aldım ancak pdf olrak nasıl eklerim?
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Word de düzenle pdf olarak kaydetme seçeneği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Word de düzenle pdf olarak kaydetme seçeneği var.
    Teşekkürler yaptım

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir int. tarayıcı >>> yazdır >>> pdf olarak kaydet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de sipariş vermiştim fakat bariz fiyat hatası olduğu belliydi. Gönderselerdi ne ala ama fiyat hatası olduğunu bile bile üzerine gitmek, hatadan art niyetli faydalanmaktan başka bir şey değil. Parayı alıp haftalar, aylar sonra gönderseler onlarda art niyet arardım ki böyle firmaların olduğunun farkındayım ama bu durumun farklı olduğunu hepimiz biliyoruz. Vicdani ve hakkaniyetli hareket edilmesi taraftarıyım. Vicdanınız rahatsa kanun sizin yanınızda kolay gelsin.

• Başvuru tamamlandı adımından "Savunması istendi" olarak güncellenmiş bir arkadaşım'ın sanırım yoğunlukla alakası benim ilçedeki hakem heyetinde hâlen beklemede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Securebay

Ben de sipariş vermiştim fakat bariz fiyat hatası olduğu belliydi. Gönderselerdi ne ala ama fiyat hatası olduğunu bile bile üzerine gitmek, hatadan art niyetli faydalanmaktan başka bir şey değil. Parayı alıp haftalar, aylar sonra gönderseler onlarda art niyet arardım ki böyle firmaların olduğunun farkındayım ama bu durumun farklı olduğunu hepimiz biliyoruz. Vicdani ve hakkaniyetli hareket edilmesi taraftarıyım. Vicdanınız rahatsa kanun sizin yanınızda kolay gelsin.
    Nasıl 20 iş günü tamir süresi yasalsa
    Ve şirket 20'ci iş gününde bile tamir edip yollayabiliyorsa
    Bu adamın işi güçü aksayacak demeyip vicdan yapmıyorsa
    Benimde parasını ödeyip aldığım ürünün tedarik edilemediğinden dolayı iptal edilmesinden doğan hakkımı aramam kadar doğru bir olay olamaz.
    Tedarik edip,göndersin problem yok bekleriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 25 Ocak 2020; 11:14:1 >

Bu şirketle geçmişte sıkıntı mı yaşadın yoksa genelleme mi yapıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Securebay -- 27 Ocak 2020; 18:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Securebay

Bu şirketle geçmişte sıkıntı mı yaşadın yoksa genelleme mi yapıyorsun?
    Sıkıntı yaşadım sahte kulaklık sattılar xiaomi redmi airdots sikayetvar'da görebilirsin kendilerine söyledim umursamadılar paramı aldım.

Mesele o bu şirket değil dostum.
    Ben gece'nin 12'sinde uyumayıp fiyat hatası kovalamıyorum gördüm baktım gönderirlerse ne âla göndermezlerse thh'ye verir geçerim dedim. Çünkü satıyorsan göndereceksin ağa 8 saat yayında kaldı bu ürün. 3-5 kişi almadı yani ben yasal hakkımı kullandım olumsuzda olursa eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

thh ye başvurdunuz mu, sonucunu merak ediyorum cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojidozirikato

Başvuru tamamlandı adımından "Savunması istendi" olarak güncellenmiş bir arkadaşım'ın sanırım yoğunlukla alakası benim ilçedeki hakem heyetinde hâlen beklemede.
    sonuçlarınızı merakla bekliyor olacağım.
  • Ölücü başlığı en sevdiğim, yandın trendyol bize bulaşmayacaktın. O ürünler gelecek 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 28 Ocak 2020; 17:33:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

sonuçlarınızı merakla bekliyor olacağım.

Alıntıları Göster
    Haber ederim

tm hocam.
  • THH' ler nasıl gidiyor son durumlar nedir forumdaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.