bendeki eski tip SSD Fiziksel Bilgi SSD Ailesi XPG SX8200 Pro Fiziksel Boyut M.2 2280 Denetimci Türü Silicon Motion SM2262ENG Flash Bellek Türü Micron 64-layer 3D TLC NAND Fiziksel Boyutlar 80 x 22 x 3.5 mm Ağırlık(En Fazla) 8 g En yüksek Sıralı Okuma Hızı 3500 MB/s Arabirim PCI-E 3.0 x4 Arabirim veri oranı 4000 MB/s |
ADATA’nın giderek yavaşlayan SSD’si: Aynı isim altında tamamen farklı/yavaş kontrolcü ve NAND Flash (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kurdum ama yazmıyor doğru yere baktıysam.
-
Detaylı ve bilgilendirici bir makale olmuş, elinize sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SanDiskte yoktur ins bir üçkağıt.Western Digital satin almis sorun olmaz diye düşünüyorum.
Seneler seneler önce bir flash disk almıştım ucuz diye, sonra tövbe ettim bu markaya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsinSu650 mağduru burada. 6 ay civarı kullanabildim sonrasında bi anda gitti alet. Kronik sorunluydu alan hemen herkes yaşadı. Neyseki o dönem para iadesi alabilmiştim
Alıntıları GösterAynısı benim başıma geldi hocam 250 gb olanından su 630 mu 650 mi modelini unuttum,7 ay kullandım sonra bozuldu yeni ürün gönderdiler açmadan bir kutuya koydum kaldırdım
başkasının kul hakkına girmemek içinde satmadım
45 cevap gelmiş konuya sadece 3 sayfa. Ama nedense gündem haberler arasında ilk sırada. Forum artık komiklik seviyesini de geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 6 Aralık 2020; 11:4:45 >
Arkadaşlar linkteki ssdyi almak üzereyim ne dersiniz ?
www.n11.com
Crucial BX500 CT240BX500SSD1 540-500 3D Nand 2.5" 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/crucial-bx500-ct240bx500ssd1-540-500-3d-nand-25-240-gb-sata-3-ssd-1036314?magaza=aison
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ccc123
Arkadaşlar linkteki ssdyi almak üzereyim ne dersiniz ?
https://www.n11.com/urun/crucial-bx500-ct240bx500ssd1-540-500-3d-nand-25-240-gb-sata-3-ssd-1036314?magaza=aisonbu da çok iyi değil ucuz ssd lerden uzak durun illa bir sorun çıkartıyorlar
samsung evo'lardan şaşmayın sizi üzmezler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 6 Aralık 2020; 11:27:39 > -
Geçen yıl yeni bilgisayar toplarken F/P kralı diye 1TB ADATA XPG SX8200 Pro almıştım; acaba elimdeki SSD'nin hangi donanım parçalarını kullandığını nasıl anlarım? Konuda bahsedilen incelemede bile aynı modelin 3 farklı konfigürasyonu olduğu ortaya çıkmış. (CPU-Z ve Hardwar Monitor programları bu konuda bilgi vermiyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Aralık 2020; 12:6:45 > -
Üzerinde etiket yok yazıyor ya zaten belleklerde kontrolcüde hepsi
-
-
Değerler gayet normal birde AS SSD ile yaparmısın testleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger cage -- 6 Aralık 2020; 14:5:46 >
PC'nin kasasını açıp bakmam lazım. (Üstünde soğutucu metal plaka varmış)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Aralık 2020; 17:53:38 > -
ADATA , SSD işini bıraksın
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23Kurdum ama yazmıyor doğru yere baktıysam.
Bir de aida64 ile deneyin hocam. Hız testleri de fikir verebilir sisteminiz güzel çünkü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: interwap
KaraListe[n+1] = Adata;ooooo hocam c calışmışız, hiç belli etmiyorsun masallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X