|
ADATA’nın giderek yavaşlayan SSD’si: Aynı isim altında tamamen farklı/yavaş kontrolcü ve NAND Flash
-
-
Basarili bir haber olmus, yararli bilgiler var Tesekkür ederiz. Adata nin yaptigi xpg 8200 pro ya yapilacak bir hareket degilmis. Yoksa gerekli parcalarin tedarik noktasinda mi bir sorun yasiyorlar, diye düsünüyor insan....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1100 tl ye almak üzereydim amazon yada hb den iyiki almamışım golu yiyordum az kalsin -
1-Sadece 1 TB olan modelde mi var bu durum yoksa 256 512 1 tb 2 tb hepsinde aynı durum söz konusu mu ?
2-Bir de hangi yıldan sonraki üretimler böyle acaba?
-
KaraListe[n+1] = Adata;
-
Biz tüketici olarak bu ve benzer durumlarda yapabileceğimiz en etkili yöntem bir daha adata üretimi ürünleri satın almamak olacaktır. (Benim uyguladığım bir yöntemdir, ürünleri ilk çıktıkları zaman almam testlerini, parçalanmalarını beklerim bu sürede de fiyatları biraz da olsa düşmüş olur (günümüzde pek yemiyor ama yaş tahtaya basmaktan iyidir), ürünün bir falsosu yoksa satın alırım. Üründe aynı isimlendirme, farklı donanım koyan firmaların ürünlerini almam. Kumar oynamak istesem Kıbrıs'a giderim.) Tam hatırlamıyorum ama sanırım bir Huawei modelinde depolama hızları cihazdan cihaza değişiyordu kafamda böyle kaldığı için Huawei telefonlarına hala bakmıyorum bile.
-
Çok güzel bi haber gerçekten önemli detaylar var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xpg 8200 pro almayı düşünüyordum artık almam haber ve bilgilendirme için teşekkürler -
işte markanın önemi bu haber ile anlaşılıyor! siz siz olun en iyi yol bildiğiniz yoldur...
-
DH de görmek istediğimiz tarzda haberler bunlar
-
Teşekkürler. Güzel konu.
-
Teşekkürler Metehan, güzel haber. Eline sağlık.
-
daha yeni SanDisk Ultra 3D 1TB aldım henüz yolda
umarım onlarda böyle bir çakallık yoktur
-
Demek ki bu yüzden firmware update vermiyor çünkü kendi bile işin ucunu kaçırmış.Ne kullandığını hatırlamıyor. :))
-
Demek ki ne yapıyormuşuz? Adata'dan uzak durup Crucial tercih ediyormuşuz.
-
SSD'de Corsair ve Samsung'dan başkasını tanımam. WD istisna olabilir..
-
Elinize sağlık, tüketiciyi bilinçlendiren bir haber yaptığınız teşekkür ederim.
ADATA'nın SU630 ve SU650 model SATA SSD'lerinde de sorun yaşayanlar olmuştu. Demek ki SSD'de bu markadan uzak durmak lazımmış.
-
Crucial dan şaşmam arkadaş -
aynen. samsung pahalı olmasa tek geçerim. Adamlar bu işte pek iyi. hele pro ömürlük.
-
Ssd işi tam bir yılan hikayesi. Bir kere katman sayısı önemli, kontrolcü önemli, çip önemli. Bir ssd alacağız onun ömrü kısa, öbürünün yazılım kötü, berikinin hızı düşük, samsung pahalı. PCI_E 4 ile ısınma sorunu da eklendi :) al alabilirsen.
Basarili bir haber olmus, yararli bilgiler var Tesekkür ederiz. Adata nin yaptigi xpg 8200 pro ya yapilacak bir hareket degilmis. Yoksa gerekli parcalarin tedarik noktasinda mi bir sorun yasiyorlar, diye düsünüyor insan....
|
KaraListe[n+1] = Adata;
|
DH de görmek istediğimiz tarzda haberler bunlar
|
Teşekkürler Metehan, güzel haber. Eline sağlık.
|
Elinize sağlık, tüketiciyi bilinçlendiren bir haber yaptığınız teşekkür ederim. ADATA'nın SU630 ve SU650 model SATA SSD'lerinde de sorun yaşayanlar olmuştu. Demek ki SSD'de bu markadan uzak durmak lazımmış. |
Demek ki bu yüzden firmware update vermiyor çünkü kendi bile işin ucunu kaçırmış.Ne kullandığını hatırlamıyor. :)) |
Ellerin dert görmesin çok güzel içerik ADATA ban list benim için :) |
Detaylı ve bilgilendirici bir makale olmuş, elinize sağlık.
|
@Muten Baba @Mojidozirikato @evlbleef @BekirHan @eskibirkurt Beğenmeniz beni mutlu etti. Teşekkür ederim |
Benzer içerikler
- yapay zeka uygulamaları
- xiaomi whatsapp sorunu
- jnlp dosyası nasıl açılır
- çizim programları
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X