Şimdi Ara

Adc mainlemek istiyorum, yardım eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-)Doran'ın kalkanı ne gibi durumlarda alınıyor, avantajı nedir?
    2-)Yalnız oynadığım için çoğu zaman yanımdaki supportlara güvenemiyorum. Dolayısıyla da erken oyunu güçsüz adcler oynamaktan çekiniyorum. Lucian-Ezreal gibi şampiyonları düşünüyorum gerek mobilliği, gerek lane aşamasında rahat olmaları sebebiyle. Ama late'de çok düştüğü söyleniyor. Erken oyunu güçlü adcler mi, hypercarryler mi soloque'da daha çok yapar?

• Rakibin menzili senden daha uzunsa ve sürekli dürtüleceksen doran kalkanı tercih ediliyor. Can yenilemesi sayesinde lanede kalmak kolaylaşıyor.

Düşük elolarla geç oyun adcleri daha iyi geliyor bana. Daha doğrusu maçların uzamasını daha yüksek ihtimalde görüyorum. Bir takım geriye düşse de sur vermeye yanaşmıyorlar. Rakip takım da üstünlüğünü iyi kullanamayıp satabiliyor. Bir şekilde uzuyor yani oyun. 15'te bitecek maç bile 30'da anca bitiyor falan. Bu yüzden geç oyun adclerini seçmenin böyle bir avantajı var bence. Ama lanede üstünlüğü ele geçirip oyuna yayabilirim dersen erken oyun adcleri de tercih edilebilir.
  • Kesinlikle late game adc diyebilirim çünkü maçlar genelde 30 dakikayı geçiyor fakat eğer bulunduğunuz elodan daha iyi bir oyuncu iseniz early game adcleri maçı koparız rakibe isyan bayrağı sallatırsınız . Size şuan önereceğim adcler ise kaisa, cait ve xayahdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caitlyn ile oyun boyunca farm yapıyorum. Oyun durumu ne olursa olsun 20dk da 160-170 farmı bulabilirsem eğer karşı suikastçileri tekliyor resmen Caitlyn. Kapanları da kullanmaya alışınca epey güvenli ve güçlü bi seçim bence.

Jinx te oldukça iyi bence. Alan olarak kritik vurabilen başka ADC yok zaten sanırım. Fightlarda da baya etkili. Oynamanı öneririm.
  • Cait trist xayah kayısı ve jinix oyna aşırı sağlam durumdalar şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.