Şimdi Ara

Adem Kılıç Guy Nasıl bir kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adem kılıç Gelir uzman yardımcılığı Kitabı hakkında.

*Kitapta bir çok hata var güncelleme yapmaya bile fırsat vermeden kopyala yapıştır yapmış kendileri. Kendiniz Geçmiş Guy sorularını bizzat çözseniz daha yararlı olacağı kanaatindeyim.

*Kendini beğenmiş bu arkadaşı 5 ay önce facebookta ekledim. Kendisine soru sordum düzgünce Ama mesajı görmesine rağmen cevap yazma tevazusunda bulunmadı.

*Bu süreçte biz şunu yaptık söyleyiz diğer hocalar gibi değiliz gibi paylaşımlar yapıyor En son Kpss çok kolaydı gibi bir paylaşım yapmış kendileri bende kendi fikrimi beyan ettim. Kolaylık görecelidir sınav açıklanınca görecez kim düşük kim yüksek alacak diye yorum yaptım. Ancak kendisi beni engellemiş Ufak bir yoruma bile dayanamamış anlaşılan burdan anlaşılıyor ki bu Hoca olumsuza eleştiriye gelemiyor.

*Bu süreçte belki bir çok kitap yazarıyla konuştum Ferhat Yıldızla Cemal Arslanla kendileri mütevazi insanlar. Cemal Hocaya olumsuz kitap eleştirisinde bulundum sağolsun kırılmadan cevapladı kendisi.

* Kendini beğenmiş Biz söyleyiz böyleyiz diyen Bu Hocanın pek yararlı olduğunu sanmıyorum keşke birisi düzgün bir kitap yazsa ama şu an için en güncel kaynağın IMECE olduğu kanatindeyim

Size önereceğim IMECE kitabı işinize fazlasıyla yarar Adem kılıçı alıp pişmanlık yaşamayın Sorular cevaplar hatalı güncelliğini hemen kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m78e -- 19 Temmuz 2018; 17:40:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.