Bildirim
adenalar ve itemler yoook
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardes aynıs bendede oldu
toplam 230kk civari olmasi lazim 70kk kalmiş yok ya ne yapcam ben s grade set alcaktım
-
Erkan abi valla serverda bı sorun var galıba yada GM lerin işi tam bılmıyorum bu arada ben TURAN -
benimde item gitmiş ama fazladan adena vardı -
morfe 230 kk olsa canlari saolsun benim soledigim bunun tam 5 kati falan
eski paralar duruyo sadece dun yaptigim satislarin parasi birde broken seal stonesler gitti
anlamadigim bişiler var ama ne ??
AKŞAM GM YE pm atacam bakalım ne olacak len dedim bi +15 ustu fist alirim ama nerdeeeeeeeeee paralarda ucdu gitti -
bahsi geçen miktar 2.1kkk dan fazla ise GM bile bişey yapamaz..... LineAge in yazılımında malesef kota mevcut ancak sanırım sizin sorununz bu yönlü değil.... -
diil bugun oyunda coğu kişiden duyuyorum bu sozleri gm e kufur eden bile var
2kkk sı gidenler var ama nasi oldu anlamadım bende fazladan 300kk olmuş -
quote:
Orjinalden alıntı: eray.gns
2kkk sı gidenler var ama nasi oldu anlamadım bende fazladan 300kk olmuş
Hey o paranın 140kk benım olmali arkadasım odlugunu bildikleri icin sana transfer etmişler zaka
-
quote:
Orjinalden alıntı: MORFEUS
quote:
Orjinalden alıntı: eray.gns
2kkk sı gidenler var ama nasi oldu anlamadım bende fazladan 300kk olmuş
Hey o paranın 140kk benım olmali arkadasım odlugunu bildikleri icin sana transfer etmişler zaka
nihahahahaha
-
Bu dediginiz Server Exterem Galiba ? -
quote:
Orjinalden alıntı: TheMc
Bu dediginiz Server Exterem Galiba ?
evet bu arada normal serverler down lunca titanda ss lag cok kötü oynanmayacak seviyelere indi ne yazıkki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X