Şimdi Ara

ADESE 31 aralıka kadar tüm parfümlerde %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar bugün bi keçiören kızlarpınarı adeseye gireyim dedim bi baktım bütün parfümleri bi reyona toplamışlar hepsinde %50 indirim var şubeye özelmi yoksa genelmi bilmiyorum ama axe blade jagler privacy gibi deodorant parfüm setleri yarı fiyatına daha aklımda kalmayan birsürü marka vardı acele girip çıktığım için çok bakamadım hemen bi tane axe dark tempt. deo parfüm setini 12 tl'ye bi tanede blade stronger deo parfüm setini 20 tl ye aldım çıktım ilgilenen varsa ürünler tükenmeden yarın bi baksın iyi forumlar :)
    edit : inanmayan arkadaşlar için footğraf eklendi.
     ADESE 31 aralıka kadar tüm parfümlerde %50 indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyaky -- 30 Aralık 2015; 18:34:20 >

• Tskler yarin is cikisi bi ugrayayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 28 Aralık 2015; 21:40:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt.us kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam herkes faydalansın fiyatlar gerçekten çok iyi .
  • Axe deo resimde var ama kasada indirime düşmüyor.2 Axe alana hoparlör vardi combom cursamda kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam valla bende öyle bi sorun olmadı aldım direkt kasada %50 indirim geçti
  • axe africa olsaydı valla çuvalla alırdım. ama axe lardan bi tane alırım artık
  • her adese de varmı ve adese kart gerekiyormu yoksa direk kasada düşüyormu hani link fala atsanızda boşuna gitmesek adeseye görmeden
  • Arkadaşlar sanırım şubeye özel şuan kızlarpınarı adesedeyim ve hala devam ediyo indirim diğer şubeler hakkında bi bilgim yok malesef foto atıcam ama bi türlü yükleyemedim mobilden. adesekart felan gerekmiyo bu arada direk kasada düşüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyaky -- 30 Aralık 2015; 15:42:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark tempation yada africa hiçbiri eskisi gibi değil sıradan bir deo ve parfümden ibaret..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.