Ben şahsen kullanıyorum ve memnunum. DNS engellemesi ile takip edilmeyi ve reklamları engelliyorsunuz. Ayrıca dilediğiniz internet sitesine engel koyabildiğiniz gibi google safe search aktif edilebiliyor. Toplam 10 cihaza kadar destek sunuyor. VPN ise dilediğiniz internet sitesinde aktif olacak şekilde kullanabiliyorsunuz. Mesela ben ekşi sözlük, twitter vb sitelerde VPN aktif ettim, daha rahat hissediyorum. Tavsiye ederim. AdGuard VPN + DNS 5 yıllık 35 dolar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 6 Temmuz 2024; 20:26:42 > |
AdGuard VPN + DNS 5 Yıllık 35 Dolar
-
-
Selamlar hocam, yurtdışından arkadaşım beinconnect izlemek istiyor türkiye sunucusu varmı bunun içinde?
Birde 10 cihaz dediniz, o cihazlardan çıkış yapsak öbür cihaza bağlansak oluyor mu? Yani aynı anda aktif olan 10 cihaz limiti mi var Yoksa 10 cihaza bağlandığımızda hakkımız bitiyor mu?
-
hocam turkiye sunucusu var. ancak beinconnect vpn ile kullanima olanak saglarmi bilmiyorum, ucretsiz surumde turkiye sunucusu aciksa denemenizi oneririm.
10 cihaza ulasamadigim icin de yorum yapamiyorum hocam.
-
Tesekkurler ben destek kısmına yazdim cevaba göre alacağım. Bu fiyata bedava cidden. Hızından memnunsunuz sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buna reklam engelleyici dahil değil anladığım kadarıyla, doğru mudur?
-
Hocam reklam engelleyici uygulaması dahil değil. Ancak DNS uygulaması içerisinde reklam engelleyici var, buna ek olarak site engelleme, güvenli arama yapabiliyorsunuz(çocuklar için mükemmel). DNS ayrıca sizden veri toplama amacıyla iş yapan bağlantıları da engelliyor. Ancak tam kapsamlı reklam engelleme için adguard reklam engelleyicisi kullanmanız gerekiyor. Ücretsiz sürümü yeterli reklam engelleyicinin bence. Asıl mesele vpn ve dns’de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Viyana serverinda download kafa kafaya upload ise biraz kayıpla alıyorum. Dediğim gibi ben her sitede kullanmıyorum, ip adresimin kritik olabileceği internet sitelerini aktif ettim. Bu arada adguard’a attığım maşlde kesinlikle hükümetler ile paylaşım yapılmağını, zaten paylasım yapılacak log tutmadıklarını belirttiler. Bu vpn işinin kralı express ancak ciddi derecede pahalı. Adguard bence fiyatına göre çok iyi iş sunuyor.
Hocam aldım,şuan kullanıyorum.
Hız testleri başarılı. Biraz pingler yüksek ancak çok değil, mesela netflix amerika arşivine rahat erişebildim 4k izleyebiliyorum.
Google aramasında robot doğrulaması yapıyor, 3 kere puzzle yapmak zorunda kaldım bi kelime aratmak için.3-4 ülke değiştirdim yine aynı doğrulama soruları soruyor. Genelde bu ipden fazla işlem yapanlar yüzünden doğrulama soruyorlar sanırım. O biraz rahatsız etti, bunun dışında F/P.
Paylaşım için teşekkürler.
-
Ben Windscribe'ın 3 yıllığına sanırım buna yakın bir para ödemiştim. Güzel fiyat açıkçası.
-
soru saçma gelebilir ama belki bilen biri vardır diye yazmak istedim.
hong kong ya da çin'deki sunucularına bağlanabileceğim vpn uygulaması var mı? varsa en ucuz 1 aylık ya da ücretsiz deneme sürümlü bişi lazım.
önerilerinizi rica ederim.
-
Honkong adguardda var ancak yavaş
ben yurtdısından kaspersky vpnimle toddaki premier lig maclarını izlemeye çalıştım ama vpn açınca siteyi bile açmıyor. tr ligi zaten yurtdısında izleniyor yayıncısı olmadıgından.
yani vpn i enellemişler. mesela zaman zaman blutv de açmıyor ama bazen sorun yaşamıyorum
-
Uzun vadeli VPN almayın. Hükümet zamanla engelliyor, paranız boşa gitmesin.
-
Evet bu konu önemli. Bu fiyat ucuz olduğu için ben riske girip aldım.
Surfshark aboneliğimin bitmesine çok varken hükümet el koydu. Müşteri hizmetleri para iadesi yapmadı bizden kaynaklı değil diyip çekildiler. Googleplay üzerinden satın aldığım için direkt iade ettiler, bu tarz işlemlerde aracı ile almak gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X