Bildirim
Adidas ultimashow 170 TL(HB)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Adidas olduğu anlaşılmıyor diye ucuza satıyorlar anlaşılan :D
-
Teşekkür ederim kaptım 1 tane -
Teşekkürler azalıyor stoklar kaçırmayın -
Firsat guzel ama tipini begenmedim. Alan arkadaslar iyi gunlerde kullansin -
Bu nasıl bir modeldir ayakkabı gözükmüyor -
Çok kalitesiz duruyor
-
43.5 almıştım iptal edip 44 alıyordum o bitti şansa
-
119 a adidas aldim saka gibi teskurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 11 Haziran 2021; 19:27:13 > -
42 giyiyorum normalde. Yorumlarda büyük alin yazmışlar 42.5 da bitti sipariş verirken . Iptal edeyimmi 42 yi iyi gelir mi yoksa bilem var mi acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mhmmd.dmr20
42 giyiyorum normalde. Yorumlarda büyük alin yazmışlar 42.5 da bitti sipariş verirken . Iptal edeyimmi 42 yi iyi gelir mi yoksa bilem var mi acaba ?Bu tarz fileli ayakkabıları biraz büyük almakta fayda var. File kısmından patlıyor baskıdan dolayı. Yırtılıyor yani. Normal sneaker patlamaz mesela önden ama bunlar patlıyor.
-
İndirim bitti.
-
ben sheckers 43 giyiyorum adidas'da 43.5 yanlardan sıkıyor
-
Donanıma düşmüş stok kalırmı hiç, 70 civarı stok vardı 42.5 da, gelsin bakalım beğenmezsek iade ederiz, 170 tlye iyi fırsattı -
Fileli ayakkabılar kesinlikle bir zaman sonra patlıyor. Üreticilerin de işini geliyor. Daha düşük maliyet. -
teşekkürler. tam da dün mağazada ayakkabı bakmıştım. gerçekten fiyatlar şaka gibi. 170 e idare eder giyeriz. inşallah numarada sıkıntı yaşamayız. -
o nasıl oldu hocam -
Nike da 42 numara giyiyorum ayni bu tarz fileli ayakkabı. Sıkmıyor ve rahat . Adidasta kalıplar farkli mi baya ? -
Cakma olmasin
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adidas olduğu anlaşılmıyor diye ucuza satıyorlar anlaşılan :D |
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kırmızı fırsat 16 gb
- shell 150 tl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X