Şimdi Ara

ADİOS İZMİR BULUŞMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    21 Ocak Pazartesi yani bugun
    saat:20:00 Alsancak Ömerağa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 21 Ocak 2013; 15:03:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben varım herzaman hazırım, yer saat ve liste oluşturalım hemen:)).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Ben varım herzaman hazırım, yer saat ve liste oluşturalım hemen:)).
    Yapın pazartesi de bizde gelelim :) Sabri hocam özlettin kendini iyice yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Yapın pazartesi de bizde gelelim :) Sabri hocam özlettin kendini iyice yahu.

Alıntıları Göster
    önümüzdeki hafta şehir dışında olacağım ancak olası bir sonraki haftaya ertelenme durumunda kesin katılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmx

önümüzdeki hafta şehir dışında olacağım ancak olası bir sonraki haftaya ertelenme durumunda kesin katılırım

Ondan sonraki haftada ben uzakdoğudayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahibitanıdık

quote:

Orijinalden alıntı: kmx

Ondan sonraki haftada ben uzakdoğudayım

Alıntıları Göster
    Ok Pazartesi yapsak nasıl olur . Bu antrenman gibi olur çok kişi olmazsa herkesin olduğu bir haftalarda gene yaparız

Yer Alsancak ömerağa iyimidir farklı fikri olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 15 Ocak 2013; 23:24:15 >

• quote:

Ok Pazartesi yapsak nasıl olur . Bu antrenman gibi olur çok kişi olmazsa herkesin olduğu bir haftalarda gene yaparız

Yer Alsancak ömerağa iyimidir farklı fikri olan varmı

Alıntıları Göster
    eğer haftasonu yapılırsa manisa'dan ben de katılabilirim. su aralar uşakta teftişte olduğum için haftaici gelmem oldukca zor:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .:: GAZİANTEP BULUŞMASI ? ::.
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

eğer haftasonu yapılırsa manisa'dan ben de katılabilirim. su aralar uşakta teftişte olduğum için haftaici gelmem oldukca zor:S

Alıntıları Göster
    Devam
  • quote:

Benim bu hafta sonu program yoğun bir düğün birde yaşgünü var gelmem imkansız
    Pazartesi gelemezmisininiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 16 Ocak 2013; 15:18:36 >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Pazartesi olursa Kunta-kinte hoca da gelebilir balıkesir'den.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

siz günü netleştirin ben yine bişeyler ayarlamaya çalışırım:)
  • quote:

quote:

quote:

siz günü netleştirin ben yine bişeyler ayarlamaya çalışırım:)

Alıntıları Göster
    ok şu an için pazartesi alsancak ömerağa 20:00 sabit arkadaşlar

• quote:

ok şu an için pazartesi alsancak ömerağa 20:00 sabit arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Ohh İzmirliler de atağa geçti.. ömerağada hem de :) izmirde olduğum zamana denk gelmiyor.. ucuz bilet düşüremedim bu aralar.. :)) iyi eğlenceler sizlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Ohh İzmirliler de atağa geçti.. ömerağada hem de :) izmirde olduğum zamana denk gelmiyor.. ucuz bilet düşüremedim bu aralar.. :)) iyi eğlenceler sizlere..

saol üstad bekliyoruz sonra ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Alıntıları Göster
    Saati biraz daha erkene alalım yalnız. Hava 5:30'da kararıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Saati biraz daha erkene alalım yalnız. Hava 5:30'da kararıyor.

Sen BALIKESİR den geleceksin dimi Alper biz daha önce buluşuruz olmadı çalışan arkadaşlar gelecekse onlar içi de uygunsa saati 19:00 yapsak nasıl olur
  • quote:

Sen BALIKESİR den geleceksin dimi Alper biz daha önce buluşuruz olmadı çalışan arkadaşlar gelecekse onlar içi de uygunsa saati 19:00 yapsak nasıl olur

Olur hocam, kısmet olursa senin dükkanı da ziyaret etmeyi düşünüyorum. Pazartesi benim müsait tamamen.
  • Adios nedir anlamadım ben.Buluşmaya katılmak istiyorum şartlar nedir özelden birisi yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

Adios nedir anlamadım ben.Buluşmaya katılmak istiyorum şartlar nedir özelden birisi yardımcı olabilir mi

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/mpage_1/f_/key_/tm.htm
    önce konuyu inceleyin dostum bütünü bilgiler orada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

Adios nedir anlamadım ben.Buluşmaya katılmak istiyorum şartlar nedir özelden birisi yardımcı olabilir mi

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/mpage_1/f_/key_/tm.htm
    önce konuyu inceleyin dostum bütünü bilgiler orada

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi yer saat farketmez ordayım erken bulşulursa da önce oraya da gelirim, bensiz çevirmeyin birşeyler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.