Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.927
Cevap
1.067
Favori
5.603.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen. Havayolunu ve fiyatı sizde belirleyebilirsiniz. Yada setur size yardımcı olur. Havayolundaki aynı fiyat geçerlidir hemen hemen.Www.bookinturkey.com da seturun sitesidir.

Daha 2 hafta önce başıma geleni aktarayım.
    Viyana ve Prag da otel rez. yaptırmak istiyordum.Seyahat hattı yoluyla Setur'dan bir bayan ile irtibata geçtim.
    Yabancı ülke otel departmanından.Kendisi bana her 2 şehir için de 4-5 otelin olduğu seçenekler yolladı.Ben bunları uygun bulmayarak Setur'un sitesinin otomatik olarak yönlendirdiği bookinturkey websitesinin sunduğu birçok seçenekten faydalanmak istediğimi söyledim.Bunlardan ancak kendi kredi kartımı vererek faydalanabileceğimi puan kullanabilmek için kendi verdiği seçeneklerden seçmem gerektiğini söyledi.Koca Viyana için 5 otel,Prag için 5 otel. Açıkçası dediklerine inanmadım ama mücadele edecek vaktim yoktu ve puanlar da silinecekti zaten,onların içinden seçtim,sonuç olarak kötü de olmadı ama hem fiyat hemde otel olarak oldukça kısıtlanmış olunabilir bazı alıcılar için.

p.s. Setur'dan 2 bayan ile irtibatta bulundum bu süreçte,ikisinden de para ödeyerek alışveriş yapmazdım,sanki devlet dairesini aramışım gibi,hemen işi bitirelim de kapatalım telefonu havasında idiler.Ama yukarıda da dediğim gibi çok darda olduğumdan kendileri ile de uğraşamadım.Bana mı denk geldi yoksa Setur'un adios puanlar ile uğraşmayı külfet görmesinden kaynaklanan bir durum mu sizin de tecrübelerinizi duyarak göreceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_15 -- 7 Nisan 2011; 10:58:04 >

• @sinan_15 ; burda bir yanlışlık var. Bence siz Yapı Kredi seyahat hattını aramışsınız Seturu değil. Yoksa Seturun sağladığı her türlü otel uçak ne olursa olsun adios özelliklerini kullanabilirsiniz
  • sinan_15 bu malesef konuştuğunuz müşteri temsilcisiyle ilgili bir durum. sizi başından savmak istemiş. keşke ismini alsaydınız şikayet hakkınız doğardı. setur ve book in turkey deki tüm oteller geçerli. hatta kendim prag rezervasyonu yaparken seturla görüştüm ve onlarca otel arasında kararsız kaldım. kendilerinin gta travel a bağlı bir bir ekranı var ve ordan direkt otelleri görebiliyorlar. konuyu çok iyi bildiğimden emin olabilirsiniz. bir daha başınıza böyle bir şey gelirse direkt isim soyad alıp görüşme saatinizi kaydedin ve şikayet edin.

bookinturkey den önce otelinizi harita üzerinde ,özelliklerine göre, fiyata göre, ve kullanıcıların seçimlerine göre seçerseniz. ykb yi aradığınızda işiniz daha kolay olacaktır. bookinturkey tüm otelleri harita üzerinde toplu olarak gösterme özelliğine de sahip. böylece işiniz çok kolaylaşıyor. şehirde gezeceğiniz yerlere en uygun otel lokasyonunu bulup ona göre seçim yapabiliyorsunuz.

• Arkadaşlar yardımcı olması açısından adiosla otel rezervasyonu konusuna açıklık getireyim:

otelinizi önce bookinturkey.com dan seçmenizi tavsiye ederim. en iyi araştırmayı eminimki kendiniz daha iyi yaparsınız.

www.bookinturkey.com a girip şehri ve kişi sayısını seçiyorsunuz yurtdışı oteli seçecekseniz sizi otomatik olarak seçtiğiniz şehirle birliktehttp://travel.ian.com adlı siteye yönlendiriyor. burda şehirdeki tüm otelleri en çok tercih edilme sırasına göre görüntülüyorsunuz. isterseniz fiyat ve yıldıza göre sıralama yaptırabilirsiniz.
    DİKKAT: Sıralamanızı yaptıktan sonra sağ üstteki haritada gör seçeneğinden otelleri şehirde nerede bulunduklarını görebilirsiniz. böylece gezeceğiniz yerlere en yakın otelleri seçip seyahatinizi planlayabilirsiniz.
    en az 4 otel seçmenizi tavsiye ederim. Bazen tarih ve yer sorunu olabiliyor. Veya seturun ekranında seçtiğiniz otel çıkmayabiliyor.

daha sonra iki seçeneğiniz var setura gitmek veya ykb seyahat hattını aramak:

setura giderseniz oteli söylüyorsunuz ve rezervasyonu yapıyorsunuz isterseniz punalarınız 3 kata kadar değerli kullanabiliyorsunuz

ykb seyahat hattını arasanız seturun istanbuldaki ofisine bağlıyorlar. oteli söylüyorsunuz ve rezervasyonu yapıyorsunuz isterseniz puanlarınız 3 kata kadar değerli kullanabiliyorsunuz.

oteli önce araştırmazsanız kendi seçtikleri otelleri size söylüyorlar. beğenmezseniz tekrar başka oteller tavsiye ediyorlar ve bu böyle gidiyor. ama genelde sizin seyahat rotanız bütçeniz otel zevkiniz size özel olduğundan oteli önce siteden seçmeniz faydanıza olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 7 Nisan 2011; 13:56:41 >

• Aynen öyle baştan savdıklarının ben de farkındaydım aslında ama çok darda olduğum bir pozisyondu onlarla uğraşacak halim yoktu.
    Dediğiniz gibi zaten Viyana'da 2 ve Prag' da 2 gün otelleri bunların verdiği GTA Holidays'in sattığı otellerdendi.İsimleri vs var zaten e-mail ile
    yollandı çünkü seçenekler tarafıma.Aradığım yer de direkt olarak Setur'un Altunizade merkez telefonu.Ve bookinturkey otelleri arasından seçim yapıp
    israrla almak istememe rağmen bana onları ancak kredi kartımı kullanarak alabileceğimi yoksa onların verdiği seçenekler ile sınırlı olduğumda israr ettiler.
    Mailler zaten halen e-postamda ,hatta dialog aynen copy-paste yapıyorum,Viyana otel sorgum esnasında:
    Başka arkadaşların da hakkı yenmesin diye hazırlıklı olmaları açısından uzatıyorum bu mevzuyu,kusura bakmayın...

AYasemin Hnm merhaba,
    Hotel Capri ve Hotel AUSTRIA TREND HOTEL MESSE.
    bu 2 otelde fiyat ve kontenjan durumunu öğrenmek mümkün mü ?
    tarih: 28-31 mart 3 gece

BMerhaba Sinan Bey,
    Malasef talep ettiğiniz otellerle çalışmamaktayız. Aşağıda size iki farklı alternatif otel daha gönderiyorum. Seçiminize istinaden rezervasyonunuzu yapmaktan memnuniyet duyarız

ASetur 'un web sitesindeki oteller arasında olduğu için sormuştum bu 2 oteli.
    Hotel Capri de bookinturkey.com da satışta. Ama eğer SETUR un bookinturkey'den farklı bir portföyü var ise bu listede hangi otellerin olduğunu nasıl görebilirim.
    Tşk

BMerhaba Sinan Bey,
    Booking Turkey departmanımızda bahsetmiş olduğunuz otelleri kredikartı detaylarınızı girerek satın alabiliyorsunuz.
    Bizdeki otel seçeneklerini aşağıda dikkatinize gönderiyorum;

Abookinturkey'den kredi kartımla alabileceğimin ben de farkındayım Yasemin Hanım.Adios puanları ile almak istediğim için
    Setur ile muhatap olma zorunda kaldım.O nedenle size soruyorum.Setur yani sadece bu 6 oteli mi satmakta Viyana'da ?

BGunaydın Sinan Bey,
    Bu durumda kontenjanımızın müsait olduğu ve size önerdiğim bu altı otelden birini seçebilirsiniz.

• Bu durumlarda book in turkey den bir kaç otel seçmenizi öneririm. bazen seçtiğiniz otelde setur yer müsaitliği ve tarih konusunda sorun olursa farklı otellere yönlendirebiliyor. onların ekranları bookinturkey dan biraz farklı çalışıyor. ben şahsen 4 adet otel seçiyorum. bu durumda yapacak bir şeyleri kalmıyor.
  • puan kullanımında alt sınır 2.50 üst sınır 3.10. bunu neye göre belirliyolar acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

puan kullanımında alt sınır 2.50 üst sınır 3.10. bunu neye göre belirliyolar acaba.

euro kurunun düşük veya yüksek oluşuna göre belirliyorlar diye biliyorum.ama kur yüksek oluncamı düşük katsayıyla yoksa tersimi onu bilmiyorum
  • kur yüksekse oteli pahalıya aldığı için katsayıyı düşük tutar diye düşünüyorum.
  • Yurtdışı için fikrım yok ama Yurtiçinden 3 alternatif belirleyip aradım.Her 3 de müsait olunca İber otelden 5 günlük HD yer ayırttım .Herhangibir "yokuşa sürme" ile karşılaşmadım.
  • Yurtiçi otellerde anlaşmaları olmasa bile istediğiniz oteli bir şekilde ayarlıyorlar, 1-2 defa böyle oldu benim. Yalnız geçen gün çok canımı sıkan bir durum oldu, Afyonkarahisar Anemon Otel'den aynı akşam için 3 kişi oda almak istedim, "müsaitlik göremiyoruz, birazdan size döneriz" dediler. Tam 5 saat dönmediler, zaten saat gece 10 olunca da ben Anemon Oteli arayıp 2 dk içinde yer ayırttım ve akşam orada kaldık. Üstelik YKB Seyahat Hattı 351 TL fiyat verirken ben Anemon'a direkt olarak 270 TL verdim.
  • Bende istanbul içi bir otel rezarvacionu için telefon açtım 5 yıldız otel istiyorum dedim, bookinturkey. den otelleri seçip öyle arayın dediler. Neyse 2-3 alternatif buldum aradım biz kontrol edip dönücez dediler.

Sonrasında aradılar 3 otelden biri için musaitlik verdiler peki avans puanım yetiyormu dedim 4 TL.lik açık kalıyor peki onuda kartla ödeyim dedim olmaz dendi, İsterseniz 1 geceyi karttan çekelim kalanını avans puanla ödeyebilirsiniz dediler. Onuda kabul ettim bu seferde tek çekim yapacaz dediler. Yapı kredi seyahat hattında yapılan setur rezarvasyonlarında 12 Taksit ve 2 kat puan kampanyası yokmu dedim, şehir otellerinde geçerli değil cevabını alınca, rezarvacion falan istemiyorum diyip kapattım.

Bu aralar yapı kredide sapıtmaya başladı, eskisi gibi puan vermiyorlar ve kullanırken böyle saçmalıklar olmuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

Yurtdışı için fikrım yok ama Yurtiçinden 3 alternatif belirleyip aradım.Her 3 de müsait olunca İber otelden 5 günlük HD yer ayırttım .Herhangibir "yokuşa sürme" ile karşılaşmadım.

iber otel den memnun kaldınızmı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Bende istanbul içi bir otel rezarvacionu için telefon açtım 5 yıldız otel istiyorum dedim, bookinturkey. den otelleri seçip öyle arayın dediler. Neyse 2-3 alternatif buldum aradım biz kontrol edip dönücez dediler.

Sonrasında aradılar 3 otelden biri için musaitlik verdiler peki avans puanım yetiyormu dedim 4 TL.lik açık kalıyor peki onuda kartla ödeyim dedim olmaz dendi, İsterseniz 1 geceyi karttan çekelim kalanını avans puanla ödeyebilirsiniz dediler. Onuda kabul ettim bu seferde tek çekim yapacaz dediler. Yapı kredi seyahat hattında yapılan setur rezarvasyonlarında 12 Taksit ve 2 kat puan kampanyası yokmu dedim, şehir otellerinde geçerli değil cevabını alınca, rezarvacion falan istemiyorum diyip kapattım.

Bu aralar yapı kredide sapıtmaya başladı, eskisi gibi puan vermiyorlar ve kullanırken böyle saçmalıklar olmuyordu.

hocam bir sayfa önce çok memnundun hayırdır
    wp kampanyaları bence çok yeterli en son vatan % 25, metro % 10, d&r larda %25 kampanyaları vardı vs. vs. ayrıca world play lere bir çok puan kampanyası var. temassız kart kampanyaları var.
    otelin 1 gününü varsın tek çekim yapsın kadı kızında da olur o kadar kusur. bu puan kazanımı ve kazandığın puanlarla otel ve seyahat kullanımı bu şartlarda bence hiçbir kartta yok gönlünü ferah tut

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Bende istanbul içi bir otel rezarvacionu için telefon açtım 5 yıldız otel istiyorum dedim, bookinturkey. den otelleri seçip öyle arayın dediler. Neyse 2-3 alternatif buldum aradım biz kontrol edip dönücez dediler.

yapma etme kardeşim. eskisi gibi normal harcamaya fazla puan vermiyo ( bunun sebebi işyerlerinin tek çekim komisyonlarının düşmesidir, her banka için geçerlidir) ama eskiden yüzde 25 çılgınlığıda yoktu. ayrıca şuan yapı krediden fazla puan veren hangi banka varki. puan vermeyen banka varsa oda hsbc dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 8 Nisan 2011; 6:13:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

hocam bir sayfa önce çok memnundun hayırdır
    wp kampanyaları bence çok yeterli en son vatan % 25, metro % 10, d&r larda %25 kampanyaları vardı vs. vs. ayrıca world play lere bir çok puan kampanyası var. temassız kart kampanyaları var.
    otelin 1 gününü varsın tek çekim yapsın kadı kızında da olur o kadar kusur. bu puan kazanımı ve kazandığın puanlarla otel ve seyahat kullanımı bu şartlarda bence hiçbir kartta yok gönlünü ferah tut

Hocam memnun olduğum doğru ama Yapı kredininde eskisi gibi olmadığı da doğru, eskiden bol puanlı kampanyalar yapılır ve kullanma süresi olmazdı.

Tek çekim olsun diyorsun, ama gecelik 350 € hadi bir şekilde onuda kabul ettim diyelim. Peki neden internet sitesinde

"Sadece size özel ekstra taksit ve puan fırsatından yararlanın

Yapı Kredi Seyahat Hattı'ndan, adios kartınızı kullanarak yapacağınız seyahat harcamalarınızda adios’a özel uçak bileti harcamalarınıza 8, diğer seyahat harcamalarınızda 12 aya varan taksit ve %2 puan fırsatından yararlanabilirsiniz." yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 8 Nisan 2011; 10:57:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52
    yapma etme kardeşim. eskisi gibi normal harcamaya fazla puan vermiyo ( bunun sebebi işyerlerinin tek çekim komisyonlarının düşmesidir, her banka için geçerlidir) ama eskiden yüzde 25 çılgınlığıda yoktu. ayrıca şuan yapı krediden fazla puan veren hangi banka varki. puan vermeyen banka varsa oda hsbc dir.

Hsbc konusunda hem fikiriz ama yapı kredide de eski bonkörlük yok, anlaşılan kart sayısı çogaldı onlarda ordan burdan kırpmaya başladılar. Konunun başından beri adiosu ve world u savunuyorum ve memnun olduğumu belirtiyiyorum, fakat iyi yanlarını söylediğimiz gibi yanlışı yada değişen anlayışıda söyleyelim ki objektif paylaşım olsun.

Ayrıca bir günde acil bir şehir dışı seyahatındeyken gidiş ve dönüşüm belli olmadığından döneceğim zaman yapı kredi seyahat hattını aradım, uçak bileti için ( - ) puanda olduğum için yardımcı olamayacaklarını söylediler, bende ( - ) puanda olduğumu biliyorum ödemeyi kartla yapacam dedim, onun için biz size bir form yollicaz onu imzalıyacaksınız sonra bileti alabilirsiniz dedi. Bende kendilerine yolda olduğumu faxın bana ulaşma gibi bir durumu olmadığını yada şehir merkezinde olsam ya internetten kendim alırım yada her hangi bir seyahat ajansından alabileceğimi ama imkanım olmadığı için telefonla almak istiyorum dedim. İlla fax çekip imza atmamı istediler.

Hee bana göre yanlış olan şey başkasına göre değildir ama okuyanlar kendilerine göre yorumlasınlar.

• tabi konuyu her yönüyle değerlendirmek lazım sende haklısın hocam. adios umarım bu güzel kampanyalarına devam eder ve müşterilerinin memnuniyetini artırmak için elinden geleni yapar. bu forumu okuduklarına eminim.
  • Bende hala en avantajlı kartın adios olduğunu savunanlardanım ama sayın @sinan_15 ve sayın @besadam'ın yaşadığı sorunlar ve benim yaşadıklarımı görünce hizmet kalitesinde düşüş olduğu aşıkar.

Otel istiyorum bookinturkey.com a bak diyor sonra o otel yok bu otel musait değil diye sorunlar yaşanırken uçak biletinde şimdilik sorun yok inşallah onuda otel rezarvacionlarına benzetmeseler.
  • Henüz gitmedim.Yorumlara bakıp seçtim ,umarım yanılmamışımdır.

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: incele

Yurtdışı için fikrım yok ama Yurtiçinden 3 alternatif belirleyip aradım.Her 3 de müsait olunca İber otelden 5 günlük HD yer ayırttım .Herhangibir "yokuşa sürme" ile karşılaşmadım.

iber otel den memnun kaldınızmı hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.