Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.927
Cevap
1.067
Favori
5.603.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbuli

ben burayı okudum gidip adiosun sitesinede baktım ama bir noktayı çözemedim hala..

mesela istanbul-izmir gidiş dönüş 99 tl puan diyor şu tarihe kadar .. belirtilen tarihlerde siz herhangi bir ucuş bulup sonra bunu ykb ve setur üzerinden mi alıyorsunuz ?

atıyorum a havayolu 150 tl b havayolu 250 tl aynıgün ben b yi seçsemde alabiliyormuyum ? (yurtiçi ucuşların hemen hepsi kampnayalarda dahil oluyor dendiği için bu kıyaslamayı yaptım)

birde burda puanın neyle kaçla çarpılacağını nasıl anlıyorsunuz ?

99 TL.ye bilet kampanyasında üst limit 400 TL olduğundan, siz ister internetten kontrol edip toplam fiyatı 400 TL.yi geçmiyen bir uçuş kararlaştırıp yapıkredi hattını arayın yada; Direk yapı kredi seyahat hattını arayıp gidiş ve dönüş tarihlerini söyleyip tercih ettiğiniz hava yolunu belirtin onlar kontrol eder.

Puanları seyahattla kullanırken

Alt Sınır Üst Sınır
    Yurtiçi Konaklama 2,50 3,10
    Yurtdışı Konaklama 2,50 3,10
    Yurtiçi Uçak 1,60 2,00
    Yurtdışı Uçak 2,50 3,10
    Cruise 2,50 3,10
    Araba Kiralama 1,60 2,00
    Seyahat Tur Paketleri 1,60 2,00
    Otobüs 1,30 1,70

• Rezerve lazım olur
  • arkadaşlar ben bu adiosu sonunda aldım.hatta 35tltemassız özelliğindende yararlanmaya başladım benzin alışverişlerinde.
    şimdi ben bu kartı adios premiuma çevirsem ne gibi bi kazancım olur?
    çünkü kafamda ki plana göre kartı premiuma çevirip hemen ardından kart ücreti iptali için başvuruda bulunmayı düşünüyorum
    ama bu zahmete girmeye değermi adios premiuma geçmek?
    bide hiç kart ücreti iptal talebinde bulunmuş olanınız var mı,varsa sonuç ne oldu paylaşabilirmisiniz?
  • Arkadaşlar,World Play Kart Bendede var ve gerçekten kredi kartları arasında en yüksek puanı verenlerden biri.Memnunum.Ancak bu puanlar ne oluyor world kart üye işyeri olan bir yer aranıyor ve orda belli süre içinde harcanıyor ve bitiyor DOĞRU DEĞİLMİ? Hatta SÜRESİ GEÇERSE BUHARLAŞIYOR! HAKSIZMIYIM?
    Ben Size Şimdi Yepyeni benzersiz bir karttan bahsedeceğim.Lyoness Cashback Kart.
    Şirketlerden MÜTHİŞ İNDİRİMLER ALIYOR,biz Tüketiciler adına 1 YIL 365 GÜN GEÇERLİ!
    PETROL OFİSİ %4,BOYNER %7.5(Kelebek günlerindeki Son indirimler Dahil),
    PİZZA HUT VE KFC %25.Carrefour,Makromarket %4,Vatan %15,birdünya.com %15 vb.
    Her geçen gün İNDİRİM ALDIĞI PERAKENDE İŞYERİ ARTIYOR.
    BURDA İNDİRİMİ KASADA ANINDA ALMIYORsunuz.(%1 Hemen Size NAKİT ödeniyor 1 hafta sonra Salı Günü,Kalan İNDİRİM BAKİYE SİZE AİT SİSTEMDE KUMBARA GİBİ BİRİKİYOR.
    ORTALAMA 950 TL gibi bir Alışverişte(Toplamda) Parça parça ALIŞVERİŞTE olabilir)
    Kumbaranızda 110 TL biriktiği anda sistem çalışıyor.
    Kart Ve Sistemi Tavsiyenizle birlikte Size ZAMANLA 990 TL NAKİT ÖDENİYOR.
    YANİ 950 TL ALIŞVERİŞİNİZ BEDAVAYA GELİYOR BİR SÜRE SONRA!
    Ve eğer bu sistemi inceler,öğrenir ve aktif şekilde Tavsiye ederseniz Şirketlerden Alınan İNDİRİMLERDEN KALAN BİRİKEN 1 TANE 110 TL,Size Zamanla ve tabiki Tavsiye ederek 40 BİN TL NAKİT KAZANÇ SağLAYABİLİYOR.Vergi Kaynakta %20 Kesiliyor Size Vergisi Ödenmiş Kazancınız
    3-4 AY SONRA HER YERDE REKLAMLARINI GÖRECEĞİNİZ ŞU AN TÜRKİYEDE 15.000 KİŞİNİN ÖDENİYOR.AVRUPADA Şu anda 1.600.000 KİŞİNİN ALIŞVERİŞLERİNDE KULLANDIĞI BU KARTI,ŞİRKETİ VE SİSTEMİ Araştırmanızı Tavsiye Ederim.Türkiyede önümüzdeki 3-4 Yılda Bu KARTla yaklaşık 10 MİLYON KİŞİ ALIŞVERİŞ EDECEK.VE BU KARTI TÜKETİCİLERE PETROL OFİSİ,CARREFOUR YADA VATAN BİLGİSAYAR VB DAĞITMA HAKKINA SAHİP DEĞİL.PEKİ KİM DAĞITABİLİYOR.İŞ ORTAĞI OLAN BENİM GİBİ BİREYLER.VE BİZ İŞ ORTAKLARININ DAĞITTIĞI KARTLARLA TÜKETİCİLERİN PETROL OFİSİ, BOYNER PİZZA HUT KFC GİBİ ŞU AN ONLARCA YAKINDA YÜZLERCE,VE AVRUPAYA GİTTİĞİNİZDE ŞU ANDA BİNLERCE İRİLİ UFAKLI PERAKENDECİDE BU KART GEÇİYOR.VE KARTI BEN DAĞITTIYSAM BANA SİZ DAĞITTIYSANIZ SİZE HER ALIŞVERİŞTEN %0,5+KARTI VERDİĞİNİZ KİŞNİNDE DAĞITTIĞI KİŞİLERİN ÜYE İŞYERLERİNDEN YAPTIĞI ALIŞVERİŞLERDEN ALINAN İNDİRİM %0.5 Toplamda ORANINDAN Toplamda %1 ARKADAŞLIK BONUSU GELİYOR.
    LYONESS DÜNYA PERAKENDE SEKTÖRÜNün CİROLARINA ORTAK OLUYOR VE BU ALDIĞI İNDİRİMLERİ İŞ ORTAKLARIYLA PAYLAŞIYOR.İTALYA'DA FERRARİ ÜYE İŞYERİ ANLAŞMALI,ROMANYADA VODAFONE %50 İNDİRİM ANLAŞMALI,ÜLKEDEN ÜLKEYE DEĞİŞİYOR.2010 YILI LYONESS İNDİRİM BAKİYESİ CİROSU 80 MİLYAR dolar.REKLAMLARINI HERYERDE TV,İNTERNET,GAZETE,METRO,OTOBÜS DURAKLARI GÖRMEDEN ÖNCE BİR ARAŞTIRIN DERİM.
    Şu an İzmir Başta Olmak Üzere,İstanbul,Ankara,Antalya, Ve Çanakkalede BİZZAT size Yardımcı olabilirim bilgi edinmek isterseniz mail adresim kuntaysimsek@hotmail.com Tel; 0532-7452543
    Bu Puan Alıp Veren Word Kartlarda biriken puanları gecelik faizde değerlendiren YAPI KREDİ BANKASI SADECE BU HAVUZDA BİRİKEN PUANLARIN GETİRİSİNDEN 2004 YILINDAN İTİBAREN 9600 Personelinin MAAŞINI Ödemeye başlamış Bilginiz Varmıydı? BU Lyoness Cash Back Kart 2010 Yılında Kredi Kartlarıyla Türkiyede Yapılan 250 MİLYAR, Eski para ile 250 KATRİLYON Alışveriş Harcamasından+ 150 MİLYAR eski para 150 KATRİLYON NAKİT ALIŞVERİŞTEN,ŞİRKETLERLE YAPTIĞI İNDİRİM ANLAŞMALARI SAYESİNDE HER GEÇEN GÜN DAHA FAZLA PAY ALIYOR VE ALACAK VE BUNU BİZ İŞ ORTAKLARINA DAĞITIYOR. LYONES PARAYI NERDEN KAZANIYOR DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİ OLDUM??? LYONESS BÜTÜN DÜNYADA %4-25 Arası Perakende İŞYERLERİNDEN İNDİRİM ALIYOR YA,HER ZAMAN SABİT %1 LYONESS'İN GELİRİ. PİZZA HUT-KFC İNDİRİM ANLAŞMASI TÜRKİYEDE %25 MESELA %1'İNİ LYONESS Alıyor %'24 İŞ ORTAKLARINA BİZE DAĞITILIYOR.BOYNERDEN %7.5 İNDİRİM ALDI %1 LYONESS'İN %6.5 BİZLERE İŞORTAKLARINA DAĞITILIYOR.ARKADAŞLAR BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRDEN BAŞLAYARAK,BOYNER'İN,PİZZA HUT'IN,KFC^NİN PETROL OFİSİNİN VB.
    AVRUPAYA ÇIKIYORSANIZ 20 BİNDEN FAZLA İRİLİ UFAKLI PERAKENDECİNİN CİROSUNA ORTAK OLABİLDİĞİNİZ BİR SİSTEM,Ayrıntılı bilgi Almak İsteyen Bana mesaj atabilir,tel açabilir.
    Şirket İZMİRDE SALI GÜNLERİ EBSO'DA 6. KAT'TA Saat 19:00'da ve Yine İstanbul Ve Ankarada SALI GECELERİ19:00 da resmi şirket bilgilendirme sunumu yapıyor. Ben Her Pazartesi Salı İZMİR EBSO'DAYIM BEKLERİM.Ayrıca İş ortakları bu şehirler ve Eskişehir,Çanakkale,ANTALYA vb.birçok Şehirde Kendileri ÖZEL Toplantılarda Düzenliyor.ÇOK GEÇ OLMADAN LYONESS CASH BACK KART'LA TANIŞIN İŞ ORTAĞI OLMA,YÜZLERCE BELKİ BİNLERCE TÜKETİCİYE BU KARTI DAĞITMA HAKKINI KAÇIRMAYIN!!!
    LYONESS CASH BACK KART BİR YANA DİĞER KARTLAR BİR YANA SİSTEMİ GELİP BİR SEMİNERDE İNCELERSENİZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ.

• bide referans linkini koysaydın tam olacakmış. arkadaşım ayrı konu açıp reklamını öyle yapsana bu konuyu niye kirletiyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

arkadaşlar ben bu adiosu sonunda aldım.hatta 35tltemassız özelliğindende yararlanmaya başladım benzin alışverişlerinde.
    çünkü kafamda ki plana göre kartı premiuma çevirip hemen ardından kart ücreti iptali için başvuruda bulunmayı düşünüyorum
    bide hiç kart ücreti iptal talebinde bulunmuş olanınız var mı,varsa sonuç ne oldu paylaşabilirmisiniz?

premiumun sitesinde inceleyebilirsin farkları neler, ben size kart ücretini söyleyim en son hesabıma yansıyan kart ücretinde bankaya açtığım telefonda

Ben :iyi günler kartıma yıllık aidat yansıtılmış bununla ilgili görüşmek istiyorum
    M.H. : Bir dakika hesabınızı kontrol ediyorum, yaptığım incelemede kart aidati iptal şartlarına uyuyorsun. İsterseniz iptal edebilirim
    Ben : lütfen
    M.H. : İptal ettim efendim başka bir isteğiniz varmı
    Ben : İyi günler

toplam 2 dakikalık konuşmada iptal edildi.

• bende hic aramadan extrede alt satirda iptal ediliyor
  • Geçen yıl yapılan paket Singapur turlarları gibi bir seyahat kampanyası bekliyorum. Şubat ayı gibi yapacağız demişlerdi ama hiç ses çıkmadı. Bilgisi olan var mı?
  • Belli miktar harcama yapanlar için kart ücreti iptali hemen yapılıyor yukarıda bahsedilen şekillerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

arkadaşlar ben bu adiosu sonunda aldım.hatta 35tltemassız özelliğindende yararlanmaya başladım benzin alışverişlerinde.

premiumun sitesinde inceleyebilirsin farkları neler, ben size kart ücretini söyleyim en son hesabıma yansıyan kart ücretinde bankaya açtığım telefonda

Ben :iyi günler kartıma yıllık aidat yansıtılmış bununla ilgili görüşmek istiyorum
    M.H. : Bir dakika hesabınızı kontrol ediyorum, yaptığım incelemede kart aidati iptal şartlarına uyuyorsun. İsterseniz iptal edebilirim
    Ben : lütfen
    M.H. : İptal ettim efendim başka bir isteğiniz varmı
    Ben : İyi günler

toplam 2 dakikalık konuşmada iptal edildi.

Ayda ne kadar bir harcamanız sözkonusu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

bende hic aramadan extrede alt satirda iptal ediliyor

900-1000 TL civarında bir harcamaya iptal ederler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

bende hic aramadan extrede alt satirda iptal ediliyor

900-1000 TL civarında bir harcamaya iptal ederler mi?

tutarı tam bilemiyorum hocam. Ama düzenli kullanıyorsanız iptal edilir sanırım.
  • adiostan dün gelen bir maile göre bazı erken rezervasyon otellerinde adios ayrıca %4 indirim veriyor paylaşayım dedim detaylar aşağıdaki linkte

• kartımı geçen ay adios a çevirmiştim ve ilk meyvesini aldım biraz önce haziran için marsilya istanbul 3 kişilik pegasus biletini 150 tl karşılığı puan ile aldım.
    herhalde haziranda otobüs ile antanyaya bile gidemezdim bu fiyata:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

Ayda ne kadar bir harcamanız sözkonusu?

13 yıldır world kullanıyorum ama eskiden pek bir cazibesi yoktu, play ve adios özellikleri geldikten sonra yoğun kullanmaya başladım. Önceden 100 - 200 TL harcarken harcama sözüylede olsa iptal işlemi gerçekleşiyordu. Şimdi tek telefonla halloluyor, aylik olarakta 1500 - 2000 TL harcamam var.
  • Wings var bende, uçmak için kredi kartı ile jip almanız gerekiyor o derece kazık bir kart oldu, rüya şehirlerden meksika ellerinde patladı, sonra her ay koşulları ağırlaştı. Adios ile bilet alırken nasıl ve hangi fiyattan alıyorsunuz? Birisi detaylı yazabilir mi? Örneğin thy'den bilet alırken sitesinde görünen fiyattan mı alınıyor?
  • takip
  • Takip

quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Wings var bende, uçmak için kredi kartı ile jip almanız gerekiyor o derece kazık bir kart oldu, rüya şehirlerden meksika ellerinde patladı, sonra her ay koşulları ağırlaştı. Adios ile bilet alırken nasıl ve hangi fiyattan alıyorsunuz? Birisi detaylı yazabilir mi? Örneğin thy'den bilet alırken sitesinde görünen fiyattan mı alınıyor?

Ayrıca bunu bende merak ettim genelde thy ile uçuyorum..
  • quote:

Wings var bende, uçmak için kredi kartı ile jip almanız gerekiyor o derece kazık bir kart oldu, rüya şehirlerden meksika ellerinde patladı, sonra her ay koşulları ağırlaştı. Adios ile bilet alırken nasıl ve hangi fiyattan alıyorsunuz? Birisi detaylı yazabilir mi? Örneğin thy'den bilet alırken sitesinde görünen fiyattan mı alınıyor?

Ben telefon ile uğraşmıyorum internetten setur a girip oradan uçak biletimi seçip setur acentesine gidip alıyorum. Uzaklığa göre max 3,1 ile çarpılıyor puanınız yetmezse de 1 yıl içinde kapatma şartıyla avans puanda alabiliyorsunuz. Ama bulunduğunuz şehirde yoksa mecburen seyahat hattını arıyorsunuz. Adios kullanıyorsunuz diye başka ekstra bir masrafınız yok. Ekranda gördüğünüz bileti aynı fiyattan alıyorsunuz

• quote:

aynen. Havayolunu ve fiyatı sizde belirleyebilirsiniz. Yada setur size yardımcı olur. Havayolundaki aynı fiyat geçerlidir hemen hemen.Www.bookinturkey.com da seturun sitesidir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.