Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.959
Cevap
1.063
Favori
5.606.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de şunu merak ediyorum.Otelin hizmetlerinden faydalanmak için mesela fitness havuz vs.gibi ekstras para mı ödeyeceğiz yoksa agoda ki fiyat içine dahil mi?
  • enteresan o zaman
    böylece bende agodada yurt içi bir otelin daha ucuza satıldığını görmüş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanturkguler

peki agoda nasıl bir sitedir sorun yaşarmıyım?

bide kızarkadaşımla gitmeyi düşünüyorum, burdan rezarvasyon yapıpta ordan evlilik cüzdanınızı göreyim gibi bi süprizle karşılaşırmıyım..?

Ben 3 uzakdoğu gezimi de agoda ile yaptım hiç bir sorun çıkmadı. Diğer sorun otele bağlı turistik bölgelerde sormuyorlar...
  • Özellikle Avans kullananlar Darty'nin %20 fırsatını kaçırmayın.(Maksimum 150TL)
  • Bugün hangi otellerde kalacağımız belli oldu.

Bangkok: Grand Mercure Fortune
    Phuket: Hilton Arcadia
    Singapur: Swissotel Merchant Court

Ama daha 3 ay var. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realstory

Bugün hangi otellerde kalacağımız belli oldu.

Benimde aynı oteller gidiş 11 Ağustos:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Orijinalden alıntı: realstory

Bugün hangi otellerde kalacağımız belli oldu.

Benimde aynı oteller gidiş 11 Ağustos:)

Yeriniz güzel; otelin önündeki metrodan 2 durak sonra "Asok" durağında aktarma yapıp Sukhumvit'e MBK Center, Central World, Siam Center ve Siam Paragon'un bulunduğu alışveriş merkezlerine ve 1 durak önceki "Nana" dan da gece hayatına akarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duduco -- 22 Temmuz 2011; 15:37:24 >

• hayırlısı olsun arkadaşlar .içinize sinsin inşallah.
  • Yalnız dikkat edilmesi gereken COK onemli bir konu var arkadaslar. Eger aldığınız otelin ulkesinde yaşıyorsanız, yani ornekteki gibi, otelin sizden ekstra ucret talep etme hakkı doguyor. Yani sizden iç pazar fiyatını talep etme hakları var.
    Bunun için öncelikle oteli arayın ve durumu anlatın; ki genelde de bu durumda otel: ---Dışarıdan alırsan kabul etmem--- der... Bazıları ise; nereden alırsanız alın, yeter ki buyurun gelin derler.
    Ben 2 sene bu yolla yurt dışından otel alarak tatil yaptım, ama muhakkak oteli onceden alın kiü tatilinizin ilk gunu itibari ile sinirleriniz tepenize çıkmasın.

Olayın çok yanlış olduğuna inanıyorum; ama ne yazık ki böyle. hatta benim tabirim ile: Hans'a gelince ucuz veriyorsunuz, Ahmet, Ali'yi illa ki kazıklayacağım diyorsunuz...

Selamlar
  • Arkadaslar bir sorum olacak.Bulgar pasaportumu kullanarak sirbistandan cikis yaptim ve Karadag sinirinda otobuste uyudugum icin Karadagda
    herhangi bir pasaport islemi yapmadim.Buraya gelene kadar sadece Bulgar pasaportu kullandim.Merak ettigim soru su, ben simdi adiosdaki puanlarimi kullanarak Karadagdan Turkiyeye ucak bileti almak istiyorum ama Bulgar pasaportundaki soyadimla Turk pasaportundaki soyadim tutmuyor.Yolcu ismi olarak Turk pasaportumdaki dolayisiyla adios kartimdaki ismi kullansam Karadagdan cikista pasaport kontrolunde sorun yasarmiyim.Sen Karadaga Turk pasaportuyla girmemissin derler mi
  • dostlar acil puan ihtiyacı olan arkadaşlar için bir teklifim olacak,
    şu an darty de 570liralık bir telefon satılmakta ve %20wp hediye ediyor, telefonu 400 lira nakit karşılığı alabilirim, böylece arkadaşın
    114*3=342-114-50=178TL karı olmuş olur elini suya sabuna dokunmadan ki onu da 11 taksit öder ben ona peşin öderim,
    isteyen olursa benimle irtibata geçsin lütfen, dirke 175tl tatil puanı
  • Ben bu 178 TL lik karı anlayamadım. Şu 579 TL lik telefonu alınca 116 TL lik puan kazanmıyormuyuz. Artanı nerden geliyor?
  • quote:

Ben bu 178 TL lik karı anlayamadım. Şu 579 TL lik telefonu alınca 116 TL lik puan kazanmıyormuyuz. Artanı nerden geliyor?

sanırım fortis ile alınca 1 taksiti fortis ödüyomuş. ama 2 kampanya birleşiyomu bilmiyorum. ayrıca zaten fortisin burayla alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

Hocam saat 23.51 sabah 7 de transferimiz var. Siz yazın ben sabah gitmeden okurum oyle çıkarım :) ben uyuyorum artık. Phuketten selamlar

yapma gözünü sevdiğim. o saatte uyunurmu. yazık oradaki uyku zamanlarına. en fazla 4 saat uyku yeter kardeşim. bırak 1 hafta uykusuz kal gelince toptan uyursun.

Valla ben de aynı şeyi söyledim ama bilmiyorum belki geri dönünce daha iyi anlar ne demek istediğimizi

Arkadaslar Kaldıgımız otel Puketten yaklasık 1 bucuk saat uzaklıkta, tabiri caizse otelin etrafında in cin top oynuyor, Malesef gece dısarı cıkamadık,
    Hatta mecbur araba kiraladık 2 gün phi phi island turuna fln katılmak icin. O yüzden gidicek arkadaslardan otellerini degiştirmesini istedim, Nolursa olsun merkezde olması lazım otelin:)
    Ayrıca kız arkadasımla gittim zaten Bangkokun nimetlerinden de yararlanamadım:) Siz siz olun kız arkadasınızla Taylanda gitmeyin, ben bunu anladım:) Adamlar aşmışlar aksam bindigimiz bütün tuktukcular ısrarla bizi sex showlara goturmek istediler:)
    Herseye ragmen süper bir 7 gün gecirdik, Adiosa cok tesekkürler, insallah seneye de gideriz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekoch -- 24 Temmuz 2011; 11:45:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

quote:

Ben bu 178 TL lik karı anlayamadım. Şu 579 TL lik telefonu alınca 116 TL lik puan kazanmıyormuyuz. Artanı nerden geliyor?

sanırım fortis ile alınca 1 taksiti fortis ödüyomuş. ama 2 kampanya birleşiyomu bilmiyorum. ayrıca zaten fortisin burayla alakası yok.

teb world ilk taksidin yarısını ödüyormuş öyle söylüyordu darty konusundaki arkadaşlar. ama bu puan olarak yansımıyor anladığım kadarı ile.
    fortis'in kartları kampanya dahilinde değilmiş.
  • @thekoch hoşgeldin; ama hep söylerim lüks bir restorana evden ekmek arası götürmek gibi bir şey oraya kız arkadaşla ya da eşinle gitmek:))) yakın zamanda mutlaka tekrar gideceğine eminim, bu sefer yanlış yapmazsın umarım.. Ayrıca pm den bir şey soracağım bakarsan memnun olurum;)
  • yıllık kart ücretleri için ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evli_mutlu_cocuklu

yıllık kart ücretleri için ne diyorsunuz?

Vermiyoruz:)) genelde iptal etmekte sorun yok ama olsa bile 450 tl lik puanla uzakdoğu gezisi yapıyorsun sorun olmaz herhalde;)
  • şu 450 tl ne demek?==?450tl lik alışveriş gibi mi
  • forumdaki en faideli topiclerden biri teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.