Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84.959
Cevap
1.063
Favori
5.606.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kimseyi kırmak, üzmek, incitmek niyetinde değilim... ancak bir ricamı dile getirmek istedim. bitakım yerlerdeki bazı olayları anlatırken daha dikkatli olunursa cok mutlu olurum.ben müslüman bir kadın olarak okuduğum bazı şeylere üzüldüm. buradaki yazıları belli bir yasın altındaki çocuklar da okuyor olabilir.biraz daha dikkatli olmanızı rica ediyorum...sex show tarzı konuşmalar, birazcık da bunlar iyi seylermiş gibi gösterilmiş sanki yada geyik yapılmış bilemiyorum.bundan rahatsızlık duyduğumu belirtmek isterim umarım bu yazımla ben kimselere rahatsızlık vermemişimdir...herkese iyi geceler dilerim...
  • ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

evet ikiside yapı kredi.
    birde siz sorun bakalım bazen müşteri temsilcileri sallayabiliyor. bir çok kez başıma geldi

Valla yazılı olarak sordum bakalım ne cevap gelecek. Dediğiniz gibi telefonda bilgisi olmasada cevap verebiliyor ama yazılı cevap bağlayıcı olduğundan kesin oluyor. Cevap gelince yazarım buraya:))

• Beklemedeyim hala unutmadım
  • slm arkadaşlar benim bir sorum olucak.
    bende adious yeni keşfedenlerdenim worldcardımı webden adiosa cevirdim.sonra playcardın daha cok puan topladıgını bunlarıda adiosa cevirerek kullanıldıgını öğrendim burdan.playcard için 26 yaş sınırı var deniyordu ancak ben webden bugun kartımı playcard özelliğine cevirdim yaşım 30 nasıl olabiliyo anlamadım.şimdi kartım play özelliğini aldımı onun avantajlarından yararlanabilcemmi?bana yeni kartmı gelicek? Birde play card genelde öğrenciere yonelik old için limitleri düşük şimdi benim limitimi düşürmezler herhalde.. bilgisi olan varsa cevap verirse cok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilim77

slm arkadaşlar benim bir sorum olucak.
    bende adious yeni keşfedenlerdenim worldcardımı webden adiosa cevirdim.sonra playcardın daha cok puan topladıgını bunlarıda adiosa cevirerek kullanıldıgını öğrendim burdan.playcard için 26 yaş sınırı var deniyordu ancak ben webden bugun kartımı playcard özelliğine cevirdim yaşım 30 nasıl olabiliyo anlamadım.şimdi kartım play özelliğini aldımı onun avantajlarından yararlanabilcemmi?bana yeni kartmı gelicek? Birde play card genelde öğrenciere yonelik old için limitleri düşük şimdi benim limitimi düşürmezler herhalde.. bilgisi olan varsa cevap verirse cok sevinirim...

26 yaş olayını ilk kez sizden duydum daha önce kimse yaşla ilgili sorun yaşamadı. limitiniz değişmez. yeni kart gelecek. ve artık play avantajlarından yararlanabilirsiniz ama şu anda playde pekte avantaj yokbekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: atilim77

slm arkadaşlar benim bir sorum olucak.

26 yaş olayını ilk kez sizden duydum daha önce kimse yaşla ilgili sorun yaşamadı. limitiniz değişmez. yeni kart gelecek. ve artık play avantajlarından yararlanabilirsiniz ama şu anda playde pekte avantaj yokbekliyoruz

playcardın sitesi 18-26yaş ile ilgili bişeyler yazıyoduda ondan karıştırdım herhalde.ozaman worldcard ile farkı ne şuan için playcardın? worldcardımı playcarda cevirdim ama tekrar adiosa mı cevirsem ne yapmalıyım sizce?

• hiç oynama böyle kalsın
    play kart belli zamanlarda kampanyalar yapıyor o zamanlarda daha fazla puan toplarsın adiosa tatil harcaması yapacağın zaman gecersin.
    zaten playde adiosta world cardın bütün özeliklerine sahip farkı ekstra özelikleri olması.
    yani adios ve play worldcarddan artısı olan worldcardlardır bilmem anlatabildim mi
  • Arkadaşlar şöyle bir uygulama mümkün mü ?

Şimdi ben bir adios kart çıkarırım sonra 100.000 avans paun isteyip 500 tl puanım olur ve ben bunu gerekli kampanyada veya uçak biletinde kullanırım.
    Sonra tatilden geldiğimde sene içinde %25 kampanya yakalayıp bu avans puan borcumu öderim ?
  • Evet aynen oyle.kampanyaları takip edersen Avansı kapatması çok kolay
  • Öyle bedavaya alamazsın, mutlaka uçak bileti, otel ya da tur Alman lazım. O şirket bankadan istek yapacak avans puan için anca o şekilde kullanabilirsin avans puan;)
  • quote:

Öyle bedavaya alamazsın, mutlaka uçak bileti, otel ya da tur Alman lazım. O şirket bankadan istek yapacak avans puan için anca o şekilde kullanabilirsin avans puan;)

E tmm , ben setur veya başka anlaşmalı firmaya diyeyim o zaman 2500 tlyi geçmeyen direk bir NY veya Rio vs(kampanya nereyi destekliyorsa) uçuşu için bankaya yazı gönderin diye.
    Sonra 2400(örneğin) e uçak bileti aldıktan sonra , 450 world tl kampanyası için %25kampanyasından 1800 tllik alışveriş yaparım.
    Sonra 1800 tllkik ürünü forumda(veya başka yerde) 1500 e vs satarım
    300 tlye 2400 tllik bilet almış olurum.
    Oran = 1/8

kampanya bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality94

quote:

Öyle bedavaya alamazsın, mutlaka uçak bileti, otel ya da tur Alman lazım. O şirket bankadan istek yapacak avans puan için anca o şekilde kullanabilirsin avans puan;)

E tmm , ben setur veya başka anlaşmalı firmaya diyeyim o zaman 2500 tlyi geçmeyen direk bir NY veya Rio vs(kampanya nereyi destekliyorsa) uçuşu için bankaya yazı gönderin diye.
    Sonra 2400(örneğin) e uçak bileti aldıktan sonra , 450 world tl kampanyası için %25kampanyasından 1800 tllik alışveriş yaparım.
    Oran = 1/8

kampanya bu.

olur tabi. bu arada % 25 kampanyasından alacağınız ürün normal liste fiyatının üstünde olacaktır. Satışı nasıl olur bilemiyorum.
    Ayrıca:
    450x200=90.000
    Limitinize göre kullanılabiliecek Avanspuan miktarı:

Kart Limiti TL Avanspuan Limiti WP
    0 - 500 3.000
    501 - 1.000 15.000
    1.001 - 3.000 30.000
    3.001 - 5.000 50.000
    5.001 - 8.000 75.000
    8.001 - 10.000 100.000
    10.001 - 60.000 125.000
    60.001 ve üstü 150.000
    Yeni kartınızın minumum 8000 tl limiti olmalı

• Bahsettiginiz play kartın yüzde 25 kampanyası ise max 100 tl puan Kazanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

Bahsettiginiz play kartın yüzde 25 kampanyası ise max 100 tl puan Kazanabilirsiniz

yok sanırım vatanın kampanyasından bahsediyor. Metro gros markette yapmıştı.
  • kampanyayı örnek verdim sadece.Hem bitmiş kampanyayı konuşmanın bi manası yok :)Zaten öyle % 25 kampanya kolay kolay gelmez gelirse de limiti olur.
    Ama benim dediğim olay biraz riskli.Gerçi bir senede bu avanslar çok rahat kapatılır ya neyse.
    @bilgisayars
    300 tl değilde 600 tl zarar edeyim ne olacak
    600/2400
    1 e 4 gibi mis gibi bir oran var.
    Biraz uğraştırıyor tabi bu işler insanı , biraz da yoruyor.
    Kampanya takip etmesi var , faydalanması var sonra da (benim dediğim yöntem ile )ürünü satması vs var.
    Çünkü 450 tl puan normal alışverişlerle çok zor dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality94 -- 27 Temmuz 2011; 0:37:27 >
  • Play'in %25 puan max100 TL puan kampanyası son 2 yıldır yılda min 2 kez tekrarlıyor. Önümüzdeki aylarda muhakak tekrar olacaktır. Bu kampayalarında bir iki fast food markası, bir teknoloji firması, bir moda devi kampanyaya muhakak dahil oluyor. Ayrıca en güzel özelliği ise yüklenen puanların geçici süreli olmaması, silinmemesi. Ben 1500 TL limitli karta 250 TL puan biriktirdim, beklemedeyim şu an.
  • quote:

quote:

Oran = 1/8

kampanya bu.

Hepimizin yaptığı bu zaten:) Darty den alınan telefonlar ya da geçen parti vatandan alınan bilgisyarlar verilen puandan daha aşağıya satıldı hep Hem borçlu olduğun zaman puanlar daha kolay toplanıyor süreli olması etkilemiyor çünkü..

• Hmm anladım , o zaman bu yöntem çok karlı :)
    Konuyla ilgili bişey bilmiyodum ben de 1 hafta önceye kadar.
    1 haftadır iyice okudum konuyu ve sorularıma da cevap aldım.
    Konuyla ilgilenen ve bilgi paylaşımında bulunan herkese çok çok teşekkürler
  • quote:

Hmm anladım , o zaman bu yöntem çok karlı :)
    Konuyla ilgili bişey bilmiyodum ben de 1 hafta önceye kadar.
    1 haftadır iyice okudum konuyu ve sorularıma da cevap aldım.
    Konuyla ilgilenen ve bilgi paylaşımında bulunan herkese çok çok teşekkürler

rica ederiz dostum ne demek
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.