Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.959
Cevap
1.063
Favori
5.606.753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fearofthedark

@bilgisayars
    seyahat edecek yolculardan en az birinin soyadının asıl veya ek kart sahibi soyadı ile aynı olması gerekmektedir.
    cümlesinden şunu anlıyorum.

İki kişi seyahat edeceğiz ben ve arkadaşım
    Kart benim üzerime...
    Dolayısıyla yanımda birini götürebilirim soyadı aynı olmayan veya akrabam olmayan...
    Yanlış anlamıyorumdur umarım?
    Cevap için teşekkür ederim...

@fearofthedark; yanlış anlamışsınız, kart sizin adınıza ise puanlar ile bilet alacaksanız sizin soyadınız ile aynı olması lazım.
    Yani şu dediğinizin tam tersi olması lazım:
    quote:

Dolayısıyla yanımda birini götürebilirim soyadı aynı olmayan veya akrabam olmayan..

• @duduco dostum eline sağlık çok güzel rehber oldu. Artık giderken kendimi daha iyi hissediyorum
  • Hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler, bir de Havalimanı'ndan çıkışta oranın telefon hattını kullanırsanız TR yi daha ucuza ararsınız:))
    AIS one 2 CALL ismi, hemen hemen her sokakta bulunan 7 eleven marketlerinden de kontör yükleyebilirsiniz, (24 saat açık marketler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler, bir de Havalimanı'ndan çıkışta oranın telefon hattını kullanırsanız TR yi daha ucuza ararsınız:))
    AIS one 2 CALL ismi, hemen hemen her sokakta bulunan 7 eleven marketlerinden de kontör yükleyebilirsiniz, (24 saat açık marketler)

bunu biraz detaylı anlatırmısınız. ben geçen sene yurt dışı paketi almıştım türkcell den. 2 saat 75 tl di. ordan hat alsak mesela 2 saat konuşma ne kadara gelir tahmini.
  • Dakika fiyatlarını bilmiyorum ama sizinki kesinlikle daha ucuz geldi bana. Ben voda kullanıyorum ama onların Tayland ile anlaşması olmadığından bu seçeneği kullanıyorum. Bir de kaldığım otelin lobisinde free wifi olduğundan Skype ve viberle bedava konuşuyorum, orda mecbur kalınca burayı arıyorum ya da ordaki arkadaşlarla konuşuyorum 11 günde yaklaşık 50 tl tutuyor...
  • quote:

quote:

@bilgisayars
    seyahat edecek yolculardan en az birinin soyadının asıl veya ek kart sahibi soyadı ile aynı olması gerekmektedir.

Kart benim üzerime...
    Dolayısıyla yanımda birini götürebilirim soyadı aynı olmayan veya akrabam olmayan...

@fearofthedark; yanlış anlamışsınız, kart sizin adınıza ise puanlar ile bilet alacaksanız sizin soyadınız ile aynı olması lazım.
    Yani şu dediğinizin tam tersi olması lazım:
    quote:

Dolayısıyla yanımda birini götürebilirim soyadı aynı olmayan veya akrabam olmayan..

Hocam bir yanlış anlaşılma var sanırım . Ben yurt dışı uçak bileti aldım gidiş dönüş , ben ve kız arkadaşım adına , ikisi de puanlardan karşılandı . Hiç bir sorun çıkmadı , soyadınız aynı değil olmaz diye . Kart benim üzerime bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irresistible86 -- 5 Ağustos 2011; 20:21:21 >

• hmm anladım. ya bu 2 saatinde şu yönü kötü . 60 sn yede bir atıyo peryod. 61 sn konuşup kapatsan gitti 2 dk.
  • Ayrıca otel rezervasyonu için bookinturkey.com a güvenmeyin . Rezervasyon yaptırmak istedim , bookinturkey'de yer alan otellerin çoğunu kabul etmediler
  • quote:

Dakika fiyatlarını bilmiyorum ama sizinki kesinlikle daha ucuz geldi bana. Ben voda kullanıyorum ama onların Tayland ile anlaşması olmadığından bu seçeneği kullanıyorum. Bir de kaldığım otelin lobisinde free wifi olduğundan Skype ve viberle bedava konuşuyorum, orda mecbur kalınca burayı arıyorum ya da ordaki arkadaşlarla konuşuyorum 11 günde yaklaşık 50 tl tutuyor...

Hocam bende de Vodafone var. Dakikası 7 TL ymiş. Sizin bahsettiğiniz şekilde aşağı yukarı kaç liraya geliyor? Birde o hatla Türkiyede cebi mi arıyorsunuz yoksa sabit hattı mı?
  • duduco üstadın Bangkok gezisi seyahat rehberi ilk sayfaya eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 5 Ağustos 2011; 22:21:41 >
  • kartı iptal ettim kullanmayı beceremedim:(
  • quote:

@bilgisayars

Kart benim üzerime...

Aynennn
    Seyehat edecek yolculardan biri senle aynı soyadı olduğu anda problem yok . Sen olmasanda yolculuk yaparlar. Diğer yolcular mühüm değil. En az biri senle aynı soyada sahip olmalı. Mesela sen; aynı yolculukta kardeşine ve arkadaşlarına bilet alabilirsin. Çünkü soyadı tutuyor. Sen gitmek zorunda değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 5 Ağustos 2011; 23:07:56 >

• @cartok hocam genelde cepleri arıyorum çünkü sadece acil arama için kullanıyorum ama ordaki Tay ve beraber gittiğimiz arkadaşlarla sürekli konuşuyorum o yüzden benim için kesinlikle daha hesaplı..

@bilgisayars hocam sağolasın umarım bir çok arkadaş yararlanır:))
  • quote:

@cartok hocam genelde cepleri arıyorum çünkü sadece acil arama için kullanıyorum ama ordaki Tay ve beraber gittiğimiz arkadaşlarla sürekli konuşuyorum o yüzden benim için kesinlikle daha hesaplı..

@bilgisayars hocam sağolasın umarım bir çok arkadaş yararlanır:))

En güzeli bence bu . Çünkü seyahatteyken en çok yanındakileri arıyorsun. Herkese o ülkenin sim kartını takıp konuşmak inanılmaz ucuza maloluyor. Türkiyeyi ararken de sim kartı internet içeren hatlardan tercih ederseniz ; telefonunuz destekliyorsa voip,skype, viber (iphone) gibi servislerden yararlanarak çoook ucuza görüşebilirsiniz. Bu konuyla ilgili makalem vardı 3-4 sene önce ama kimbilir nerde . Bi ara detay yazıyım bari bedava konuşma için.

Sim kartınız yurtdışında internet içermiyorsa wireless destekli telefonlardanda arama yapabilirsiniz
    Bu arada iphone; viber, skype, voip gibi hizmetlerin hepsini destekler . Bu konuyla ilgili de yüzlerce uygulaması mevcuttur. Bilmem anlatabiliyomuyum uzakdoğuya gideceklere

ahanda iphone uygulaması olan voip sitesi türkiyedeki sabit telefonları dünyanın her yerinden bedava arayabilirsiniz. cepleride 20 kuruş civarına. Bu kıyağımıda unutmayın bi teşekkür edin bari
    www.nonoh.net
    Cheap & Free international calls, register for free and save on your phone bills.
    http://www.nonoh.net/en/index.php

iphone uygulaması:
    www.nonoh.net
    Cheap & Free international calls, register for free and save on your phone bills.
    http://www.nonoh.net/en/mobilevoip.php?phonetype=iphone

buda dünyayı aramak için ücretler. bazı ülkeler gördüğünüz gibi bedava:
    www.nonoh.net
    Nonoh offers the cheapest international calls available!
    http://www.nonoh.net/en/calling-rates.html

nokia android gibi basit telefon kullananlarıda unutmadım tabe :
    www.nonoh.net
    http://www.nonoh.net/en/mobilevoip.php

Bedava Seyahat rehberimiyiz: eveeeet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 6 Ağustos 2011; 0:13:18 >

• quote:

@cartok hocam genelde cepleri arıyorum çünkü sadece acil arama için kullanıyorum ama ordaki Tay ve beraber gittiğimiz arkadaşlarla sürekli konuşuyorum o yüzden benim için kesinlikle daha hesaplı..

En güzeli bence bu . Çünkü seyahatteyken en çok yanındakileri arıyorsun. Herkese o ülkenin sim kartını takıp konuşmak inanılmaz ucuza maloluyor. Türkiyeyi ararken de sim kartı internet içeren hatlardan tercih ederseniz ; telefonunuz destekliyorsa voip,skype, viber (iphone) gibi servislerden yararlanarak çoook ucuza görüşebilirsiniz. Bu konuyla ilgili makalem vardı 3-4 sene önce ama kimbilir nerde . Bi ara detay yazıyım bari bedava konuşma için.

Yurt dışından aldığınız Sim kartınız internet içermiyorsa wireless destekli telefonunuzla arama yapabilirsiniz. Ama internet olan yerlerden.
    Bu arada iphone; viber, skype, voip gibi hizmetlerin hepsini destekler . Bu konuyla ilgili de yüzlerce uygulaması mevcuttur. Bilmem anlatabiliyomuyum uzakdoğuya gideceklere

ahanda iphone uygulaması olan voip sitesi: türkiyedeki sabit telefonları dünyanın her yerinden; cep telefonunuzla bedava arayabilirsiniz. cepleride 20 kuruş civarına. Bu kıyağımıda unutmayın bi teşekkür edin bari
    www.nonoh.net
    http://www.nonoh.net/en/index.php

iphone uygulaması:
    www.nonoh.net
    http://www.nonoh.net/en/mobilevoip.php?phonetype=iphone

buda dünyayı aramak için ücretler. bazı ülkeler gördüğünüz gibi bedava:
    www.nonoh.net
    Nonoh offers the cheapest international calls available!
    http://www.nonoh.net/en/calling-rates.html

nokia symbian veya android içeren basit telefon kullananlarıda unutmadım tabe :
    www.nonoh.net
    http://www.nonoh.net/en/mobilevoip.php

Bedava Seyahat rehberimiyiz: eveeeet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 6 Ağustos 2011; 0:32:37 >

• selam arkadaşlar pazartesi play carda başvurucam fakat anlamadığım daha doğrusu emin olamadığım bir kaç husus var :

1 ) elimdeki kart playcard olacak ve tüm harcamaları (benzin , alışveriş,market harcamaları,diğer worlpuan kampanyalarında yapılan harcalamar vs) playcard ile yapacam,doğrumu ?

2 ) Daha sonra seyahate karar verdiğimde bankaya tel açıp kartımı adiosa çeviricem,playdeki puanların adiosa aktarılmasını isteyecem,gerekiyorsa biraz da avans puan alarak uçak biletimi alacam,doğrumu ?

3 ) Diyelim ki 15 kasım 2011 de playcardıma aktarılacak worldpuanlarım var,bu durumda en geç 15 kasıma kadar adiosu tekrar playe çevirmeliyim ki puanlarım yanmasın ?

4 ) YK seyahat hattını arayarak uçak biletini dilediğimiz havayolundan , mesela lufthansa havayolundan alabiliyor muyuz ?

Neredeyse tüm postları okuduktan sonra bu üç temel noktaya ulaştım.Bunları doğru mu anlamışım veya yapmam gereken başka bir incelik var mı ?

Mesela playı çevirdik adiosa aldık bileti .hemen aynı gün tekrar adiosu playe mi çevirmeliyim yoksa seyahat harcamalarını (seyahatteki masraflar) da adiosla mı yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 6 Ağustos 2011; 0:51:17 >

• bilgisayars hocam şimdi durduk yere İphone 4 aldıracan bize Alışamadım bir türlü şu büyük ekranlı telefonlara. Alıyorum sonra satıp geri dönüyorum emektar Nokia'ma
  • quote:

Orijinalden alıntı: pot3nza

selam arkadaşlar pazartesi play carda başvurucam fakat anlamadığım daha doğrusu emin olamadığım bir kaç husus var :

1 ) elimdeki kart playcard olacak ve tüm harcamaları (benzin , alışveriş,market harcamaları,diğer worlpuan kampanyalarında yapılan harcalamar vs) playcard ile yapacam,doğrumu ?

2 ) Daha sonra seyahate karar verdiğimde bankaya tel açıp kartımı adiosa çeviricem,playdeki puanların adiosa aktarılmasını isteyecem,gerekiyorsa biraz da avans puan alarak uçak biletimi alacam,doğrumu ?

3 ) Diyelim ki 15 kasım 2011 de playcardıma aktarılacak worldpuanlarım var,bu durumda en geç 15 kasıma kadar adiosu tekrar playe çevirmeliyim ki puanlarım yanmasın ?

4 ) YK seyahat hattını arayarak uçak biletini dilediğimiz havayolundan , mesela lufthansa havayolundan alabiliyor muyuz ?

Neredeyse tüm postları okuduktan sonra bu üç temel noktaya ulaştım.Bunları doğru mu anlamışım veya yapmam gereken başka bir incelik var mı ?

Mesela playı çevirdik adiosa aldık bileti .hemen aynı gün tekrar adiosu playe mi çevirmeliyim yoksa seyahat harcamalarını (seyahatteki masraflar) da adiosla mı yapmalıyım ?

Karti ne cesit aldigin farketmez. Puani hangi kart özelligiyle aldiysan, puanın yüklenecegi gün kart o özellikte olmalıdır. Kampanyalari takip et puan hangi karta veriliyorsa karti o kart özelligine cevir. Playde çok kampanya oluyor ama tutarlar düşük oluyor. Adiosta dahil tüm kartlara uygulanan metro gros market, vatan, darty gibi kampanyaları forumdan takip et. Genelde % 20-25 puan veriliyor. Ve tutarlar çok buyuk. Ben bir gecede metro gros marketten 500 tl puan kazanmiştım. Extrem bir ornek ama . Normal bir kullanıcı bu şekilde inanılmaz seyehat edebilir.Ben çok çevirmiyorum genelde adiostayim. Puanlari aktarman gerekmez kartta kalır zaten. İstedigin havayolunu secebilirsin. Birinci sayfadaki ucuz havayollarini incele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 6 Ağustos 2011; 1:23:42 >

• Abi symbian ve android ide yazdim ama iphone bence rulaz tabe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 6 Ağustos 2011; 1:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

bilgisayars hocam şimdi durduk yere İphone 4 aldıracan bize Alışamadım bir türlü şu büyük ekranlı telefonlara. Alıyorum sonra satıp geri dönüyorum emektar Nokia'ma

Abi symbian ve android ide yazdim ama iphone bence rulaz tabe
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.