Şimdi Ara

Adıyaman(ADYÜ) Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üniversite, şehir ve yurtlar hakkında bilginiz var mı, okunur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huysuzbiradam -- 23 Ağustos 2023; 20:5:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up! Bilgisi ve yorumu olan arkadaşlar yazsin lütfen. Tıp için değer mi adıyamanda okumak? , depremden önce aslında akademik kadrosu falan olsun birçoğundan(Hitit, kastamonu vs) çok daha iyi ve zengin duruyormuş.

• şimdiden yatay geçiş için çalışmaya başla hocam.

• Ada Lovelace A kullanıcısına yanıt

Orası öyle zaten hocam da, velev ki yatay geçiş yapamadım hayali tıp fakültesi olan birisi için değer mi Adıyamanda 6 sene? Aşırı sosyal biri de değilim, çevrede biraz sağlam kafe, kütüphane ve alışveriş mekanı olsa yeterli zaten bir tıpçıya diye düşünüyorum.

• Tıp fakültesi diş fakültesi yıkıldı 2 ihtimal var ya Erzurum'da eğitim görecekler ya da eğitim fakültesi hukuk fakültesi gibi uzaktan olabilecek fakülteler online yapacaklar tıp ve diş fakültelerini onların yerine verecekler
    Ben 2.ihtimali duymuştum ama 2 ay kadar oldu şu anda ne düşünüyoelar bilmiyorum.

• Anladım hocam sağolun, yani başka bir ihtimalde tekrar hazırlanıp tıp kazanacak gücüm yok, mental olarak da finitoyum Yks için. Adıyamanda dişimi sıkıp tıpa başlamalıyım diye düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz? İstersem iyi bir hekim olabilir miyim buradan da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huysuzbiradam -- 23 Ağustos 2023; 20:3:18 >
  • huysuzbiradam kullanıcısına yanıt

Üniversitenin önemini söylemeye gerek yok bir hacettepe tabiiki doğudaki tüm tıplardan daha iyidir ama bu demek değildir ki buradan yetişenler vasat tabiiki burada kendinizi çok iyi de geliştirebilirsiniz yks'ye harcayacağınız zamanı burada tıpa harcarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama şehirin sosyal açıdan oldukça iyi olmadığını söyleyebilirim

İnsanlar açısından demiyorum insanları iyidir 4 yıl kadar orada kaldım çok iyi arkadaşlıklar çıkardım hala en iyi arkadaslarım oradandır ama şehir sosyal açıdan biraz düşük hele ki depremden sonra...

Ama Theòden'in dediği gibi 'Her şey yeniden ekilir evler yeniden yapılır hayatlar yeniden kurulur' :) umarım her sey gönlünüzce olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Niğde Tıp fakültesi?
    4 yıl önce açıldı
    SİİRT TIP
    5 yıl önce açıldı
    akdeniz tıp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim fikirleriniz için hocam, çok iyi geldi:') Kesinlikle katılıyorum, Belki bu şehir kendini küllerinden yeniden doğururken benim de bu şehre ve bu şehrin insanlarına dokunup fayda sağlayacak bir görevim vardır. Hayat gösterecek.., ben her şekilde elimden gelenin en iyisini yapmaya çabalayacağım tabiki

• çok sosyal değilsen internet bağlantısı olsa yeter gibi  

• aigenerateduser A kullanıcısına yanıt

Trollcüler güzelim forumu bitirdi, 2019-2020de çok daha güzeldi buralar, insanlara fayda sağlayan bir platformdu. Yeni halini görmek üzdü..

• Kardeşim üniversitenin olduğu yerde diğer mahallerde ki gibi yıkım olmadı dyebilirim.Şuan aslında en büyük sıkıntı toz olması.Üniversitenin olduğu yer altınşehir diye geçiyor eğerki yurtta kalırsan etrafı şuan bile cıvıl cıvıl genelde tüm gençler oraya takılır şehir merkezinden çok ayrı bi ortam var.Üni açıldığında daha kalabalık olucaktır..Şuan tıp binası nerde olucak eğitim nerde devam edicek bir bilgim yoktur malesef.Ama yurtta kalmayıp kira dersen kiralar depremden sonra çok uçtu en düşük kira 7 bin civarı.Sormak istediğin sorular olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

• Hayata İnat H kullanıcısına yanıt

Çok sağolun hocam. Kykda kalmayı planlıyorum ama hasar varmış diyorlar, ne olur tam kestiremiyorum o yüzden. Hatta üniversite bu sene yüz yüze olur mu o da belli değilmiş. sizin bir bilginiz var mıdır bu konuda? Ayrıca ben batıdan gelecek olmama rağmen diğer insanlar kadar olumsuz bakmıyorum, o şehrin ve insanlarının da toparlanmaya ihtiyacı var, ben de buna fayda sağlamak için gorevliyimdir belki diye düşünüyorum. Tüm kosullara rağmen iyi bir hekim olmaya çabalayacağım. Umarım her şey güzel olur, karamsarlığa gerek yok bence de. :')

Batıda diş tavsiye ederim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çeka1 kullanıcısına yanıt

Dişle ilgi alakam 0 hocam. olsaydı düşünürdüm. Tıpta çok idealist olarak girmek istediğim bir uzmanlık branşı var. O yüzden gözümü kararttım zaten

Anladım aziz sancar olmak istiyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çeka1 kullanıcısına yanıt

ahahaha yok hocam, biyokimya istemiyorum😂

• Ups

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.