Şimdi Ara

Adıyaman tütünü tadı garip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce sarma sigara içmeye karar verdim ve ekipmanları aldım. Tütün olarak Adıyaman orta sertlikte açık tütün aldım fakat içerken beklediğim tadı hissi alamıyorum. Sanki içtiğim tütünün bir tadı tuzu yok gibi bir izlenim bırakıyor ağzımda. Bu normal midir ? Yoksa Adıyaman tütünü içerken aksine güzel bir tat gelmesi mi gerekir ?
    Önceden Marlboro light içiyordum.

• hocam sarma ile normal sigaranın tadı aynı olmaz sarma daha doğal olduģu için kötü gelir ama alışırsan paran cebinde kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

hocam sarma ile normal sigaranın tadı aynı olmaz sarma daha doğal olduģu için kötü gelir ama alışırsan paran cebinde kalır

Farkı kesinlikle vardır ustam dediğin gibi de genel yorumlara baktığımda şu tütün iyi tadı güzel vs diye duyuyorum ama benim içtiğim de ağzımda boş tatsız tükürük gibi kalıyor.
  • içme daha iyi o zaman aga.

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekeno -- 19 Aralık 2020; 12:8:26 >
  • Aldığın yere bağlı orijinal adıyaman tütünü olmayabilir. Orijinal adıyaman orta sert bence gayet iyi aroması filan güzel agizda acı tat bırakmiyor içimi guzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adıyaman orta aldım boğazımı yakıyor gerçek adıyman tütününü nereden alıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolanın tadı bozuldu...
    3 ay önce açıldı
    sarma tütün içiyorum ss li
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.