Şimdi Ara

admin olamama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar öncelikle işletim sistemim home premeum 32 bit sp1 kurulu..ben kullancı hesaparında bilgisayar yöneticisi görünmeme ragmen sistemin içinde admin degilim acaba neden arkadaşlar lütfen yardım.o yüzden dosya flan silemiyom sql kullanamıyom visual studioyu kullanamıyom arkadaşlar lütfen yardım.bide normalde xp bilgisayarım yönette kullanıcı hesapları olurdu vistada oda yok anlamadım.lütfen yardım...

• sorduğunla alakasız ama olcak ama affına sığınarak birşey söyliyim. profesyonel işler yapıyorsan vistadaki sorunlar ve açıklar giderilene kadar xp kullan bir engel yoksa. çoğu insan profesyonel olarak vista kullanmadığı için yardım konusu da kısıtlı kalabilir.
  • ne demek estagfurullahta.arkadaşlarımda vista kullanıyo hemde aynı sürüm onlar daha önce böle sorun yaşamışlar sonra bilgisayarım yönetten bu sorunu yapmışlar ama bende o çıkmıyo...neden acaba belki başka arkadaşlardan cevap gelir.yinede sana çok teşekkür ederim...

• ben teşekkür ederim.
  • arkadaşlar yardım lütfen
  • dostum sql servisleri kendi özel kullanıcılarını kullanırlar. bu nedenledirki o dosyalara dokunamazsın.
    administrator şeklinde login olmalısın.
  • Denetim masasında, kullanıcı hesaplarından administrator olarak yeni kullanıcı hesabı aç, yeni açtığın hesaptan giriş yap, problemin düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.