Şimdi Ara

admin olarak açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşıma şirketten bir bilgisayar verildi günlük evrak takibi için evde kullanıyor.ama biz bilgisayara hiç birşey yükleyemiyoruz.yüklemeye çalışınca admin olarak açı diyor yani verilen firma tarafından çoğu özellik kısıtlanmış proğram falanda yükleyemiyoruz.bilgisayara ben yedek hdd takayım dedim kitlendi kaldı.bilgisayarı admin olarak açmanın bir yolu varmıdır arkadaşlar.

• eğer sorun olmazsa format atın yeniden kurun windows,istediğiniz gibi kullanın..
  • Güvenli Kipte açmayı dene kardeş eğer şifre sormadan açıyorsa bilgisayarı kapatıp normal açın karşılama ekranı geldiği zaman yani kullanıcı ismi sorduğu yere geldiği zaman Ctrl+Alt+Delete yapıp Administrator u seçip devam edebilirsin kolay gelsin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

eğer sorun olmazsa format atın yeniden kurun windows,istediğiniz gibi kullanın..

Sanırım format atmayı da kısıtlamışlardır
  • o zaman admin'de bilmedikleri bir şifrede vardır..
  • arkadasin kendi isleri icin kullanacagi bir bilgisayar alsin cok lazim ise, bunu da firmaya geri iade etsin ishte. Sonucta firma bilgisayari gecici kullanim icin verir boyle durumlarda, verilen ksiiye ait olmaz. Bu nedenle de uzerinde istedigi kisitlamayi filan da yaptirir. Bunun yaninda bios sifresi da vardir. Ayrica kasa kilidi filan koymamis olmalari da biraz ihmallerini gosteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 11 Nisan 2006; 13:31:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimakkaya

arkadasin kendi isleri icin kullanacagi bir bilgisayar alsin cok lazim ise, bunu da firmaya geri iade etsin ishte. Sonucta firma bilgisayari gecici kullanim icin verir boyle durumlarda, verilen ksiiye ait olmaz. Bu nedenle de uzerinde istedigi kisitlamayi filan da yaptirir. Bunun yaninda bios sifresi da vardir. Ayrica kasa kilidi filan koymamis olmalari da biraz ihmallerini gosteriyor.

vallahi çok yardımcı oldun sırf niyetin post almaksa başardın bak bir tane daha artmış.

arkadaşlar ben formda elimden geldiği kadar herkese yardımcı oluyorum. lütfen! dalga geçilecek bişey görmüyorum.
    sadece admin şifresini bulabilirmiyim diye sordum...

SONUÇ :Vazgeçtim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aarkadasım okudum pek bi özüm önermemişler been im bildiklerim var bu konuda biraz admin yetkilerine sahip olrak açmak i
    stiosun sınrlı bir hesapta şimdiwww.cehennem.org git bukonuyla ilgibir nalae var oku

bide sen kendi kullandıgın bilgisayar sana verilen haklar dahilinde giriş yap sınırlı olarak denetim masasında-kullanıcı heasplarına gir daha sonrakendi kullanıcı adına tıkal ve unutulan parolyı önle die bişi çıkıcak sol üst tarafta o linke tıkla ve bipencere gelcek karsına oraki adımları bi dene uygula kolay gelsin sorun olursamsj atarsın bende arastırma yaparım bu konu hakkında kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk defa

aarkadasım okudum pek bi özüm önermemişler been im bildiklerim var bu konuda biraz admin yetkilerine sahip olrak açmak i
    stiosun sınrlı bir hesapta şimdiwww.cehennem.org git bukonuyla ilgibir nalae var oku

bide sen kendi kullandıgın bilgisayar sana verilen haklar dahilinde giriş yap sınırlı olarak denetim masasında-kullanıcı heasplarına gir daha sonrakendi kullanıcı adına tıkal ve unutulan parolyı önle die bişi çıkıcak sol üst tarafta o linke tıkla ve bipencere gelcek karsına oraki adımları bi dene uygula kolay gelsin sorun olursamsj atarsın bende arastırma yaparım bu konu hakkında kolay gelsin

çok teşekkür ederim dediklerini uygulayacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.