Şimdi Ara

Admin yada kim ilgiliyse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdestek@donanimhaber.com a mail atmama ragmen küfür kısaltması kullandıgım mesaj bana iletilmedi okunmadı bile sanırsam burda görüp cewap werirseniz ben ne yaptıgımı anlamış olacagım!

Teşekkürler

Konunun yanlıs yerde-Alakasız yerde oldugunun farkındayım ama görmeleri ve cewap wermeleri için açtım ...

[simage]Bunebiçim iş[/simage]

fun club kuracam yakında DH MOD MADURLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 18 Şubat 2007; 17:00:41 >

• hiç bir mod-admin online degil mi???
  • Up......... cewap gelene kadar boyleyim
  • Delirecem derin işler mi dönüyo burda? kalemimi mi kırdınız yoksa :))))

nedenini soleyiiin mesajımı gösteriin küfür yazmamaya özen gösteriyorum yazmıyoruum uyuyacam uykum warr
  • UPzzzz
  • up!!!! cewap werin yaw
  • upzzzzz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up!
  • Bütün mod ve adminlere pm at daha iyi. Burda post kasma
  • Tarafimdan Şikayet edildin

neden:KO ile alakasi yok of topic bolumune bu konuyu acabilirdin veye aozelden modlara PM atabilirdin
  • Up... ne zaman biri cewap werir o zaman susarım ne kadar şikayet edilirsem edileyim gene açacam konu
  • bende 15 gün ceza aldım sebebide fake üyelik+ gb satışından dolayı mail attım fake üyeliğim neymiş ve gb sattığım mesajı görmek istiyorum diye cevap bile yazmadılar işde bu kadar SORUMLULAR. onlar sadece şunu yapar şikayetlere bakarlar sorgusuz sualsiz banlarlar. benim fake üyeliğim 1 tane wardı oda zaten onaylanmadı önceden 1 defa kullandım 1 sene önce falan ben zaten dedim 2 tane üyelğim war 1 ini kullanmıyorum saolasın mod lar daha benim fake üyeliğimi bilmeden diyor ki forumda 2 kullanıcı almak yasakmış sanane kardeşim istediğim kadar alırım almam o zmn 1 ip adresine 1 üyelik hakkı verin sorumluluklarını yerine gitirdiklerini görmedim BAZI mod ların onların işi yanlış yere açılan topicleri silmek taşımak kitlemek bir söz wardır ENGELLEYEMİYORSAN YASAL YAP. gb satışı ytl ile char alıp satmak yasak ama maşallah karakter ve eşya satışı bölümünde ytl ile char item satan dolu madem engelleyemiyorsun izin ver . sadece yazı üzerinde olmaz böyle. yukarıda ytl ile alıp satmak yasak yazıyor ama takan kim? onu söyleyin adma charını satacak olsa fake üyelik alır yine yazar oraya

• Kısaltma küfürden dolayı uyarı almanıza sebep olan mesajı pm ile gönderedim.
    Bu yanlış davranışınız içinde uyarı alacaksınız. Uyarı alan herkes böyle özgürce konu açıp hesap soracaksa biz bırakalım bu işi.
    Konu birazdan silinecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.