Şimdi Ara

ADNAN MENDERES TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar düşünen varsa bu başlık altında toplanıp konuşalım

• ............
  • ...................
  • Ben tutsa yazacaktim ama maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11132 yazıcam.
  • ben aydınlıyım adü tıp yazmayacam ama öneririm
    öncelikle türkçe olması okumayı kolaylaştırıyor
    2 yıl önce ege üniversitesinden baya hoca değiştiler (tıpta) bu da fakültenin değerini kısa sürede artıracaktır
  • hocam kesin yazacakmısın araştırma yaptınmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk Üniversitesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazacak varsa diyeyim. 1. sınıf çok kolay. çıkmış sorularla geçersiniz. devamsızlık bazı hocalar hariç imza attırırsanız sorun yok.

üni. kampüsü aytepe denilen yerde. merkezden en kötü 30dk da ulaşıyorsunuz. genel olarak böyle. sorusu olan varsa sorsun
  • aydın tıptamı okuyorsunuz?
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: i miss you bro

yazacak varsa diyeyim. 1. sınıf çok kolay. çıkmış sorularla geçersiniz. devamsızlık bazı hocalar hariç imza attırırsanız sorun yok.

üni. kampüsü aytepe denilen yerde. merkezden en kötü 30dk da ulaşıyorsunuz. genel olarak böyle. sorusu olan varsa sorsun

Hocam ben de bu yıl yazmayı planlıyorum,nasıl memnun muydunuz siz eğitiminden,ortamından ?

• 11400 gelme olasılığı düşük gibi duruyor ama yazacağım.Ne dersiniz gelir mi?

• arkadaşlar yazmayı düşünen varsa whatsappta 10-12k TIP Düşünenler grubu kurduk.Numaranızı mesaj atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batfurberk

quote:

Orijinalden alıntı: i miss you bro

yazacak varsa diyeyim. 1. sınıf çok kolay. çıkmış sorularla geçersiniz. devamsızlık bazı hocalar hariç imza attırırsanız sorun yok.

Hocam ben de bu yıl yazmayı planlıyorum,nasıl memnun muydunuz siz eğitiminden,ortamından ?

memnunum şahsen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.