Şimdi Ara

adoremobilya.com dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
7.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ
    quote:

quote:

Bu urunu magazalardan gidip kendimiz alabilir miyiz ? 25 TL kargoya vermek pek akil isi degil.

Sayın TheWazZ,
    Biraz önceki açıklamamızda belirttiğimiz gibi kargo ücreti vermek istemeyen değerli müşterilerimiz, dilerlerse ürünü fabrikamızdan KDV DAHİL 99,90 TL ye teslim alabilirler.
    İlginize teşekkürler.

Hocam elazigda fabrikayi nereden bulacam.
    Mumkunse magazalardan alalim ?
    25 TL kargo parasi yerine arabayla gelip istanbuldan alirim fabrikadan.

Sayın TheWazZ,

Fabrika adresimiz:
    Konya yolu 19.km Ahiboz mevkii Gölbaşı-Ankara
    (gölbaşını konyaya doğru 19.km geçince anayol üzerinde)

Gelirseniz misafir etmekten mutluluk duyarız.

Benim mesajlarıma neden cevap vermiyorsunuz acaba ? Tamam hemen yapıyoruz demenizi beklemiyorum yanlış anlamayın ama o kadar mesaj yazdım alıntı ile bir tanesine bile cevap vermediniz. Maalesef yapamıyoruz teşekkürler yazmak zor olmasa gerek. Bizde müşteri olarak isteğimizi dile getiriyoruz. Kabul etmeye bilirsiniz tabiki.

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu urunu magazalardan gidip kendimiz alabilir miyiz ? 25 TL kargoya vermek pek akil isi degil.

Sayın TheWazZ,
    Biraz önceki açıklamamızda belirttiğimiz gibi kargo ücreti vermek istemeyen değerli müşterilerimiz, dilerlerse ürünü fabrikamızdan KDV DAHİL 99,90 TL ye teslim alabilirler.
    İlginize teşekkürler.

Sayın TheWazZ,

Fabrika adresimiz:

Benim mesajlarıma neden cevap vermiyorsunuz acaba ? Tamam hemen yapıyoruz demenizi beklemiyorum yanlış anlamayın ama o kadar mesaj yazdım alıntı ile bir tanesine bile cevap vermediniz. Maalesef yapamıyoruz teşekkürler yazmak zor olmasa gerek. Bizde müşteri olarak isteğimizi dile getiriyoruz. Kabul etmeye bilirsiniz tabiki.
    Saygılar.

Sayın Quidditch06,
    Sizin sorunuz için genel bir cevap vermiştik bu nedenle sizden alıntı yaparak özel cevap vermedik. Bizim için hiç bir forum üyesi birbirinden daha önemli veya daha önemsiz değildir. İstemeden de olduysa sizi kırdıysak üzgünüz.İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Sorunuzla ilgili açıklamamız aşağıdadır.

Bu güne kadar kampanyalarımızı kar amacı gütmeden Forum Donanım üyelerine özel fiyatlarla gerçekleştirdik. Bu seferki M6003-KZB1 Melodi Üç Kapılı Gardırop kampanyamız da aynı amaç ve mantıkla yapıldı.

Ürünün KDV ve KARGO HARİÇ fiyatı 81,92 TLolarak belirlenmiştir. Takdir edersiniz ki KDV ve KARGO bizimle alakalı bir durum değildir.

59 kilogramlık bir Gardırobun, sadece malzeme maliyeti 81,92 TL den fazladır. Bu agresif fiyat ıskontosu sadece siz değerli forum üyelerine yapılmış, tanıtım amaçlı, zararına, çok özel bir ıskontodur.

Ürünün KDV hariç fiyatı: 81.92 TL
    Ürününü KDV si : 17.98 TL
    Anlaşmalı kargo firmasının, 59 Kg lık ürün için, özel ıskontolu taşıma bedeli: 24 TL dir.

Kargo ücreti vermek istemeyen değerli müşterilerimiz, dilerlerse ürünü fabrikamızdan KDV DAHİL 99,90 TL ye teslim alabilirler.

İlginiz için teşekkür ederiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın TheWazZ,
    İlginize teşekkürler.

Sayın TheWazZ,

Fabrika adresimiz:

Saygılar.

Sayın Quidditch06,
    Sizin sorunuz için genel bir cevap vermiştik bu nedenle sizden alıntı yaparak özel cevap vermedik. Bizim için hiç bir forum üyesi birbirinden daha önemli veya daha önemsiz değildir. İstemeden de olduysa sizi kırdıysak üzgünüz.İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Sorunuzla ilgili açıklamamız aşağıdadır.

Bu güne kadar kampanyalarımızı kar amacı gütmeden Forum Donanım üyelerine özel fiyatlarla gerçekleştirdik. Bu seferki M6003-KZB1 Melodi Üç Kapılı Gardırop kampanyamız da aynı amaç ve mantıkla yapıldı.

Ürünün KDV ve KARGO HARİÇ fiyatı 81,92 TLolarak belirlenmiştir. Takdir edersiniz ki KDV ve KARGO bizimle alakalı bir durum değildir.

59 kilogramlık bir Gardırobun, sadece malzeme maliyeti 81,92 TL den fazladır. Bu agresif fiyat ıskontosu sadece siz değerli forum üyelerine yapılmış, tanıtım amaçlı, zararına, çok özel bir ıskontodur.

Ürünün KDV hariç fiyatı: 81.92 TL
    Ürününü KDV si : 17.98 TL
    Anlaşmalı kargo firmasının, 59 Kg lık ürün için, özel ıskontolu taşıma bedeli: 24 TL dir.

Kargo ücreti vermek istemeyen değerli müşterilerimiz, dilerlerse ürünü fabrikamızdan KDV DAHİL 99,90 TL ye teslim alabilirler.

Cevap için teşekkürler. Ben öğrenciyim ve yeni ev için bakıyorum. Suan sunmuş olduğunuz fiyat genel ortalamanın altında bir fiyat fakat diğer sitelerdeki indirimler ile yaklaşık bu fiyata alınabiliyor. Bu da kampanyanin cazibesini yitirmesine neden oluyor. Daha önce de dediğim gibi 129 TL lik zigon sehpada 90 TL indirim yapılabiliyorsa ( onda da kargo ve kdv var ) bu üründe de yapilabilir diye düşünmüştüm. Kargo olayı işi bozdu. Ama illaki alacak olan kişiler vardır. Bende düşüneceğim.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Altı üstü tek bir üründe ve sınırlı sayıda yapılan kampanyada''valla aşşası kurtarmıyor'' söylemi itici ve inandırıcılıktan uzak..

Sayın ten_don,

Bu forumda yapılan kampanyalarda, amacımız, kar etmek, çok ürün satmak yada stok bitirmek değildir. Sadece tanıtım amacı yapılmıştır. hangi ürünün sunulacağı da yine forumda anket ile yapılmıştır. Hiç bir açıklamamız ''valla aşşası kurtarmıyor'' içeriğine sahip değildir. Bizler bu indirimin bu ürün için gerçekten agresif bir indirim olduğunu anlatmaya çalışmaktayız. Onun içindir ki ürün 100 adet stok ile sınırlandırılmıştır. Özel düzenlediğimiz bu kampanyalar hep tek bir ürün üzerinde olmakta ve aralıklarla tekrarlanmaktadır.

Doğal olarakta, ihtiyacı olmayan, ürünü beğenmeyen, fiyatını yüksek bulanlar almak zorunda da değildir.

Bu güne kadar yaptığımız bütün kampanyalarda verdiğimiz sözleri tuttuk ve inandırıcılığımızla ilgili forum üyelerinin sıkıntısı olduğunu düşünmüyoruz.

• 47cm derinlikte gardrop kullanılmaz. Kıyafeti askıya assan kapıya sürte sürte omuzları eskir. Elbise dolabının derinliği 55-60cmdir.

• Kod alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

47cm derinlikte gardrop kullanılmaz. Kıyafeti askıya assan kapıya sürte sürte omuzları eskir. Elbise dolabının derinliği 55-60cmdir.

Sayın evolvo,
    Evet normalde 47 cm derinlikte olan bir gardırop küçüktür. Yetişkin yatak odası kullanımı için normal gardırop derinlikleri 50-60 cm dir. Fakat 47 cm derinliğinde bir dolapta kullanılmaz değildir. Bu ebatlardaki promosyonel ürünlerimiz daha çok minimal kullanımlar için mesela, çocuk odalarında, öğrenci odalarında, sadece eşya depolamada amaçlı kullanılan extra odalarda, hobi odalarında, garajlarda, kiler ve ardiyelerde ve buna benzer ihtiyaç yerlerinde kullanılmak üzere üretilmektedir.

Bahsettiğiniz ölçülerde olan ürünlerimiz de mevcuttur. Örneğin KWD-03-NB-1 Kinetic Üç Kapılı Gardırobumuzun derinliği 60 cm' dir. Belirtilen ölçü aralıklarında birçok gardırobumuz mevcuttur. Sitemizdeki 29 çeşit gardırobumuzu inceleyebilirsiniz. Tabi ki ürünlerin fiyatları da özelliklerine göre farklılıklar göstermektedir.
    Her kullanıcının fiziki şartları, kullanım amaçları, maddi koşulları vb koşulları farklılıklar gösterdiği için, biz de bütün bu koşullara karşılık olabilecek EN KALİTELİSİNİ ve EN HESAPLISINI gözeterek üretim yapmaktayız.

İlginize teşekkür ederiz.

• Ürünün içerisinde montajlama vidaları ve montajlamanın nasıl yapılacağına dair kitapçık bulunacak değil mi ?
    Ayrıca bu montajlama işi her alıcının kendisi yapabileceği kolaylıkta mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leronamso

Ürünün içerisinde montajlama vidaları ve montajlamanın nasıl yapılacağına dair kitapçık bulunacak değil mi ?
    Ayrıca bu montajlama işi her alıcının kendisi yapabileceği kolaylıkta mı ?

Sayın leronamso,
    Bütün ürünlerimizin paketleri içinde montaj vidaları ve montaj kılavuzu bulunmaktadır. Ürünlerimizin kurulumu oldukça kolaydır, küçük ürünlerimiz tek kişi ile kurulabilir , gardırop gibi büyük ürünlerimizin montajının iki kişi ile yapılmasını tavsiye ediyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

Altı üstü tek bir üründe ve sınırlı sayıda yapılan kampanyada''valla aşşası kurtarmıyor'' söylemi itici ve inandırıcılıktan uzak..

Sayın ten_don,

Bu forumda yapılan kampanyalarda, amacımız, kar etmek, çok ürün satmak yada stok bitirmek değildir. Sadece tanıtım amacı yapılmıştır. hangi ürünün sunulacağı da yine forumda anket ile yapılmıştır. Hiç bir açıklamamız ''valla aşşası kurtarmıyor'' içeriğine sahip değildir. Bizler bu indirimin bu ürün için gerçekten agresif bir indirim olduğunu anlatmaya çalışmaktayız. Onun içindir ki ürün 100 adet stok ile sınırlandırılmıştır. Özel düzenlediğimiz bu kampanyalar hep tek bir ürün üzerinde olmakta ve aralıklarla tekrarlanmaktadır.

Doğal olarakta, ihtiyacı olmayan, ürünü beğenmeyen, fiyatını yüksek bulanlar almak zorunda da değildir.

Bu güne kadar yaptığımız bütün kampanyalarda verdiğimiz sözleri tuttuk ve inandırıcılığımızla ilgili forum üyelerinin sıkıntısı olduğunu düşünmüyoruz.

%30 indirimle satılmayan bir şey mi var ki piyasada baktığınızda..O zaman hepsini alalım mı tanıtım amaçlı ne dersiniz?

Giriş seviyesi bir ürün ve altı üstü 100 tanecik, millete kargo hesabı yaptırmaktansa karından kısarsın olur biter, bunu alacak adam öğrencidir zaten yeni evli çift değil.

Konu başlığında da kargo yada fiyat değil ürünün kendisi konuşulur, tanıtım dediğinizde odur.

Sürekliliği olmayan bir ürün için çok fazla ince hesap yapmışsınız haliyle bizide hesap kitap işlerine mecbur bırakıyorsunuz.

Eğer bu kampanyada agresifse sizi boş zamanlarınızda foruma bekliyoruz Agresif kampanya açıldığı dakika biter zaten ve konuşulan tek şey alıpta kullanmayacak varsa ben alabilirim mesajlarıdır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 18 Haziran 2014; 17:26:36 >

• Bence kargonun içinden süpriz bir hediye falan çıkabilir... Ne bileyim, kalem, takvim vs. gibi eşantiyon şeyler falan. Bir umut, fakirin ekmeği umut zaten
  • ben adorenin yerinde olsam burda agresif yazıp atıp tutan sonrada pm le kod isteyenlere kod vermem
    2-3 adet alacaklara hiç vermem, çok detaylı düşünülmüş bir kampanya,
    kendini savunan ve müşteriyi düşünen bir tarzı var kampanyanın
    bu itici konuşanlar yüzünden zaten adore bu kampanyalardan vazgeçecek gibi

1) diğer sitelerde kod ile avantajix ile sallamatik ile avea ile şu fiyata geliyor diyenler zaten burda barınmasın
    2) kargoyu bedava yap diyenler sadece kendi çıkarları için başkalarını zarara uğratanlar hiç barınmasın
    3) 3-5 farklı nick ile siteye üye olup bu tip kampanyalardan 3-5 defa faydalanmak isteyenler kaybolsun
    4) bu tip ürünleri sayıca bir şekilde edinip (madde3) sağa sola satma amacında olanlar yokolsun

adamlar sağa sola oraya buraya bolca reklam parası vermek yerine burda bizlere indirim yapıyor zaten buda bir reklamdır ama
    para dışarı gitmiyor sizlere bizlere indirim olarak yansıyor, takdir etmek yerine yerle bir etmeyi bir bırakın
    eleştirilir ama saçmalamanın ve yerin dibine geçirtecek sözler etmenin bir manası yok.

ürün değerlendirmesi : ebatları çarpıp hacmi bulun, diğer sitelerdeki farklı markaların hacimleri ile karşılaştırın
    raf sayısı ve kulp kalitesine dikkat edin bazıları metal boyalı plastik kulp kullanıyor (metalmiş izlenimi uyandırıyor)
    malzeme kalitesine dikkat edin daha ince suntalam kullanıyorlar vs vs.

bende adore marka sürgülü gardırop var 182 cm boy...... 94 cm genişlik .......... 56 cm derinlik
    çok memnunum. bende derinliği 55 cm den büyük olsun istedim kapıya sürtmemesi için 47 cm de yeterlidir hele ki çocuklar içinse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 19 Haziran 2014; 3:12:05 >

• daha önce sehpa kampanyasından aldığım sehpanın malzeme listesini ve miktarını çıkartıp bir hesap yapmıştım
    mlznin taba fiyatına bakıp kabaca hesap çıkarmıştım zararına idi kargo dahil olarak

hemen yermeyin , önce ölçüp biçip hesap yapın karşılaştırma yapacaksanız da aynı mlz ve kaliteye sahip olanlarla yapın
  • çekmecesi olaydı hemen alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre901

çekmecesi olaydı hemen alırdım

+1000

• Arkadaslar kodu isteyen arkadasa verebilirim. Kargo ucretsiz olsaydi almayi dusunuyordum ama bu sekilde biraz maliyetli oluyor.

Kampanya icin tesekkurler bi arada.
    Zigon sehpayi almistim bu arada ben onceki kampanyadan. Cok memnunuz.

• quote:

Arkadaslar kodu isteyen arkadasa verebilirim. Kargo ucretsiz olsaydi almayi dusunuyordum ama bu sekilde biraz maliyetli oluyor.

Kampanya icin tesekkurler bi arada.
    Zigon sehpayi almistim bu arada ben onceki kampanyadan. Cok memnunuz.

Sayın TheWazZ,
    İlginiz için biz teşekkür ederiz. Sehpanızı da güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre901

çekmecesi olaydı hemen alırdım

Aynen bende. Keşke çekmeceli olan versiyonu kampanyada olsaydı. Çok daha iyi olurdu.
    Saygılar.

https://www.adoremobilya.com/melodi-uc-kapakli-cekmeceli-gardirop?filter_name=melodi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 19 Haziran 2014; 9:49:32 >
  • M6003-KZB-1 Melodi Üç Kapılı Gardırop 199.90 TL yerine, sadece Forum üyelerine KDV DAHİL 99.90 TL
    Kargo fiyatı 24 TL dir. Toplam kargo dahil fiyatı 123,90 TLdir
    (Ürün ağırlığı: 59 Kg dır. Kargo bedeli anlaşmalı firmamızın indirimli fiyatıdır.)

Kampanya satışımız saat 12:00' da başlayacaktır.
    Kampanya satışının biteceği saat 15:00' dır.

Kodu kullanabilmek için alışveriş sırasında sepetinize eklemeniz gerekmektedir.

İyi alışverişler.
  • adoremobilya kullanıcısına yanıt
    N11den ürün ceki yollasaniz aslında daha iyi olurdu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.