Şimdi Ara

adoremobilya.com dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
7.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adoremobilya.com dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!!

Anketimize katıldınız ve M6003-KZB-1 Melodi Üç Kapılı Gardırobu seçtiniz.
    Biz de M6003-KZB-1 Melodi Üç Kapılı Gardırop için çok özel bir fırsat sunuyoruz.
    Melodi markalı ürünler, Adore Mobilya tarafından üretilen ekonomik seridir.

M6003-KZB-1 Melodi Üç Kapılı Gardırop 199.90 TL yerine, sadece Forum üyelerine KDV DAHİL 99.90 TL
    Kargo fiyatı 24 TL dir. Toplam kargo dahil fiyatı 123,90 TLdir
    (Ürün ağırlığı: 59 Kg dır. Kargo bedeli anlaşmalı firmamızın indirimli fiyatıdır.)

Bu ürün 2 yıl garanti belgesiyle, adınıza faturalı olarak sıfır ambalajında gönderilecektir.

Bu fırsattan yararlanmak için yapmanız gereken, kampanya başlatıldıktan sonra forumdan bize"indirim kodu" konulu özel mesaj göndermek. Özel mesaj dışındaki ve 16 Haziran 2014 Pazartesi 09:30 saatinden önce gelen talepler dikkate alınmayacaktır. Özel Mesaj atan ilk 300 kişiye indirim kodu gönderilecektir. 300 adet indirim kodu bittiğinde kod verilme işlemi durdurulacaktır.

İndirim için verilen kodlar sadece 19 Haziran 2014 Perşembe günü 12:00 ile 15:00 saatleri arasında kullanıma açılacaktır. Yukarıdaki saatler arasında dağıtılan 300 adet indirim kodundan sadece 100 adet kod kullanılabilecektir.100 adet ürün stoğu bittiğinde kod kullanımı kapatılacak ve kullanılmayan kodlar geçersiz olacaktır.

İndirimden yararlanmak için size verilen indirim kodunu sepetinizde kullanmanız gerekmektedir.

Ürün Ölçüleri: 95 x 172 x 47 cm ( Genişlik x Yükseklik x Derinlik)
    Ürün Rengi : Kiraz – Parlak Lake Beyazı
    Ürün Özellikleri:
    Kiraz ve lake parlaklığında beyaz renk uyumu
    Estetik kulplar
    Dayanıklı metal elbise askılığı
    2 adet dar raf
    Ergonomik kullanıma uygun ölçülerde tasarım
    Zemine zarar vermeyecek geniş ve estetik ayaklar

Kampanya ürününü daha detaylı incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
    https://www.adoremobilya.com/uc-kapili-gardirop?keyword=m6003

adoremobilya.com dan  yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!!

Kampanya koşulları:
    *Kampanyamız sadece DH Forum üyeleri için geçerlidir.
    *Her DH forum kullanıcısı sadece 1 adet indirimli ürün alabilecektir.
    *Kampanyamız 100 adet ürünle sınırlıdır.
    *Verilen kodlar tek kullanımlıktır ve sadece belirtilen tarih-saatte geçerlidir. (19 Haziran 2014 Perşembe Saat: 12:00-15:00)

* M6003-KZB-1 Melodi Üç Kapılı Gardırop kampanyası sitede geçerli olan diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
    *Siparişler 20 Haziran 2014 Cuma günü MNG Kargoya teslim edilecektir. Teslimat süresi, teslimat adresinin merkeze uzaklığına göre değişim gösterebilmektedir. Kargoda olabilecek gecikmelerden firmamız sorumlu değildir.

• kod istedik bakalım
  • fiyat beklediğimden yüksek geldi ama yine de düşünülebilir, bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: happyfarmer

kod istedik bakalım
    Easy Relax TV ve Dinlenme Koltuğu Kırmızı 100 TL yapında alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leronamso

fiyat beklediğimden yüksek geldi ama yine de düşünülebilir, bakalım.
    bu sefer olmamış gibi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r__kara -- 16 Haziran 2014; 9:36:40 >
  • quote:

fiyat beklediğimden yüksek geldi ama yine de düşünülebilir, bakalım.
    çalışma masası lazımdı ama olmadı.
    iyi satışlar ama bulmaca gibi kampanya yapmayın lütfen.

300 kod verecem de perşembe belli bi saatte bu 300 kodun 100 tanesini yararlandırıcam tarzı kampanyadan ziyade oyuna benziyor.

bunun yerine belli bir stoğu belli bir fiyattan satışa koysanız daha iyi olmaz mıydı?
  • Zaten foruma da herkes üye olamıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en popüler 20 forum sitesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

çalışma masası lazımdı ama olmadı.
    iyi satışlar ama bulmaca gibi kampanya yapmayın lütfen.

300 kod verecem de perşembe belli bi saatte bu 300 kodun 100 tanesini yararlandırıcam tarzı kampanyadan ziyade oyuna benziyor.

bunun yerine belli bir stoğu belli bir fiyattan satışa koysanız daha iyi olmaz mıydı?

Alıntıları Göster
    kod istedim fakat bu kampanya olmamiş gibi :( keşke zigon olsa yine veya çalişma masasi kodu isteyen varsa verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZemberekKuşu

kod istedim fakat bu kampanya olmamiş gibi :( keşke zigon olsa yine veya çalişma masasi kodu isteyen varsa verebilirim

Alıntıları Göster
    önceden yapılan tüm kampanyalarınızda kargo kdv dahil şeklindeydi.
    bende bunu kargo dahil 100 TL ye bekliyordum. kargo ödetmeniz pek iyi olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZemberekKuşu

Alıntıları Göster
    kargo dahil 99,90 olsaydı süper olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vixi1

kargo dahil 99,90 olsaydı süper olurdu

Alıntıları Göster
    test....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

test....

Alıntıları Göster
    arkadaş daha ne yapsın adamlar bu fiyata bu ürün daha ne istiyorsunuz? Bedava mı versinler? piyasadaki fiyatlara hiç bakmıyorsunuz sanırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcimilis

arkadaş daha ne yapsın adamlar bu fiyata bu ürün daha ne istiyorsunuz? Bedava mı versinler? piyasadaki fiyatlara hiç bakmıyorsunuz sanırım....

Alıntıları Göster
    Bu sefer olmamış.

Bu ürünün rakibi ürün Bunjee Üç Kapılı Gardırop avea koduyla hepsiburada.com da 140 liraya geliyor. Yani sadece 16 liracık bi fark var. Bizi bunun için mi ümitlendirdiniz sayın adore?

• quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

Bu sefer olmamış.

Bu ürünün rakibi ürün Bunjee Üç Kapılı Gardırop avea koduyla hepsiburada.com da 140 liraya geliyor. Yani sadece 16 liracık bi fark var. Bizi bunun için mi ümitlendirdiniz sayın adore?

Katılıyorum.
    Zigon kampanyası %70 indirimde satıldı.
    Bu ürün ise sadece %36 ya tekabül ediyor.
    En azından %50 olmasını isterdim.

• Kampanya için kod dağıtımımız devam etmektedir.İnternette yaşadığımız sıkıntı nedeniyle aksamalar olmaktadır.Bize başvuru sıranıza göre kodlarınızı vermeye devam edeceğiz.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • quote:

quote:

Bu sefer olmamış.

Katılıyorum.
    Zigon kampanyası %70 indirimde satıldı.
    Bu ürün ise sadece %36 ya tekabül ediyor.
    En azından %50 olmasını isterdim.

Alıntıları Göster
    Bende bu ürünü istedim ama kampanya yok gerçekten ortada.

• adoremobilya kullanıcısına yanıt
    Hocam burda ki yorumlara da bir yorumda bulunsanız nasıl olur.. kargo ücretsiz hale getirebilirseniz bomba olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

Kampanya için kod dağıtımımız devam etmektedir.İnternette yaşadığımız sıkıntı nedeniyle aksamalar olmaktadır.Bize başvuru sıranıza göre kodlarınızı vermeye devam edeceğiz.

Biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

Kampanya için kod dağıtımımız devam etmektedir.İnternette yaşadığımız sıkıntı nedeniyle aksamalar olmaktadır.Bize başvuru sıranıza göre kodlarınızı vermeye devam edeceğiz.

Biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz

Alıntıları Göster
    bende kod istedim ama fiyatta bir iyileştirme yapılmazsa kullanacağımı zannetmiyorum

zaten size sinirliyim, vlt-270 koltuğunuzun daha 1 sene oldu amortisörü bozuldu

edit: buradaki yorumlara olumsuz da olsa bir cevap verilmemesi de ayrı bir mevzu

geç gelen edit: zaten kampanya 100 kişiyle sınırlıymış. indirim falan olmaz, bu fiyata atlayan 100 tane insan evladı bulabilirler. kampanya yapmış olmak için kampanya yapılmış.

üstelik dolabın yüksekliğide 172 cm imiş, yeni fark ettim. iyi bir özellik, dolabın üstünü silerken zorlanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lok'tar ogar -- 16 Haziran 2014; 16:32:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

test....

Alıntıları Göster
    müşteri hizmetleri satış sonrası ilgisi alakası çok iyi bir firma ama bu firmadada diğer yerli firmalarda olduğu gibi ince işçiliği çok kötü 2 tane bilgisayar sehpası aldım adoreden iki üründe parçalarda bir sürü defo vardı boya dökülmesimi istersiniz ezik çizik hatta o dökülen yerleri boyamışlar beyaz boyayla anlamayan biri olur alır diye böyle ürün çıkarcaksanız hiç yapmayın daha iyi bir bilgisayar sehpası düşünün demonte olarak gelmiş 15 parça diyelim toplamda en az 15 defo var aradığınızda yenisini verelim veya ücret iadesi yapalım diyorlar sorun yokta nasıl mal yapıyorsunuz anlamak mümkün değil ikeadan onlarca parça mobilya aldım hiçbirinde nokta hata yok kutudan çıkartıyorsun hepsi jelatinli parmak izi bile yok, ayrıca adoreye birinci sehpanın değişiminde özellikle belirttim göndereceğiniz yeni ürünü kontrol edinde yollayın diye verilen cevap siz merak etmeyin özür dileriz gereken hassasiyet gösterilicektir neyse 15 günde anca gelir zaten bir bakarsınız ilk gelen sehpadan daha defolu sonuç yerli markalardan kesinlikle bir şey almayın heryeri hatayla dolu ürünler üretiyorlar alın ikeadan jilet gibi mal yapıyor.. öyle kutuyu vakumlamakla olmuyor bu işler fabrikadan ilk önce düzgün mal üretinde kutuya koyun çizik dökük vuruk ezik ürünleriniz hep

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.