Şimdi Ara

adoremobilya.com dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
7.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim ürün sebepsiz yere kargolanmamıs.sitede kargoya verildi yazıyordu meğer sistem otomatik
    olarak yapıyormuş.müşteri hizmetleri ile görüşüp hallettik yarın kargoya verilecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happyfarmer -- 24 Haziran 2014; 16:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 Numaralı Parça Taşıma Sırasında Patlamış. Kırılan Parçanın Fotoğrafını Ekledim. Bu Parçayı Değiştirebilir Miyiz?
     adoremobilya.com dan  yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokayGundogan

7 Numaralı Parça Taşıma Sırasında Patlamış. Kırılan Parçanın Fotoğrafını Ekledim. Bu Parçayı Değiştirebilir Miyiz?

Sayın GokayGundogan,
    Aşağıda göndermiş olduğum linkten formu eksiksiz olarak doldurursanız parça temini ile yardımcı olacaktır. Özel mesaj yoluyla iletişim bilgilerinizi ulaştırabilirseniz biz de konunun takibini yaparız.
    İyi günler
    https://www.adoremobilya.com/index.php?route=information/customerservice

• quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

7 Numaralı Parça Taşıma Sırasında Patlamış. Kırılan Parçanın Fotoğrafını Ekledim. Bu Parçayı Değiştirebilir Miyiz?

Sayın GokayGundogan,
    Aşağıda göndermiş olduğum linkten formu eksiksiz olarak doldurursanız parça temini ile yardımcı olacaktır. Özel mesaj yoluyla iletişim bilgilerinizi ulaştırabilirseniz biz de konunun takibini yaparız.
    İyi günler
    https://www.adoremobilya.com/index.php?route=information/customerservice

Özel mesaj gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerhac -- 24 Haziran 2014; 17:22:41 >

• quote:

şu fotoğrafı görünce şahsım olarak düşüncem iyiki kaçırmışım fırsatı , bahsim sunta malzeme ve fiyat ederliği neyse

• Kargo teslimiyle ilgili benzer bir sorunu ben yaşadım. Daireye çıkarılmayan kargo ile ilgili sitenizden form doldurdum. İlgilenirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirtect

Kargo teslimiyle ilgili benzer bir sorunu ben yaşadım. Daireye çıkarılmayan kargo ile ilgili sitenizden form doldurdum. İlgilenirseniz sevinirim.

Sayın dirtect,
    İsminizi ve iletişim bilgilerinizi özel mesaj yoluyla verebilirseniz takibini yapabiliriz.
    Teşekkürler
  • Ben de bir koltuk kampanyası bekliyorum sizden bu aralar, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.