Şimdi Ara

adoremobilya.com dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
7.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün adresime kadar gelip beni telefondan arayarak kapınıza çıkartamam gelin aşağıya alın diyen MNGKargo'dan ürünü teslim almadım.
    MNGKargo'yu şikayet için aradığımda sadece dosya vs yukarı çıkarıyoruz ağır paketleri yukarı çıkartmıyoruz Paketi aldığınız yeri arayın diyorlar.
    Adore Mobilya'yı aradığımda kapınıza kadar getirmek zorundalar bizim anlaşmamız böyle diyorlar.
    Yani anlayacağınız topu birbirlerine atıyorlar.
  • Bildigin bit yavrusu bu kargocular ne demek yukari cikartamiyoruz. Ozman dosya parasi al kargodan bizde gelip assadan alalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apartman giriş kapısını kastetmis olmasinlar

• quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

Bildigin bit yavrusu bu kargocular ne demek yukari cikartamiyoruz. Ozman dosya parasi al kargodan bizde gelip assadan alalim

Zamanında Hepsiburada'dan aldığım Adore bilgisayar masasında da aynı durum oluşmuştu. Kargocular genel olarak sadece bina mahaline bırakmakla yükümlüler.

Eğer Adore'nin özel bir anlaşması varsa firma yetkilisi burada açıklama yapsın.
  • Beyaz yatak odasi onerisi istiyorum, konu sahibinden.,

• sağolsunlar benim dolabı çıkarmıslar daireye kadar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokayGundogan

Bugün adresime kadar gelip beni telefondan arayarak kapınıza çıkartamam gelin aşağıya alın diyen MNGKargo'dan ürünü teslim almadım.
    MNGKargo'yu şikayet için aradığımda sadece dosya vs yukarı çıkarıyoruz ağır paketleri yukarı çıkartmıyoruz Paketi aldığınız yeri arayın diyorlar.
    Adore Mobilya'yı aradığımda kapınıza kadar getirmek zorundalar bizim anlaşmamız böyle diyorlar.

Sayın GokayGundogan,
    Müşteri hizmetleri departmanımızın belirtmiş olduğu gibi MNG Kargo ile anlaşmamız kapıya teslimdir.Sıkıntı tamamen MNG kargonun çalışanlarından kaynaklıdır.Yaşadığınız bu sıkıntı ilgili departmana iletilmiştir.Müşteri hizmetleri departmanımız mail yoluyla başvuruda bulunursanız MNG Kargoya iletilecektir.
    Teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

Bildigin bit yavrusu bu kargocular ne demek yukari cikartamiyoruz. Ozman dosya parasi al kargodan bizde gelip assadan alalim

Zamanında Hepsiburada'dan aldığım Adore bilgisayar masasında da aynı durum oluşmuştu. Kargocular genel olarak sadece bina mahaline bırakmakla yükümlüler.

Eğer Adore'nin özel bir anlaşması varsa firma yetkilisi burada açıklama yapsın.

MNG Kargo ile anlaşmamız kapıya teslim şeklindedir ve maalesef yaşadığınız sorun MNG kargo çalışanlarından kaynaklanmaktadır. Bu konuda MNG kargoya gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.
    Teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

quote:

Orijinalden alıntı: GokayGundogan

Bugün adresime kadar gelip beni telefondan arayarak kapınıza çıkartamam gelin aşağıya alın diyen MNGKargo'dan ürünü teslim almadım.

Sayın GokayGundogan,
    Müşteri hizmetleri departmanımızın belirtmiş olduğu gibi MNG Kargo ile anlaşmamız kapıya teslimdir.Sıkıntı tamamen MNG kargonun çalışanlarından kaynaklıdır.Yaşadığınız bu sıkıntı ilgili departmana iletilmiştir.Müşteri hizmetleri departmanımız mail yoluyla başvuruda bulunursanız MNG Kargoya iletilecektir.
    Teşekkür ederiz.

Biraz önce kapıma kadar getirdi MNGKargo geçte olsa teslim aldım. Teşekkürler.

• bugün kurdum iş görür fakat kaliteli bir yanı yok. sağlamlığına güvenemedim açıkçası. MNG kargo da birkaç parçanın boyasını soymuş ürünü taşırken. uğraşmak istemedim beyaz boyayla aynı yeri boyadım, orjinali gibi oldu. şimdi nereyi boyadığımı arasam bulamam o derece :)
  • Ürünü bugün kurdum problemsiz. Kurulum çok kolay oldu diyebilirim. Ürün fiyatını fazlasıyla hakediyor.
    Adore mobilyaya ve bu fırsatı sunan kişilere çok teşekkür ediyorum. Yeni kampanyalarını dört gözle bekliyorum.
  • anneme alacaktım unuttum fırsatı başlığı görünce aklıma geldi
  • Bende herşeyi düzgün yaptım sağdaki kapı 1 cm fazla; kapanmıyor tüm ayarlamaları yapınca 1 cm kalıyor delirmek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dn@n

Bende herşeyi düzgün yaptım sağdaki kapı 1 cm fazla; kapanmıyor tüm ayarlamaları yapınca 1 cm kalıyor delirmek üzereyim

hocam yer yamuktur. farklı köşelerden ayağını hafif kaldırıp deneme yanılma yöntemiyle neresinin yamuk olduğunu öğrenip, o ayağın altına kağıt vs bişeyler sıkıştırabilirsiniz. o fazlalık 1cm bana da oldu :)
  • Alttan üstte kadar düz bir şekilde fazlalık var
    bu işten anlayan bir abi var onu çağıracam evde olsam fotoğrafı atardım
    soldaki iki kapının arasındakş boşluğu ayarlarla oymayarak ayarlayabiliyorum ama sağdaki kapı ayarı en düzeltmişiyle yaptığımda 1 cm
    tabi dediğiniz gibi anlayan biri baktığında çözer
  • quote:

Alttan üstte kadar düz bir şekilde fazlalık var
    soldaki iki kapının arasındakş boşluğu ayarlarla oymayarak ayarlayabiliyorum ama sağdaki kapı ayarı en düzeltmişiyle yaptığımda 1 cm

quote:

Alttan üstte kadar düz bir şekilde fazlalık var

Sayın @dn@n,
    444 6 237 numaralı telefonumuzdan müşteri hizmetleri departmanımıza başvurabilirseniz kurulum konusunda size yardımcı olabilirler.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hmnrk

Ürünü bugün kurdum problemsiz. Kurulum çok kolay oldu diyebilirim. Ürün fiyatını fazlasıyla hakediyor.
    Adore mobilyaya ve bu fırsatı sunan kişilere çok teşekkür ediyorum. Yeni kampanyalarını dört gözle bekliyorum.

İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leronamso

bugün kurdum iş görür fakat kaliteli bir yanı yok. sağlamlığına güvenemedim açıkçası. MNG kargo da birkaç parçanın boyasını soymuş ürünü taşırken. uğraşmak istemedim beyaz boyayla aynı yeri boyadım, orjinali gibi oldu. şimdi nereyi boyadığımı arasam bulamam o derece :)

Sayın leronamso,
    Öncelikle iyi günlerde kullanın. Maalesef kargodaki özensiz taşımalar nedeniyle bu tip hasarlar olabilmekte. Üründeki hasarın fotoğrafıyla bize başvurabilirdiniz. Garanti dahilindeki bu tip durumlarda kesinlikle hasarlı parçaların yerine yeni parça gönderimi yapmaktayız. Ürünümüzün sağlamlığına güvenebilirsiniz, Kampanya açıklamasında belirtmiş olduğumuz gibi Melodi ürünleri Adore Mobilya tarafından üretilen ekonomik seridir ve 2 yıl garantilidir.
    İlginize teşekkür ederiz.

• Tüh kaçırmışız . Bir sıcak fırsatlar müdavimi olarak kod alamamayı kendime yakıştıramadım . Bir sonraki işe yaramaz ve ihtiyacım olmayan ürünü dört gözle bekliyorum . Ne olduğu, hangi kalitede olduğu falan fark etmez, %50 indirim olsun yeter. Bir de kod olsun tabii .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.