Şimdi Ara

adoremobilya.com dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
7.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quarell

Aldık memnun kalacağımı düşünüyorum. Tam ihtiyacım olan zamanda kampanyaya girdi.Teşekkürler ve çok ilgili bir müşteri hizmetleri var şüpheniz olmasın

Sayın Quarell,
    Biz teşekkür ederiz.
    Güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurrr182

Sipariş açtım, daha sonra sanırım alışveriş sonlanmadan sistemden ayrıldım. Tekrar aynı kodu kullanabilir miyim acaba?

Bu gardırobu almak isterim mutlaka, en son aldığım converse ayakkabıdan daha uygun fiyata gardırop alıyoruz.. şaka gibi ...

Teşekkürler adore

Sayın onurrr182,
    Alışverişiniz sonlanmadığı için kodunuzu bu gün saat 15:00' a kadar kullanabilirsiniz eğer stok tükenmezse.
    İlginize teşekkür ederiz.
  • Bende aldım. Tam oğluma dolap ararken çıktı kampanya. Teşekkürler.
  • quote:

Aldık memnun kalacağımı düşünüyorum. Tam ihtiyacım olan zamanda kampanyaya girdi.Teşekkürler ve çok ilgili bir müşteri hizmetleri var şüpheniz olmasın

Aynen ya bi kaç aydır araştırıyordum tam ihtiyacım vardı %3 te havale indirimi 118 liraya geldi
  • bence kesinlikle çalışma masası olmalı sonraki kampanya çünkü talepler o yönde, sonra yönetici koltugu olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dn@n

quote:

Aynen ya bi kaç aydır araştırıyordum tam ihtiyacım vardı %3 te havale indirimi 118 liraya geldi

Biz teşekkür ederiz, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

bence kesinlikle çalışma masası olmalı sonraki kampanya çünkü talepler o yönde, sonra yönetici koltugu olabilir

Talepleriniz dikkate alınacaktır.
    Teşekkürler
  • M6003-KZB-1 Melodi Üç Kapılı Gardırop 199.90 TL yerine, sadece Forum üyelerine KDV DAHİL 99.90 TL
    Kargo fiyatı 24 TL dir. Toplam kargo dahil fiyatı 123,90 TLdir
    (Ürün ağırlığı: 59 Kg dır. Kargo bedeli anlaşmalı firmamızın indirimli fiyatıdır.)

Kampanyamız sona ermiştir. Ürünleriniz yarın MNG Kargoya teslim edilecektir.
    İlginize ve katılımınıza teşekkür eder, iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
  • Güzel bir kampanya idi bence. 120 TL'ye bu boyutlarda gardırop hiç görmedim. Fazlalıkları atarız artık içine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

bence kesinlikle çalışma masası olmalı sonraki kampanya çünkü talepler o yönde, sonra yönetici koltugu olabilir

Benim talebim o yönde deseniz daha doğru olur zira oylama bittiğinde 126 oyla kazanan oydan sonra 121 oyla zigon vardı, çalışma masası ise 92 oydaydı
  • easytv relax koltugunu satsaydınız keske o fiyata...Antalya realde 100 e bile satıldı olmucak fiyat deil aslında ama yinede tesekkur ederim
  • melodi 4 kapılı gardopta da ındırım yapabılseler keske
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

easytv relax koltugunu satsaydınız keske o fiyata...Antalya realde 100 e bile satıldı olmucak fiyat deil aslında ama yinede tesekkur ederim

Daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi forum üyelerinden gelen talepler daha sonraki kampanyalar için değerlendirilmektedir.
    İlginize teşekkürler
  • Eylül ayının ortasında üniversiteler açıldığında öğrenciler,eve çıkanlar için masa,döner koltuk kampanyaları mantıklı olur.
  • Dışarıda telden alırım dedim, ödeme sayfasında hiç bi yerde kodu girecek yer bulamadım. Yalan oldu benim için kampanya :(

Edit: Şimdi pcden bakınca gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria35 -- 19 Haziran 2014; 20:50:51 >
  • Gelmiş eve kargo. Akşamüstü eve gidince kurulum yapacağım :D
  • taşınma durumum var gibi,bu ürünü geldikten sonra açmasak da yeni geçeceğim evde açıp kursam,eğer içerisinde kırık parça varsa onu da o zaman değiştirme için size başvurup değiştirebilir miyim?
  • happyfarmer H kullanıcısına yanıt
    Sayın happyfarmer,
    Ürünün kutusunu istediginiz zaman açabilirsiniz.Üründe bizden kaynaklı bir sorun varsa kesinlikle tarafımızdan giderilir.Kurulum esnasında olan hasarlar için ise müşteri hizmetleri departmanımıza başvuru yapmanız gerekmektedir.
    Güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Forum Üyeleri,
    Kampanyamız 19 Haziran 2014 saat 15:00 itibari ile sona ermiştir.Lütfen kod talebinde bulunmayınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoremobilya

Değerli Forum Üyeleri,
    Kampanyamız 19 Haziran 2014 saat 15:00 itibari ile sona ermiştir.Lütfen kod talebinde bulunmayınız.

Bir de çalışma masası için kampanya yaparsanız çok iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.