Şimdi Ara

adoremobilya.com dan yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
7.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlginize teşekkür eder iyi alışverişler dileriz.
  • tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarchistDeist -- 19 Haziran 2014; 12:03:35 >
  • Aldık bakalım, ürün gelince yorumları paylaşırım
  • BİR TANE ALDIK BAKALIM....İNŞALLAH GÜZEL BİŞEY ÇIKARDA KULLANIRIM...TEŞEKKÜRLER ADOREMOBİLYA
  • adoremobilya kullanıcısına yanıt
    yeni kampanya ve anket ne zaman yapılacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

yeni kampanya ve anket ne zaman yapılacak ?

Yeni kampanyalarımız olacaktır fakat şimdiden tarih veremiyoruz. Forum üyelerinden gelen talepler doğrultusunda karar verilecektir.
    İlginiz için teşekkür ederiz.
  • siparişi geçtik bakalım kargo bedava olarak seçildi ürün 124 lira olarak fiyat belirlenmiş bu da gözümüzden kaçmadı
  • Aldım 1 tane :-)
  • Kullanmak isteyip kodu olamayan kullanbilir.

Değerli DH Forum Kullanıcısı,
    Markamıza ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Kampanya kodunuz aşağıdadır.
    İyi alışverişler dileriz.

KAMPANYA KODU: X080D
  • Ben de aldım 1 adet. 5 çekmeceli şifonyer bekliyoruz bir sonraki kampanyada.. :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişimizi verdik bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: osiosborn

Kullanmak isteyip kodu olamayan kullanbilir.

Değerli DH Forum Kullanıcısı,
    Markamıza ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Kampanya kodunuz aşağıdadır.
    İyi alışverişler dileriz.

KAMPANYA KODU: X080D

Bu kodla alışveriş yapılmıştır ve tüm kodlar tek kullanımlık olduğu için bu kodla tekrar alışveriş yapılamayacaktır.
  • daha önce 40 tlye zigon sehpa almıştım bu seferde 120 tlye tek kişi için gayet iyi bir gardrop aldım teşekkürler adore,ayrıca eleştiren arkadaşlar lütfen eleştirirken insafsız olmayın.kampanya size uygun değilse almazsınız olur biter.
  • Daha önceden aldığım sürgülü kapaklı bir gardrop vardı. Model numarası SWD-22. Kapaklarının oturtulduğu üst kısımdaki metal bölüm taşınırken hasar gördü ama bu siparişimin yanında o parçanın da gönderilmesi mümkün müdür acaba? Parçanın bedelini banka havalesi ile ayrıca ödeyebilirim. Teşekkürler.
     adoremobilya.com dan  yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uem787 -- 19 Haziran 2014; 12:53:14 >

• Aldık memnun kalacağımı düşünüyorum. Tam ihtiyacım olan zamanda kampanyaya girdi.Teşekkürler ve çok ilgili bir müşteri hizmetleri var şüpheniz olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: uem787

Daha önceden aldığım sürgülü kapaklı bir gardrop vardı. Model numarası SWD-22. Kapaklarının oturtulduğu üst kısımdaki metal bölüm taşınırken hasar gördü ama bu siparişimin yanında o parçanın da gönderilmesi mümkün müdür acaba? Parçanın bedelini banka havalesi ile ayrıca ödeyebilirim. Teşekkürler.
     adoremobilya.com dan  yine sadece DH Forum üyelerine süper fırsat!!!

Sayın uem787,
    Almış olduğunuz ürün yarın kargoya verilecektir. Fakat hasarlı parça ile ilgilenen müşteri hizmetleri departmanımızdır ve prosedür farklıdır. Hasarlı parça için adoremobilya.com' dan gönderdiğim linki tıklayarak form doldurmanız https://www.adoremobilya.com/index.php?route=information/customerservice ya da 444 6 237 numaralı telefondan bize telefonla başvurmanız gerekmektedir.
    İlginize teşekkürler

• teşekkürler ben de bir tane aldım
    kampanyaların devamını muhakkak bekliyoruz.mümkünse kitaplık veya şifonyer bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happyfarmer -- 19 Haziran 2014; 14:09:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: happyfarmer

teşekkürler ben de bir tane aldım
    kampanyaların devamını muhakkak bekliyoruz.mümkünse kitaplık veya şifonyer bekliyoruz

Sayın happyfarmer,
    Talepleriniz dikkate alınmaktadır. İyi günlerde kullanın.
  • Sipariş açtım, daha sonra sanırım alışveriş sonlanmadan sistemden ayrıldım. Tekrar aynı kodu kullanabilir miyim acaba?

Bu gardırobu almak isterim mutlaka, en son aldığım converse ayakkabıdan daha uygun fiyata gardırop alıyoruz.. şaka gibi ...

Teşekkürler adore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurrr182 -- 19 Haziran 2014; 14:14:52 >
  • kod istemekteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.