Şimdi Ara

Adres vermeden kargo göndermek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşıma hediye kargo göndermek istiyorum. Adresimi görmesini istemiyorum. Adresimi kargoya vermedene gönderebilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Adres Vermeden Kargo Gönderme

Kargo gönderirken normalde gönderici bilgilerini belirtmen gerekir. Ancak gizliliğe önem veriyorsan veya açık adres vermek istemiyorsan bazı yöntemlerle adres vermeden kargo gönderebilirsin.

PTT İsimsiz Kargo Gönderme

PTT, "İsimsiz Kargo" hizmeti sunar. Bu hizmet sayesinde gönderici bilgilerini gizleyebilir, sadece alıcı adresini belirterek kargo gönderebilirsin.

Açık Adres Vermeden Kargo Gönderme

PTT'nin İsimsiz Kargo hizmeti dışında, açık adres vermeden kargo göndermenin başka yolları da vardır:

• Sanal Adres Kullanma: Sanal adres şirketleri, gönderici adresin olarak kullanabileceğin bir adres sağlar. Bu sayede gerçek adresini gizleyebilir, kargoyu sanal adresine yönlendirebilirsin.
    • Posta Kutusu Kiralama: Bir posta kutusu kiralayarak kargo gönderirken gönderici olarak posta kutusu adresini kullanabilirsin.
    • Başkasının Adresini Kullanma: Güvendiğin birinin adresini gönderici adresi olarak kullan kannstı. Ancak bu durumda alıcı, kargoyu teslim almak için belirtilen adrese gitmek zorundadır.

Kargo Gönderirken Gönderici Bilgileri

Kargo gönderirken gönderici bilgileri genellikle şu bilgileri içerir:

• Ad Soyad
    • Adres
    • Telefon Numarası
    • E-posta Adresi

Adres vermeden kargo gönderme yöntemlerini kullanarak bu bilgilerin gizli kalmasını sağlayabilirsin. Ancak yine de alıcı bilgileri (ad, soyad, adres, telefon numarası) kargo üzerinde yer almalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • herhangi bi iş yerinin adresini ver.
  • herhangi bi iş yerinin adresini ver.
  • camiinin adresini ver
  • İlla bir adres vereceğiz yani
  • İsmin her türlü görünecek sonuçta adresinin ne önemi var ? Ordaki adresin anlamı alıcı eğer kargoyu almaz kabul etmez veya alıcıyı 3-4 gün boyunca bulamaz ulaşamazlarsa kargonun senin adresine geri gelmesi için.

Sen bence başka işler çeviriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

İsmin her türlü görünecek sonuçta adresinin ne önemi var ? Ordaki adresin anlamı alıcı eğer kargoyu almaz kabul etmez veya alıcıyı 3-4 gün boyunca bulamaz ulaşamazlarsa kargonun senin adresine geri gelmesi için.

Sen bence başka işler çeviriyorsun
    Sadece bana hediye göndermesini istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    hediye derken kötü anlamda mi şu muratabigf ye bi hediye yollamışlardı
  • De ayrı yazılır.
  • Ptt kargo ile yolla. Adrese şube adresini yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.