Şimdi Ara

Adsl Adil Kotası Kaldırılsın /arttırılsın imza kampanyası (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
9
Favori
11.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu imza kampanyasını yeni görüyorum neden imza atamıyorum la. benim kota 2 günde doluyor lanet şeyi kaldırsınlar yav
  • Bu kampanyanın devam ettirilmesi şart.Ayın 25 günü bu yavaş internet gerçekten çekilmiyor.
  • arttırılsın olayı mantıklı kalkması nufusa ve tr deki altyapıya gore imkansız...
  • Bu arada diğer kampanyada dilkeçeyi vericeklermiş akk olmadan forumda öyle yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Arkadaşlar,
    Emre isimli arkadaşımızla kampanyamız paralel gitmekte farkettiyseniz imza sayılarımız aynıdır. Adil kullanım kotası gerçekten can sıkan bir durum hangi amaca hizmet ederse etsin böyle birşeye ihtiyacımız yok alt yapı gayet yeterli. Herşey olabilecek şekilde ancak bu kampanyanın karşısında ciddi anlamda muhattap bulamıyorum. Kampanyaya ciddi şekilde yardımcı olucak destekleyecek arkadaşlar varsa kampanya benim kampanyam değil bizim kampanyamız herşeyi paylaşamaya hazırım bu arada ban yeme olayı hakkında bir bir bilgiye sahip değilim. Forumuda bu ara hiç takip edemiyorum. Ama daha çok ses getiren bir çalışma yapmalıyız. Her türlü iletişim bilgisi paylaşabilirim.
  • Eski konuya yazık oldu gerçekten. Çok ümitliydim ama umudumu kaybettim ben. İktidar kavgasına kurban oldu konu kitlendi gitti. Yine de ufak bir umudum var ama TTnet gibi tekelci ve işe yaramayan bir kurum olduğu sürece işimiz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Eski konuya yazık oldu gerçekten. Çok ümitliydim ama umudumu kaybettim ben. İktidar kavgasına kurban oldu konu kitlendi gitti. Yine de ufak bir umudum var ama TTnet gibi tekelci ve işe yaramayan bir kurum olduğu sürece işimiz zor.

Eski konuyu devredemiyor musunuz ? Gitti güzelim konu
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Çarşamba günü Emre kardeşimiz dilekçe vermeye gidicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Eski konuya yazık oldu gerçekten. Çok ümitliydim ama umudumu kaybettim ben. İktidar kavgasına kurban oldu konu kitlendi gitti. Yine de ufak bir umudum var ama TTnet gibi tekelci ve işe yaramayan bir kurum olduğu sürece işimiz zor.

Eski konuyu devredemiyor musunuz ? Gitti güzelim konu

ben emekliyim :d Yöneticilere pm atın birşeyler yaparlar belki. Sıfırdan başlamak zor çünkü eski konu iyiydi. Bu dağılmadan sonra da toprlanılmaz benden söylemesi. Lodos gibi esti geçti işte bir fırtına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan

Merhabalar Arkadaşlar,
    Emre isimli arkadaşımızla kampanyamız paralel gitmekte farkettiyseniz imza sayılarımız aynıdır. Adil kullanım kotası gerçekten can sıkan bir durum hangi amaca hizmet ederse etsin böyle birşeye ihtiyacımız yok alt yapı gayet yeterli. Herşey olabilecek şekilde ancak bu kampanyanın karşısında ciddi anlamda muhattap bulamıyorum. Kampanyaya ciddi şekilde yardımcı olucak destekleyecek arkadaşlar varsa kampanya benim kampanyam değil bizim kampanyamız herşeyi paylaşamaya hazırım bu arada ban yeme olayı hakkında bir bir bilgiye sahip değilim. Forumuda bu ara hiç takip edemiyorum. Ama daha çok ses getiren bir çalışma yapmalıyız. Her türlü iletişim bilgisi paylaşabilirim.

Benim anlamadğım şu sizin kampanyanız gözükmüyor nasıl oluyor

• Son durum ne emre kardeş verdi mi dilekçeyi gökhan bey?

• quote:

Orijinalden alıntı: meraklıoyuncu

Son durum ne emre kardeş verdi mi dilekçeyi gökhan bey?

Yok ya o çocuk milleti oyalıyor. Yoksa change.org elemanıyla görüşmüşte bekleyin daha fazla imza toplayın vs demiş. Bir şey çıkmaz ben umudu kestim.
  • Emre'nin kampanyası ile burada ki paralel. Fakat benimde o çocuğa güvenim kalmadı artık. Milleti oyalıyor. Başlarda bu işten bişey kazanmaya çalışmadığını içten yaptığını düşünsem de bu düşüncem değişti. Geçen gün formuna girdim bu arkadaşın, işi büyütmüş eleman. Birçok bölüm açmış, radyo falan filan açanlar vardı. Boş işlerle uğraşacaklarına adam akıllı birine kampanyayı devir etselerdi çok daha yararlı olurdu. 2 gün önce ''dilekçe zamanı'' hüloo dedi, ne oldu ne bitti açıklama yok. Arkadaş kendi formunda istediği gibi at koşturabiliyor anladığım kadarıyla. Kısaca benimde güvenim kalmadı artık hem Emre'ye hemde diğer imza kampanyalarına. Böyle insanlar olduğu sürece daha çoook seviliriz firmalar tarafından. Tek başıma Superonline, BTK vs uğraştım ama adamların dediği şey şu '' AKK'siz paketlerimiz var, her ay 99₺ verene''.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Temmuz 2015; 21:07:08 >

• Gökhan bey afedersiniz ama yürüttüğünüz kampanya ile ilgili arada bizi de haberdar etme gibi bir şansınız yok mu? Sizi biraz bilinçli görmüştüm fakat umudum git gide azalmakta...

• Kardeşim diğer Emre denilen çocuğun kampanyasına imza atmıştım meğerse reşit bile değilmiş böyle işlere kalkışmış sonra dan yamuk yapmıştı. Şuan durum ne bilmiyorum

Linkini verdiğin imza kampanyasına imza atamadım nedeni nedir?
  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    Emre ile gökhan beyin kampanyaları birleştirilmiş yani kampanyanın iki sahibi var ama ortada bi şey yok.

• Dilekçe Lazım dilekçe.Bunu ünide her hoca söylüyor.Şikayetim mi var sözlü değil yazılı olarak iletceksin
    50 bin dilekçe verilse borumu bir Şeyler yapılır.devlet bu olaya bir el atmalı artık.3 mbps download 0.75 upload nedir Allah aşkına 23 mbps fiber alıyorsun 2 tane oyun indiriyorsun Hız 3 e Düşüyor.akk olayı tamamen kalkmalı 23 mbps verme 15 ver akk Olmasın.veya akk sınırını 1 terabayt yap 75 gb nedirla şaka gibi resmen bir oyun olmuş 30 gb sene olmuş 2015 akk aşınca 480p izliyoruz videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Temmuz 2015; 4:09:28 >
  • eee 150.000+ imzalı konu kitlenmişti devam ediyor mu kampanya bari? Bir gelişme var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: crash95

eee 150.000+ imzalı konu kitlenmişti devam ediyor mu kampanya bari? Bir gelişme var mı?

Yaklaşık 200.000 imza oldu. TİB'e teslim edilicek.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.