Şimdi Ara

ADSL Bağlı ama tıkanıyor ? Ne ola ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gün önce eve ADSL aldım.. Siemens 5200 modem var.
    Bağlantıda sorun yok, şakır şakır giriyor, ama tıkanmalar oluyor. Mesela bir türlü norton update yapamadım. Bir yere gelip tıkanınca error veriyo. ADSL hız testi sayfası takılıp kalıyor. Uzun sayfalara bağlantı yetmiyor.
    Teknik servis (modemi aldığım yer) hatta parazit vardır dedi.. ADSL desteği aradım, 22 DB gürültü var önemli değil dedi..
    Nedir arkadaşlar bu durum? Sayfa takılınca misal f5 yapınca geliyor tekrar ama bu tıkanma çok can sıkıcı..

• Arkadaşlar bi el atın şuna yaw :(
  • bence makinen de spy var bende de aynı çşey vardı format atmak zorunda kaldım ama düzeldi en sonunda
  • Arkadaşlar şu aralar Türk Telekom'da genel bir çalışma var. Bu yüzden hemen tüm Türkiye'de sorun yaşamanız normal. Aldığım bilgilere göre birsüre daha bunu çekeceğiz. Ancak daha sonra yeni sistemlerle gayet iyi ve sorunsuz sonuçlar alacağız. Bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: forum123

Arkadaşlar şu aralar Türk Telekom'da genel bir çalışma var. Bu yüzden hemen tüm Türkiye'de sorun yaşamanız normal. Aldığım bilgilere göre birsüre daha bunu çekeceğiz. Ancak daha sonra yeni sistemlerle gayet iyi ve sorunsuz sonuçlar alacağız. Bilginize...
  • telekom sağolsun çok çalışıyor hergün bi sorun var ya kablo kopar ya datacenter çöker her ne himetse bu şeyler sırf türkiyede olur
  • telekom böyle tekel olmaya devam ettikçe farketmez nasıl olsa. umarım en kısa zamanda çaresini bulurlar. ancak belki sorun senin bilgisayarda da olabiilr. adsl bağlantı bant genişliğini tıkayan ve senden habersiz internete çıkan bir spyware veya bir programcık olabilir. genel bir temzilik yapmanı öneririm.
  • bu işide anlamam !
    pc internete giremiyorsa hemen su cevap veriliyor:::: SPY var.!

ya kardeşim ben ddaha 4 gun oldu formatladım bende sorun yaşıyorum spy nasıl gircek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.