slm arkadaşlar.internet bağlantımı kullanmadığım halde sürekli ve çok hızlı olarak modemin lan ışığı yanıyor.biri bana yardımcı olabilirmi
trojan veya virüs olabilir ama teknik bir sorun da olabilir tabi net limiter gibi bir programla kontrol et eğer virüs yada trojan gibi birşey varsa taratırsın silersin teknik bir sorun varsa. mesela bilgisayarına manuel ip atanmışsa yada ağ maskesi eşleşmiyorsa vs. bu gibi durumlardan olabileceğini düşünüyorum
Modemin bilgisayarla haberleşmesi gayet doğal hiçbirşey yapmasan bile haberleşir korkacak bişey yok gibi ara ara modemle bağlantı kurması normal
quote:
Orjinalden alıntı: guguk
Modemin bilgisayarla haberleşmesi gayet doğal hiçbirşey yapmasan bile haberleşir korkacak bişey yok gibi ara ara modemle bağlantı kurması normal
Ben hiç kullanmazken ışık hiç yanıp sönmüyor
Bence şöyle bir durum olabilir, eğer download programını kapatıyorsun ve sen kapattığını sanıyorsun, bazen exe tam kapanmaz ve sen download'u bitirirsin ama senden habire upload yaparlar. Buda olabilir.
msn de kamera açıksa bile buda downloaddur.karşı tarafın kamera açıksa sana bir downnload olcak ve o ışık yanıp söncektir.bunlarada dikkat et.sadece bir tahmin edim dedim.
quote:
Orjinalden alıntı: yazılımcı online
quote:
Bence şöyle bir durum olabilir, eğer download programını kapatıyorsun ve sen kapattığını sanıyorsun, bazen exe tam kapanmaz ve sen download'u bitirirsin ama senden habire upload yaparlar. Buda olabilir.
Ee seninki yanmiyor diye kimseninki yanmasınmı bırak yanmak isteyen yansın bide el sallamıs
sağ olun arkadaşlar ama benim sorunum ne donanımsal nede teknik tamamen benim dışımda internet kullanımı var anladığım kadarıyla.çünki modemden telefon kablosunu çıkarınca herşey normale dönüyor.yada inetrnet bağlantısını kesince.net limiteri kurdum fakat birşey değişmedi.birde kota bilgilerime bakıyorum daha şimdiden 1 gb olmuş ben bunu yapmadım bana yardımcı olun
o ışığın yanması senin b.sayarla alakalı zatn durup dururken demi gidiyo eminmisin.hani kamera fln dedim ama.hiçbirsayfa açık değil herley kapalı ama net var.o zamanda gidiyo mu veri.
Netlimiterda giden gelen veri varmı? windows update kapalımı eğer değilse oda yapar
arkadaşlar acayiip birşey bu yaa tamı tamına 4 kez format attım bilgisayara dördündede farklı işletim sistemleri kurdum.ilk başta ok fakat ne oluyorsa dakka bir gol bir misali hemen acayip birşekilde hem hızlı hemde hiç bitmeyen biçimde yanıp sönüyor.adsl destek aradım sürekli oyalıyorlar.yaa birde işin download kısmı var ben yapmadım ki o kadar downloadı.bütün güncellemeler kapalı herşey off yani sizin anlayacağınız.off ya off.
başvuru'dan beri şifreni değiştirmedi isen,önce kota bilgilerinden sonra modem ayarlarından şifreni değiştirmelisin,download'ın anormal biçimde yükseliyorsa,başkası bağlantıyı kullanıyor olabilir...
onuda denedim fakat hiçbir değişiklik yok.
telekom'un peşinde koşmaktan başka çaren yok gibi görünüyor,1 gb,ne kadar süre içinde oluştu ?...
quote:
Orjinalden alıntı: BeAr
quote:
Orjinalden alıntı: yazılımcı online
quote:
Ee seninki yanmiyor diye kimseninki yanmasınmı bırak yanmak isteyen yansın bide el sallamıs
Sende sopa sallamışsın
Kızacağını bilseydim mesaj atmazdım yaw. Demek istediğim şu anda hiç birşey yapmıyorum ve ışık sabit duyor hiç yanıp sönme yok. Sizin PC de bir anaormallik var ozaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme