sizde de bu sorun var mı acaba dila up hızından bile düşük şu an benimki
Bursadayım öyle bir problem yok
denememissen 1 hard reset at modeme
düzeldi galiba ama bi daha aynı sorunu yaparsa hard reset denerim
öle tüm yurtta kolay kolay çökmez korkma ;böyle bir sorun olursa bilinki ya sizin pc den yada bağlı olduğunuz santralden kaynaklanır... büyük ihtimal modeme reset atınca düzelir, yok düzelmiyosa cache de sorun çıkıyo bazen ondan olabilir...
Tam olarak çökmedi ama nedense yaklaşık 1 haftadır yurtdışı çıkışları(m)da yavaşlama var. Yerel sitelere son derece hızlı ulaşırken yurtdışı bağlantılarında gözle görülür bir yavaşlama var...Bunu ben de anlayamıyorum...
Herhangi bir bakım duyurusu yapılmış mıydı arkadaşlar??
valla bende farkindayim bir tutukluk var ama pinglerde hafif bozulmalar dllerde kucuk capta dususler ama cok bariz 1 sey yok
bende iyi 256 ile 28 30 arası down yapıyorum yer ist maltepe 195.175.37.25 8080 deneyin bakalım fark ediyormu bende baya farkediyor sonucu yazın bakalım
izmir bağlantı berbat...
2 gündür internette sorun var fatihte oturuyorum sorun mu var acaba? sitelere falan girilmiyor :(
quote:
Orjinalden alıntı: rap1boy9
2 gündür internette sorun var fatihte oturuyorum sorun mu var acaba? sitelere falan girilmiyor :(
Ben de Çapa'dayım. Evet bu aralar sorunlu.
evet bazen sorun devam ediyor
bahçelievler Sorunlu ,arkadaşım mecdiyeköyde orası da sorunlu adsl gidip geliyor, wide area act yok ... kısa zamanda düzelir inşallah ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme