bugün adslde bi problem mi var arkadaşlar.benim hızım berbat durumda.iyi bir modemle 56k kullanıcılarına döndüm.istanbul güneşliden bağlanıyorum,genel bir problem mi var yoksa benim bağlantıda mı bi sorun var.
sadece bugünmü valla şanslısın
Bende istanbuldan ama bir problem yok şimdilik.
quote:
Orijinalden alıntı: magic1
sadece bugünmü valla şanslısın
Dns lerini değiştirerek sonuca tekrar bakabilirsin
ilk defa bukadar dibe vurdu,daha önce bağlanamama problemi oluyordu,ama 1 saat 2 saat sonra geliyordu yine bağlantı,bu sefer sürünüyorum resmen,ulen türk telekom serverların çöke emi
quote:
Orijinalden alıntı: baRbaRos
ilk defa bukadar dibe vurdu,daha önce bağlanamama problemi oluyordu,ama 1 saat 2 saat sonra geliyordu yine bağlantı,bu sefer sürünüyorum resmen,ulen türk telekom serverların çöke emi
Alıntıları Göster
resimden gördüğüm kadarı ile hız testi yaparken birçok program açık durumda bunlar hızınızı etkiler....kapatıp öyle birde deneyin isterseneiz bende gayet normal çıktı...
quote:
Orijinalden alıntı: baba_thief
resimden gördüğüm kadarı ile hız testi yaparken birçok program açık durumda bunlar hızınızı etkiler....kapatıp öyle birde deneyin isterseneiz bende gayet normal çıktı...
Alıntıları Göster
daha önce o programlarla ulaştığım hızıma ulaşamıyo-dum diyorum çünkü arkadaşın verdiği dnslerden birkaçını denedim,200 leri gördüm çokşükür
daha önce o programlarla ulaştığım hızıma ulaşamıyo-dum diyorum çünkü arkadaşın verdiği dnslerden birkaçını denedim,200 leri gördüm çokşükür
Alıntıları Göster
OsmanAtabey kardeş DNS'ler için teşekkürler,sitene şöle bi baktım faydalı bir site..
quote:
Orijinalden alıntı: baRbaRos
OsmanAtabey kardeş DNS'ler için teşekkürler,sitene şöle bi baktım faydalı bir site..
Alıntıları Göster
Rica ederim Arada bir böyle değişik ayarlarla oynaman gerekebiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanAtabey
Rica ederim Arada bir böyle değişik ayarlarla oynaman gerekebiliyor
Alıntıları Göster
benımde bugun baglantı berbat otesı. acaba dns lerden mıdır ? ve zoom nun dns ayarlarına baktım hıc dns ayarlı degıl,,,
quote:
Orijinalden alıntı: RSS_02
benımde bugun baglantı berbat otesı. acaba dns lerden mıdır ? ve zoom nun dns ayarlarına baktım hıc dns ayarlı degıl,,,
Alıntıları Göster
evt ya marmara bolgesi bole galiba.....
quote:
Orijinalden alıntı: ozy`drk
Alıntıları Göster
Bende de rezalet ilk defa bukdr kötü oluyo acayip sinirlendim bukdr olur. Daha önce ne sorun olursa olsun isterse çoğu web sayfası açılmasın, speedtest sayfası hemen açardı ve 27 nin altına inmezdi! şimdi o bile açılmazken test sonucunu hiç alamıyor. şerefsiz herifler ya.
quote:
Alıntıları Göster
walla ben aldığımdan beri zoom modemi kendisi buluo dns leri hiç sorun yaşamadım üsküdardayım
quote:
Orijinalden alıntı: jxoch
walla ben aldığımdan beri zoom modemi kendisi buluo dns leri hiç sorun yaşamadım üsküdardayım
Alıntıları Göster
215 cıktı test te gene ii benimki biraz.cafeler daha da azdır 256 kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: jxoch
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jxoch
belirli ip üzerinde olanlar yaşıyo bu durumu.....
quote:
quote:
Alıntıları Göster
valla bende sorunluyum adsl eden kablo net düşünüyorum artık
Benim bağlantı bir ara 10 dakika da bir gidip geliyordu. Bugün toplam 10-15 kere gidip gelmiştir herhalde ankara
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Dns ayarlarını modem ayar sayfası yerine Bilgisayarınızdan değiştirmeyi deneyin. Bilgisayarım / Ağ Bağlantılarım / Ağ Bağlantılarını görüntüle / Kullandığınız Yerel Ağ bağlantısını sağ tıklayıp Özellikler / Pencere içindeki "İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) tıklayın.Açılan pencerede Sabit Ip adresi aldıktan sonra Alt bölümdeki "Aşağıdaki Dns sunucu adresleri kullan" seçeneğini seçerek DNS leri değiştirebilirsiniz.
quote:
Dns ayarlarını modem ayar sayfası yerine Bilgisayarınızdan değiştirmeyi deneyin. Bilgisayarım / Ağ Bağlantılarım / Ağ Bağlantılarını görüntüle / Kullandığınız Yerel Ağ bağlantısını sağ tıklayıp Özellikler / Pencere içindeki "İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) tıklayın.Açılan pencerede Sabit Ip adresi aldıktan sonra Alt bölümdeki "Aşağıdaki Dns sunucu adresleri kullan" seçeneğini seçerek DNS leri değiştirebilirsiniz.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: OsmanAtabey
olmazsa oyle yapıcaz....daha ayrıntılı bilgi verirmisn DNS neye gore değiştiricen?
quote:
Dns lerini değiştirerek sonuca tekrar bakabilirsin