Şimdi Ara

ADSL DE BUYUK ACIK ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahım Yarabbim Var Böyle Bir Açık Neden Konu Açıyorsun ? Amacın Telekomu Uyandırmakmı ?
  • ADSL kota sayfasına nekadar inanıyorsunuz da orayı kaynak gösteriyorsunuz. En son baktığımda, downloadlar, upload. uploadlar, download olarak görünüyordu. 800mb download, 2,5 gb upload görünüyordu. Hem ben du-meter kullanıyorum, ttnin kota sayfasıyla hiç birbirini tutmuyo.!
  • faturan neye göre geliyor uymuyorda merak etme ayrıca sitello kardeş açık var derken önce faturan geldimi yani hiç fatura yatırdınmı bi resmini çekte buraya koysan bizde inanalım bi tane fatura istiyorum yoksa bu topic silinsin...
    sitello sizinkiler izmire geldilermi slm söyle
  • Uyandırın siz telekomu harbi gül gibi geçinip gidiyoruz =)
  • bizim faturalara yansıtırlar olur biter şeyini şey ettiğiminin şeyinin şeyi vergisi olaraktan
  • peki bisey soracam komsumun 256k baglantida kullandigi sifreyi alsam ben 512k kotali hat icin o sifreyi kullandigimda hizimda düsme olur mu?

ayrica bence de telekom armut deil

• beyler teknik bir acıklama getiremem yok port baglı yok degıl ama kusura bakmayın bu sıfre olayı tras olay dırek hatla ılgılı bısey soyle acıklayayım ben adsl yı ılk actırdıgımda hız sacma sapan bıseydı 600 lu bısey ve devamlı sorun oluyo sonra onu duzelttıler ve guzelce 256 mı kullanmaya basladım sonra format cektım ve xp yı bıdaha kurdum xp kurulurken bıldıgınız gıbı bılgısayarınız ınternete baglımı degılmı dıye tarıyo taradı ve baglı oldugunu soyledı nese ondan sonra ben nete gırdım ne modem tanıtılmıstı nede modeme sıfre gırmıstım ama ınternete gırıyodum merak ettım download yaptım dc++ dan 3 gun download yaptım ve her zaman kı gıbı 23-27 arası bı hızım oldu sımdı soruyorum sıfre bıle yazmadan ınternete gırdıgıme gore olayın hatla ılgısı var mı yok mu allah askına cevaplayın sıfre olayı yaaaaalaaaaan kotalı arkadaslar aldanıp yuklenmeyın sonra uzulursunuz saygılar... artı yuh ki ne yuh boyle ufak seylerle telekomu kazıklıyacagınızı sanıyosunuz ya gercekten komıksınız sırketın ne calısma prosedurunu bılıyosunuz ne calısanlarının nerden mezun oldugunu vasfını konusuyosunuz adamları dırek aptal yaptınız hadı calısanlar aptal dedık bu telekom mudurlerının hıc mı oglu kızı yopk sızın kadar aklı calısan hey yavruuum heyy...

• quote:

Orjinalden alıntı: kukuleta

Uyandırın siz telekomu harbi gül gibi geçinip gidiyoruz =)

abiler bencede bu olayı fazla deşmeyelim bu bizim avantajımızadır. bende kotalı olmama rağmen işyerimdeki kotasız şifreyi kULLANIyorum BUNU TELEKOM YETKİLİLERİDE ONAYLIYOR. ZATEN BU HAKKIMZDIR BEN KENDİ ŞİFREMİ BAŞKA YERDE KULLANABİLMELİYİM. VE BİZİM BURDA bikaç öğretmende okulun şifresiyle akşamları kotasız bağlanıyor..

• üstteki abi sakın sen routerli modemden bağlanıyo olmayasın onlara bi kere girdinmi bidaha şifre girmeye gerek yok biliyosun...
  • haa arkadaşlar birde bahsettiğimiz limit olayı portla veya hatla matla alakalı değil kota kullanıcı şifresinden belirleniyor eğer aksi şekilde olsaydı adslkota diye bi ön izleme sitesi olmazdı kullanıcı adımızı heryerden girip kotamızı kontrol edemezdik ve böyle bir sitenin gereği de olmazdı.

• öncelikle sevgili telkomumuzu niye uyandırdığınızı merak ediyorum.. noldu yani yer çekimini mi keşfettik...

öncelikle aşağıda yazdıklarımın hepsinin denenerek elde edildğini belirteyim..

1- sınırsız şifreyle girince sizin kotanızdan düşmüyor.. (en azından şimdilik)
    2- sizin portunuz hangi band genişliğine ayarlıysa o hızla bağlanyosunuz(1024 şifresiyle 256 lık bi hattan ancak 256 kbit bağlanabilirsiniz)
    3- telekom her an fikrini ve zikrini değiştirebilir (bu kurumla edindiğim tecrübelrimden faydalanarak tahmin ediyorum - hatta geriye dönük fatura kesebilirler braz daha azim yaparlarsa - )
  • yakında anlarlar ve çözerler bu işi
  • kotalıda ne kadar download yaparsan yap max. gelecek fatura 60 YTL veya bu civarda birşey zaten. yani öyle çok yüksek faturalar gelmez korkmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

peki bisey soracam komsumun 256k baglantida kullandigi sifreyi alsam ben 512k kotali hat icin o sifreyi kullandigimda hizimda düsme olur mu?

Telekom Armut Değil Düşünüyorsan Bence Sen Armutsun Bilip Bilmeden Konuşma

• quote:

Orjinalden alıntı: sitello

orelet misin the rullet misin git ogren oyle gel.sen kumla oynarken biz bu işleri yapıyorduk.

neyle uğraşıyordun..çoluk çocuk ile konuşuyorum...açığın ne olduğunu bilmeyen insanlar ile konuşuyorum.. en büyük cehalet bu aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRouLette -- 11 Mart 2005, 11:48:53 >
  • Dj_Gençkan
    Yüzbaşı

dogru soylemıs katılıyorum abimize

karde s 56 kmodem de oyleydı amma kotay girmesi için onun kendı hattından da gırmesı lazım bence ole ,

ben oyle derım hiç ötmeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

quote:

peki bisey soracam komsumun 256k baglantida kullandigi sifreyi alsam ben 512k kotali hat icin o sifreyi kullandigimda hizimda düsme olur mu?

Armut olabilirim ama en az sende benim kadar armutsun oradaki BENCE sozune dikkat etmedin sanirim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

quote:

Armut olabilirim ama en az sende benim kadar armutsun oradaki BENCE sozune dikkat etmedin sanirim

Bilip Bilmeden Denemeden Etmeden KONUŞMA

• Sen Hangi Konuda Telekomu Armut Değil dedin ? Kotalı @ Kotasız İşine mi?
  • ya beyler kendinize gelin en ufak şeyde tartışma çıkartıyonuz.saygılı olun yaw birbirinize.ne yani adam bağlanıosa bağlanıyodur.ölüm kalım meselesi haline getirmeye gerek yok ki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.