Şimdi Ara

ADSL DE BUYUK ACIK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN 2 AYDIR ADSL NİN 2 AYDIR KOTALI KULLANICISIYIM.FAKAT 1 AYDIR DENIYORUM.KOTASIZ SIFRESIYLE BAGLANIYORUM VE BENİM KOTAMDAN DUSMUYOR.YANİ DEMEK İSTEDİGİM SU KOTALI ADSL KULLANAN ARKADASLAR DİKKAT!!!SİZ FARKINA VARMADAN HER AN 3 GB TI ASABILIRSINIZ

• yanlışın war bence çok yüklenme downloada faturan gelince şaşırabilirsin.çünkü kotalı kotasız olayı sana açtıkları portla ilgili direk olarak telini bağlıolar o porta eskiden dial up bağlantıdaki gibi değil yani.şifreni yaz superonlineden bağlan misali.bende ikitane bağlantı war biri 1024 biri 256 ama 1024 ün şifresi ile ewden bağlanamıorum.adamlar port ayarlarını senin abonelik bağlattığın telefona göre yapıolar.deiğim gibi kotamdan düşmüyo dersen ve downloadta yüklenirsen yüklü bi fatura gelebilir.hele tt ni kota servisinden bakıosan ne kadar indirdiğine hiç güvenme çünkü adamların sitesinde sorun war bildiğim kadarı ile
  • bu açık olarak nitelendirilemez ama ciddi bir tehlike
  • yoo bizzat download metter kullandım subat ayı 2gb tı.ama kota sayfasında 980 mb gozukuyodu.bu arada arkadasım heralde yanlıs kaynaklardan bilgi edinmissin.hic bi zaman telefonu porta baglamazlar.adamların sistemi sadece kullanıcılara bir sifre veriliyor.ve direkt bu sifreyi giren şu porttan baglansın mantıgıyyla calısılıyo.ve aynı telekom müdürlügüne baglı olan herkes birbirinin sifresiyle girebiler.aynı zaman da hem de baska kullanıcı aynı sıfreyle aynı anda girebiliyo.bizzat denedim.oluyor.istiyosanız denemesi bedava
  • tekrar soyluyorum.kotalılar dikkatt
  • açık falan ne olduğunu öğrende lütfen karşıma bu sorunun cevabını o zaman ver
  • bende denemeiştim başka birinin şifresiyle bağlanabildim.. Ama farklı hızlar için hız artışı olur mu bilemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitello

BEN 2 AYDIR ADSL NİN 2 AYDIR KOTALI KULLANICISIYIM.FAKAT 1 AYDIR DENIYORUM.KOTASIZ SIFRESIYLE BAGLANIYORUM VE BENİM KOTAMDAN DUSMUYOR.YANİ DEMEK İSTEDİGİM SU KOTALI ADSL KULLANAN ARKADASLAR DİKKAT!!!SİZ FARKINA VARMADAN HER AN 3 GB TI ASABILIRSINIZ

Hoca haklısın mesala komşunun şifresini kendi modemine yaz nete baglanıyosun........
  • türk telekom = cehalet :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitello

yoo bizzat download metter kullandım subat ayı 2gb tı.ama kota sayfasında 980 mb gozukuyodu.bu arada arkadasım heralde yanlıs kaynaklardan bilgi edinmissin.hic bi zaman telefonu porta baglamazlar.adamların sistemi sadece kullanıcılara bir sifre veriliyor.ve direkt bu sifreyi giren şu porttan baglansın mantıgıyyla calısılıyo.ve aynı telekom müdürlügüne baglı olan herkes birbirinin sifresiyle girebiler.aynı zaman da hem de baska kullanıcı aynı sıfreyle aynı anda girebiliyo.bizzat denedim.oluyor.istiyosanız denemesi bedava

haklısın ozaman ne diyeyim.unutmayınki biz çaklsak tt bizden bi milyon kat çakal bunu unutma.ben denedim iki kullanıcı şifrem war ama olmuyo neyse.azcık dolşırsan forumda olmadınına dair bilgiler edinirsin.

• orelet misin the rullet misin git ogren oyle gel.sen kumla oynarken biz bu işleri yapıyorduk.
  • ne işle meşguluz acaba merak ettim ayrıca bu kota olayının bu hatta verilen bi öz. olması gerktiğini düşünüyorum
  • kimin şifresiyle girersen gir senin kotandan düşer. telekomun sitesine rakamlar geç yansıyor boşuna heveslenme
  • walla beni hiç etkilemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: falling

kimin şifresiyle girersen gir senin kotandan düşer. telekomun sitesine rakamlar geç yansıyor boşuna heveslenme

ben denedim vede burda yazdım daha önce , kotasız şifresi bul neti sömür diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 10 Mart 2005, 3:00:04 >
  • eğer şu anki sayfanın haline güveniyorsanız ki bozuk hala 0 yazıyor bendede geçmiş olsun diyim yüklenen varsa
    telekom cahil ama bu kadar değil merak etmeyin.....
    sitello sen bağlantını bağlatalı 2 ay olabiliri ama büyük kısımını izmir dışında geçirdin fazla sallıyorsun gelip bu forumda biraz rütbeye saygı göster
  • vallaha bizde fremrelay baglantı var 2002 agustos ayı faturasını faturalamamış telekom faturaladı parasını aldı yani bu adamalar salak deil alırlar vallaha hemde mislii misli
  • olmuyo.adamların kendi tabiri ile telefon numarasını portun üstüne yazıolar.bu yazdıkları şey senin hızınıda içerio.neyse ben uyarımı yaptım.isteyen inanır inanmaz ama sınırsız şifresi ile bağlandım diye çoşmayın dl ye yüklenmeyin diorum tekrar sora fatura zamanı üzülürsünüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

olmuyo.adamların kendi tabiri ile telefon numarasını portun üstüne yazıolar.bu yazdıkları şey senin hızınıda içerio.neyse ben uyarımı yaptım.isteyen inanır inanmaz ama sınırsız şifresi ile bağlandım diye çoşmayın dl ye yüklenmeyin diorum tekrar sora fatura zamanı üzülürsünüz.

bencede telekom bu kadarda armutluk yapmaz hertürlü faturadan koyar o parayı
  • YÜKLÜ BİR FATURA GELİRSE HİÇ ŞAŞIRMA...
    TELEKOMU NE SANIYORSUNUZ Kİ! MAHALLE BAKKALI MI!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.