Şimdi Ara

ADSL DE BUYUK ACIK ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravunos

beyler teknik bir acıklama getiremem yok port baglı yok degıl ama kusura bakmayın bu sıfre olayı tras olay dırek hatla ılgılı bısey soyle acıklayayım ben adsl yı ılk actırdıgımda hız sacma sapan bıseydı 600 lu bısey ve devamlı sorun oluyo sonra onu duzelttıler ve guzelce 256 mı kullanmaya basladım sonra format cektım ve xp yı bıdaha kurdum xp kurulurken bıldıgınız gıbı bılgısayarınız ınternete baglımı degılmı dıye tarıyo taradı ve baglı oldugunu soyledı nese ondan sonra ben nete gırdım ne modem tanıtılmıstı nede modeme sıfre gırmıstım ama ınternete gırıyodum merak ettım download yaptım dc++ dan 3 gun download yaptım ve her zaman kı gıbı 23-27 arası bı hızım oldu sımdı soruyorum sıfre bıle yazmadan ınternete gırdıgıme gore olayın hatla ılgısı var mı yok mu allah askına cevaplayın sıfre olayı yaaaaalaaaaan kotalı arkadaslar aldanıp yuklenmeyın sonra uzulursunuz saygılar... artı yuh ki ne yuh boyle ufak seylerle telekomu kazıklıyacagınızı sanıyosunuz ya gercekten komıksınız sırketın ne calısma prosedurunu bılıyosunuz ne calısanlarının nerden mezun oldugunu vasfını konusuyosunuz adamları dırek aptal yaptınız hadı calısanlar aptal dedık bu telekom mudurlerının hıc mı oglu kızı yopk sızın kadar aklı calısan hey yavruuum heyy...

Senin yaptıın o modem ayarları flashdiske kaydedilio harddiske diil. İstersen at harddiski gene de nete bağlanırsın yeni harddiskle bişi farketmez.Ordan bi sonuç çıkaramazsın sonuçta o bilgiler - şifre ve diğerleri - saklanıo bilgisayarda bi şekilde.O ayarları sen yapıp saklıosun sonuçta.Senin bağlantının o ayarlarla uyuşup uyuşmadığını anlayamazsın format atınca çalışmasından.

• quote:

Orjinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

evet bağlanılıyor ama ödettircekler her girene telefon yani bağlandıgımız tel belli

selam
    bu konuyu daha önce ilk sen açmıştın ''herşeyi bilen adam'' bende bu konuda bayagı ispatlarda bulundum ama kimse inanmadı..
    dediğim o ki bir başkasının passw. kullanıbilirsiniz hiç bir şey olmaz merak etmeyin ben hala kullanıyorum 4 ay oldu korkmayın sizden kota gitmez hangi şifreyle bağlanıyorsanız ondan gider kotalar ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_takur

quote:

evet bağlanılıyor ama ödettircekler her girene telefon yani bağlandıgımız tel belli

selam
    bu konuyu daha önce ilk sen açmıştın ''herşeyi bilen adam'' bende bu konuda bayagı ispatlarda bulundum ama kimse inanmadı..
    dediğim o ki bir başkasının passw. kullanıbilirsiniz hiç bir şey olmaz merak etmeyin ben hala kullanıyorum 4 ay oldu korkmayın sizden kota gitmez hangi şifreyle bağlanıyorsanız ondan gider kotalar ..

saol ya içimi rahatlattın walllla
    rahat rahat dosya çekebilirim artık.........

• quote:

Orjinalden alıntı: m@D_Dræm

quote:

quote:

selam

Bence artık biraz daha dikkatli ol çünkü bazı kendini bilmezler olayı telekoma mail çekmek suretiyle deşifre etmişler, sanırım bundan sonra telekom gereken önlemi alır... Yazıklar olsun size...

• Dediğiniz olabilir ama eğer kullandığınız sınırsız adsl size ait değilse ve adam şüphelenirse anında sizi tespit edebilirler. İzinizi kaybettireceğinizi sanmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedstar_16

quote:

Orjinalden alıntı: m@D_Dræm

quote:

quote:

selam

Bence artık biraz daha dikkatli ol çünkü bazı kendini bilmezler olayı telekoma mail çekmek suretiyle deşifre etmişler, sanırım bundan sonra telekom gereken önlemi alır... Yazıklar olsun size...

yaw kardeşim sizde telekomu iyice awanak yaptınız sanki bilmiyorlar bu şekilde bağlanıldığını adamlar dünkü çocukyaa

• şu speedstar_16 kendiniz bilmez diyen dostum dikkatli konuş aklını alırım ben bir kotalı kullanıcı olarak kendi haklarımı arıyorum teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttk

YAPTIĞINIZ NEDİR, NEDEN HİÇ BEKLEMEDİĞİNİZ BİR SONUÇLA KARŞILAŞABİLİRSİNİZ

Burada yazılanlara bakıp bir deneme yaptım, işyerinde sürekli açık durması gereken iki adsl hat var, evde de var, o sayede deneme yapma imkânım oldu, hatların hepsi de kotasız işyerindeki makinaya uzaktan bağlantı ile bağlanıp durumuna bakabiliyorum.

İşyerindeki modemin bağlantısını kesmeye üşendim biraz da, bakalım ne olacak diye bağlantısını kesmeden evdeki modeme işyerindekinin kullanıcı adı ve parolasını girdim ve bağlantı kurmayı denemedim.

Bilin bakalım ne oldu ? modem Ip alıyor bir türlü bağlanamıyordu. Bu arada karşı taraftaki modem de hattı kaybediyor iyi mi ? Bu durumun başka birisinin bizim kullanıcı adı ve parolamızı kullanmasından olduğunu öğrenmiş oldum. Daha önce (yaklaşık bir hafta önce) böyle bir durum sebebi ile 2 gün hattımızı kullanamadığımızı söyleyeyim.
    Telekom'u arayıp durumu bildirdim. Ayrıca kolayca tahmin edilebilen "iki baş harf+ tel il kodu+telefon no", parola "telefon no" tipindeki hattımızın parolasını değiştirttim.

Yakında bu tip bağlantı kaybına uğrayanlar sebep olan kişiyi savcılık yoluyla aratmaya başlarlarsa, telekom'un hangi adsl hatların kendisine ait olmayan kullanıcı adı ve parolasını kullandığını seve seve tesbit edeceğinden eminim. Kendi evinde o anda kapalı olan hattının kullanıcı adı+parolasını kullananlar bir yana, işyerlerinin tabelalarından kullanıcı adlarını tahmin edip bu haltı edenlerin başı belâda haberiniz olsun.

Ayrıca, kotasız hat isteyenler ödesinler ücretini, millet toptan hırsız mı olmaya başladı ne, şu hâle bak !

[font="Arial"]

Kardeş bu telekom savunuyorsun ama ne yaptı senin için daha ADSL Hizmetini bile verimiyo dogru dürüst 99 da vardı adsl daha 2004 YILINDA l çogaldı ...Ayrıca 49 milyonluk olan sınırsız degilmi adı üstünde 24 SAAT baglan adam bunun parasını zaten veriyor..yani işten baglansa ne evden baglansa ne TELEKOMUN BİZLERİ SÖMÜRDÜ YETER ARTIK

forumlara yazmıştı Bir kullanıcı türkçede telekomun karşılıgı kazık diye aynen katılıyorum.......

SAYGILAR....

• bana ne kadar uzak bi konu...
    kota falan ne demek onlar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aybil

quote:

YAPTIĞINIZ NEDİR, NEDEN HİÇ BEKLEMEDİĞİNİZ BİR SONUÇLA KARŞILAŞABİLİRSİNİZ

Burada yazılanlara bakıp bir deneme yaptım, işyerinde sürekli açık durması gereken iki adsl hat var, evde de var, o sayede deneme yapma imkânım oldu, hatların hepsi de kotasız işyerindeki makinaya uzaktan bağlantı ile bağlanıp durumuna bakabiliyorum.

İşyerindeki modemin bağlantısını kesmeye üşendim biraz da, bakalım ne olacak diye bağlantısını kesmeden evdeki modeme işyerindekinin kullanıcı adı ve parolasını girdim ve bağlantı kurmayı denemedim.

Bilin bakalım ne oldu ? modem Ip alıyor bir türlü bağlanamıyordu. Bu arada karşı taraftaki modem de hattı kaybediyor iyi mi ? Bu durumun başka birisinin bizim kullanıcı adı ve parolamızı kullanmasından olduğunu öğrenmiş oldum. Daha önce (yaklaşık bir hafta önce) böyle bir durum sebebi ile 2 gün hattımızı kullanamadığımızı söyleyeyim.
    Telekom'u arayıp durumu bildirdim. Ayrıca kolayca tahmin edilebilen "iki baş harf+ tel il kodu+telefon no", parola "telefon no" tipindeki hattımızın parolasını değiştirttim.

Yakında bu tip bağlantı kaybına uğrayanlar sebep olan kişiyi savcılık yoluyla aratmaya başlarlarsa, telekom'un hangi adsl hatların kendisine ait olmayan kullanıcı adı ve parolasını kullandığını seve seve tesbit edeceğinden eminim. Kendi evinde o anda kapalı olan hattının kullanıcı adı+parolasını kullananlar bir yana, işyerlerinin tabelalarından kullanıcı adlarını tahmin edip bu haltı edenlerin başı belâda haberiniz olsun.

Ayrıca, kotasız hat isteyenler ödesinler ücretini, millet toptan hırsız mı olmaya başladı ne, şu hâle bak !

[font="Arial"]

Kardeş bu telekom savunuyorsun ama ne yaptı senin için daha ADSL Hizmetini bile verimiyo dogru dürüst 99 da vardı adsl daha 2004 YILINDA l çogaldı ...Ayrıca 49 milyonluk olan sınırsız degilmi adı üstünde 24 SAAT baglan adam bunun parasını zaten veriyor..yani işten baglansa ne evden baglansa ne TELEKOMUN BİZLERİ SÖMÜRDÜ YETER ARTIK

forumlara yazmıştı Bir kullanıcı türkçede telekomun karşılıgı kazık diye aynen katılıyorum.......

SAYGILAR....

Saçmalıyorsun. Telekom ile hiç suçu olmayan kullanıcıların ne alakası var. Ne yani 1024 bağlantı vermedi diye milleti mi dolandıralım?

• quote:

SAYGILAR....

Ne Telekomu savunması neden bahsediyorsunuz ?
    Sizin okuduğunuzu anlama sıkıntınız mı var ?
    Biz parasını ödediğimiz kotasız hattımızı bir account hırsızı yüzünden kullanamadık, durumu mesajda yazdım. Yapanlar da ister ayağını denk alır isterse almaz, canları yanınca istedikleri kadar bağırsınlar.

Ayrıca anladığım kadarı ile kotalı adsl kullanıcısı bir arkadaşın başına da aynı durum gelmiş ve Telekom'a da mail'i o sebeple atmış.

Birisi kalkıp diyor sen telekomu savunuyorsun, ötekisi kalkıp diyor Telekomu uyandırmayın, diğeri diyor "kendiniz bilmezler telekom'a mail atmış"

1. Bağlantısında account hırsızlığı yüzünden (veya başka bir sebeple) problem olan kişi ilgili yerle görüşür durumun düzeltilmesi için uğraşır, bir daha olmaması için gerekenin yapılmasını ister, bundan kime ne ??

2. Daha hızlı ulaşabileceğime inansam telefon açıp durumu bildirmek yerine Telekom'a mail atardım.

3. Telekom'u aradığımda öğrendiğim, TELEKOM DURUMUN ZATEN FARKINDA, aslında söylememek lazım ama, dostça bir uyarı olarak bunu da buraya yazdık.

4. Yavuz hırsız evsahibini bastırır misalinde olduğu gibi saçmalamalara tahammül beklemeyin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttk -- 14 Mart 2005, 0:33:13 >

• quote:

quote:

SAYGILAR....

Ne Telekomu savunması neden bahsediyorsunuz ?
    Sizin okuduğunuzu anlama sıkıntınız mı var ?
    Biz parasını ödediğimiz kotasız hattımızı bir account hırsızı yüzünden kullanamadık, durumu mesajda yazdım. Yapanlar da ister ayağını denk alır isterse almaz, canları yanınca istedikleri kadar bağırsınlar.

Ayrıca anladığım kadarı ile kotalı adsl kullanıcısı bir arkadaşın başına da aynı durum gelmiş ve Telekom'a da mail'i o sebeple atmış.

Birisi kalkıp diyor sen telekomu savunuyorsun, ötekisi kalkıp diyor Telekomu uyandırmayın, diğeri diyor "kendiniz bilmezler telekom'a mail atmış"

1. Bağlantısında account hırsızlığı yüzünden (veya başka bir sebeple) problem olan kişi ilgili yerle görüşür durumun düzeltilmesi için uğraşır, bir daha olmaması için gerekenin yapılmasını ister, bundan kime ne ??

2. Daha hızlı ulaşabileceğime inansam telefon açıp durumu bildirmek yerine Telekom'a mail atardım.

3. Telekom'u aradığımda öğrendiğim, TELEKOM DURUMUN ZATEN FARKINDA, aslında söylememek lazım ama, dostça bir uyarı olarak bunu da buraya yazdık.

4. Yavuz hırsız evsahibini bastırır misalinde olduğu gibi saçmalamalara tahammül beklemeyin .

Kardeş bu telekoma o kadar gıcık ki dün 10 dk girmiştim nET CAFEDEN açıkcası fazla okumadan yazdım yanlış anlamışım özür....yazdıklarına katılıyorum...

• quote:

Kardeş bu telekoma o kadar gıcık ki dün 10 dk girmiştim nET CAFEDEN açıkcası fazla okumadan yazdım yanlış anlamışım özür....yazdıklarına katılıyorum...

Konunun uzamasından gittikçe agresif olmaya başladım, bazen bayağı kabalık ediyorum, siz de, diğer arkadaşlar da kusura bakmayın.
    Zaten problemler de (bu sefer Telekom kaynaklı) zaman zaman devam ediyor, Telekom'u savunacak hiç hâlim yok, üstüne bir de sizin mesaj gelince elimde olmadan epey bir tepki verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttk -- 15 Mart 2005, 17:16:55 >

• hehehaaa. Sana bir gelsin faturada gör :) Başkasının şifresi olup olması hiç önemli değil. Şifreyi kabul ediyor fakat yine interneti kendi hattınızın üzerinden kullanıyorsunuz asıl buna dikkat edin. 512 k kullanan birisinin şifresi ile kendi 256 k hattınızda deneyin mesela.Bağlanacaktır ama yinede hızınınz 256 k olacaktır. Ama dikkat. Bazı arkadaşlar bilip bilmeden yazıyor. Tongaya düşmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon

hehehaaa. Sana bir gelsin faturada gör :) Başkasının şifresi olup olması hiç önemli değil. Şifreyi kabul ediyor fakat yine interneti kendi hattınızın üzerinden kullanıyorsunuz asıl buna dikkat edin. 512 k kullanan birisinin şifresi ile kendi 256 k hattınızda deneyin mesela.Bağlanacaktır ama yinede hızınınz 256 k olacaktır. Ama dikkat. Bazı arkadaşlar bilip bilmeden yazıyor. Tongaya düşmeyin.

hocam denedinmide konuşuyon, hem biz 512 şifresiyle girincehattın 512 mi oluyo diyoz
  • quote:

selam

insallaaaaaaaaaaaah,ben simdilik kotami doldurmadan biseyler cekiyorum bakalim,ama bilmiyorum nooolacak,yine de icimde kusku var
  • Telekom kota hesabını port ile değil kullanıcı adı ve şifresiyle ilişkilendiriyor.Yani mümkün
  • e peki,iki kisi ayni sifreyi kullanabiliyo mu???ben su anda kullaniyorum sanirim,arkadas da kullanmaya basladi,sorun yok,nasi oluyo bu is?kimin kotasindan gidiyo?noluyo yav,cok karisti isler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.