Bildirim
Adsl de ev telefonu gereklimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
adsl/vdsl telefon hattı üzerinde çalışır ama telefon numarası tahsisi veya telefon cihazı bağlama zorunluluğu yoktur. -
https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede
ilk baş buradan alt yapın kaç mbps desteklediğine bakabilir misin
adsl de ev telefonu gerekmez yalın adsl var. -
Alabileceğiniz Hız: 68 Mbps
Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
Yazıyor bugun türktelekomdan gelip bi kablo çektiler söyledim burda fiber varmı diye onlarda var dediler vodofon bana yok dedi napmalıyım şimdi ben arayimmi yoksa modemi kurmaya geldiklerindemi söylesem -
quote:
Orijinalden alıntı: closedme
Alabileceğiniz Hız: 68 Mbps
Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
Yazıyor bugun türktelekomdan gelip bi kablo çektiler söyledim burda fiber varmı diye onlarda var dediler vodofon bana yok dedi napmalıyım şimdi ben arayimmi yoksa modemi kurmaya geldiklerindemi söylesem
Modemi kurmaya geldiklerin de artık işlemlerin sonuna gelinmiş olur imza atmadan alt yapımın destekleği halde desteklemiyor diye yanlış bilgilendirdiniz ve buna göre düşük paket sattınız istemiyorum dediğiniz de iptal olur sonuçta imza atmamış oluyorsunuz birde 14 gün için de cayma hakkınız var diye biliyorum onu da araştırabilirsiniz.
-
Aboneliğini iptal Ettir.
Türk Telekom, Türknet ya da netspeed e geçebilirsin.
Turkcell yapoyordu da Vodafone da mı yapmaya başladı acaba.
Vdsl satmak yerine sirkeli adsl satma peşindeler ve fiyatları da uygun değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X