Şimdi Ara

Adsl de ev telefonu gereklimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugun vodafonu aradım 24mb fiber 50gb kotalı internete kayıt yaptırmak istedim adam bana alt yapınız yok adsl yapalım dedi bende tamam dedim adsl de 8mn 50gb kotalı interneti seçtim şimdi adsl için ev telefonu olması lazımmı?

• adsl/vdsl telefon hattı üzerinde çalışır ama telefon numarası tahsisi veya telefon cihazı bağlama zorunluluğu yoktur.
  • https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

ilk baş buradan alt yapın kaç mbps desteklediğine bakabilir misin

adsl de ev telefonu gerekmez yalın adsl var.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Alabileceğiniz Hız: 68 Mbps
    Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
    Yazıyor bugun türktelekomdan gelip bi kablo çektiler söyledim burda fiber varmı diye onlarda var dediler vodofon bana yok dedi napmalıyım şimdi ben arayimmi yoksa modemi kurmaya geldiklerindemi söylesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: closedme

Alabileceğiniz Hız: 68 Mbps
    Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
    Yazıyor bugun türktelekomdan gelip bi kablo çektiler söyledim burda fiber varmı diye onlarda var dediler vodofon bana yok dedi napmalıyım şimdi ben arayimmi yoksa modemi kurmaya geldiklerindemi söylesem

Modemi kurmaya geldiklerin de artık işlemlerin sonuna gelinmiş olur imza atmadan alt yapımın destekleği halde desteklemiyor diye yanlış bilgilendirdiniz ve buna göre düşük paket sattınız istemiyorum dediğiniz de iptal olur sonuçta imza atmamış oluyorsunuz birde 14 gün için de cayma hakkınız var diye biliyorum onu da araştırabilirsiniz.

• closedme C kullanıcısına yanıt
    Aboneliğini iptal Ettir.

Türk Telekom, Türknet ya da netspeed e geçebilirsin.

Turkcell yapoyordu da Vodafone da mı yapmaya başladı acaba.

Vdsl satmak yerine sirkeli adsl satma peşindeler ve fiyatları da uygun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.