Şimdi Ara

Eve adsl bağlatmak için bilgisayar şart mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eve TTNetden adsl bağlatmayi düşünüyorum fakat biz evde bilgisayar kullanmiyoruz sadece cep telefonundan wifi kullanacağız bu ilk kurulum için bilgisayar olmasi şart mı ne yapmak lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptop olur ilk kurulum için şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fahri1156 kullanıcısına yanıt
    Gelen TTNet ekibi kendi pcsini getirmiyormu ilk kurulum için?

• Kurulumu telefon üzerinden de yapabilirsiniz.Bilgisayarin olması şart değil.
    Not: Tabi modemde wireless özelliğinin olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedStark2 -- 27 Ağustos 2016; 2:08:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak kabloyla bağlantı şart biliyorum, ben öyle ayarlamıştım şahsen.
  • gerek yok diye biliyorum. Eger modem kurulum istiyorsa bunu telefondan da yapabilirsin. Bu arada uyarıyim TTNET'e hiç bulaşma :/

• Bazi modemler ilk kurulum icin kablolu kurulum istiyor wifi ozelligi olsa bile.bunun disinda kalan kablosuz ozellikli herhangi bir modem kendi fabrika ayarlarinda modem sifresi modemin altinda bulunur onun disinda kitapcikta olurmu bilmiyorum tam yani buna gore sec modemini yada idaretrn bir tanidiktan laptop al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modemin wireless yayını açıksa ve yönetim panelinin şifresini biliyorsan (gerçi modemin üzerindeki düğme ile fabrika ayarlarına getirip standart şifreylede girebilirsin) sıkıntı olmaz. ama her ihtimale karşı kablo ve laptop ayarlamaya çalışın ilk kurulum için.
  • ®eis kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara hiç gerek yok artık TTnet modemler kendi kendini kuruyor. İlla kurulum gerekirse telefonun tarayıcısından da bağlanıp kuruluyor.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam verdiğiniz bilgi için farklı fikirlere o ortaya çıkmış kimisi ilk kurulmda gerekli demiş kimisi telefondan bağlanıp modem arayüzünün halledersin demis şimdi buraya yeni taşındık öyle birinden emanet bilgisayarda alamayiz eğer telefondan halledersek çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

Sağolun hocam verdiğiniz bilgi için farklı fikirlere o ortaya çıkmış kimisi ilk kurulmda gerekli demiş kimisi telefondan bağlanıp modem arayüzünün halledersin demis şimdi buraya yeni taşındık öyle birinden emanet bilgisayarda alamayiz eğer telefondan halledersek çok iyi olur.

halledebildiniz mi bilgisayarsız nasıl oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.